Benim de ikitane küçük kızım var.Aynen dediğin haldeyiz.Sanki 40 yıllık evliyiz.Ben de çok rahatsızım bu durumdan.
Bir de bebeklerden yoruldukça eşime yöneliyorum ben.Daha çok ilgi bekliyorm.
evet bazen ben de durduk yere eşime sarıyorum resmen.
ama bugün yaptığımız tartışmada gerçekten çok farklı olduğumuzu düşündüm.(ailesinin bizde kalması konusnda)
ben ona 'işten yorgun argın gelip evimde sere serpe dinlenemem,evde o kadar insanla nasıl huzurumuz olsun.gece sütyenimi çıkarıp bir eşofmanla su içmeye kalktığımda 22 yaşındaki bekar erkek kardeşlerinle karşılaşmak istemiyorum,ya da duştan çıkınca bornozla babanla karşılaşmak hiç hoş değil' dediğimde 'sapık mısın' dedi bana.ne alakası var,istediği gibidavran diyor.kaç yıldır tanıdığım adam benim bu konulardan rahatsız olacağımı düşünmüyor.yani aslında beni tanımıyor.çok kırıldım.eğer kışın gerçekten bunlar yaşanacaksa evliliğimi çok zor günler bkliyor.
Kesinlikle izin verme.
Çocuk bakımında kimseye ihtiyacın olmadığını göster bu yaz.Gerek yok de.
Kızın kaç yaşında
Peki burda ki asıl sorun,bebeğin nerdeyse tüm sorumluluğunun anne de olması olabilir mi?
Benim cevremde gördüğüm babalar sadece anne yardım istediğinde yardım ediyor ve agucuk gucuk seviyorlar.Bunun dışında anne ile cocuklar sanki ev içinde ayrı bir dünyaymış gibi oluyor.
Baba da evin içindeki olaylara pasif kalınca zamanla uzaklasıyor olabilir mi?
Canım peki eşine sadece annen gelsin,haftasonuda biz halledriz desen olmaz mı?
Çünkü maaile size gelmeleri seni çok zor durumlarda bırakır.
sadece değişenler eşlerimiz mi oluyor?hayır bizlerde zamanla değişiyoruz...sadece kendi isteklerimizin olması için değil karşılıklı isteklerimizin olması için çaba göstermek sanırım daha iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?