Ben pek olumlu göremedim malesef tabloyu yaYani çok seviyor musunuz, aşık mısınız bilemiyorum ama...sorumsuz diyorsunuz. İlerde çocuk oldu mu sorumsuz bir kocayla yapamazsınız bence
En son mesajlarından anladığım kadarıyla sen bu kişiyi bizlere karsı savunuyorsun. Senin kararın aslında belli devam edeceksin bu kişiyle öyle görünüyor. Dertleri sorunları yazmışsın ama aslında cokta sorun degil senin icin. İnsallah beklediğin gibi cıkar ne diyelim.
Konu sahibesi önemli olan sizin içinize sinip sinmemesi. Biraz bekleyin bence.
Çalışmaması, sorumsuz olması benim açımdan çok çok itici mesela asla yapamazdım çünkü ben aşırı sorumluluk sahibiyim :) Benim için bu kısım çok önemli işsiz güçsüz ya da sağlam işi olmayan birine alıvı gözüyle bile bakamazdım ilk başta. Sizin için sorun değilse sorun yok tabi.
Biraz bekleyin bence acele etmeyin.
Her insanin negatif yonleri, kusurlari vardir ama sizinkinin negatif ozellikleri evlilikte ciddi sorunlar yasatacak boyutta gorunuyorlar. O yuzden evlilik icin acele etmeyin biraz daha dusunun.
Her insanin negatif yonleri, kusurlari vardir ama sizinkinin negatif ozellikleri evlilikte ciddi sorunlar yasatacak boyutta gorunuyorlar. O yuzden evlilik icin acele etmeyin biraz daha dusunun.
Bu huylarını değişmesi için konuştun mu aksi halde evlilik olmaz diye gözünü korkutabilirsin meselaa
Acaba onu sevdiğiniz icin bu eksikleri görmüyor musunuz dedim bende.yok yanlış anlamayın savunacak olsam buraya konu açmam :) objektif olunması için iyi yönleri ve kötü yönlerini anlatıyorum
nişanlıyken bu kadar rahat davranıyor ki evlenince, düşün ne kadar rahat olacak. hem sorumsuz, hem gamsız, hem tembel birşey gibi görünüyor buradan bakınca. insan çatlatır.konuştum kendini toparlamaya başladı ama evlendikten sonra yine garantiye aldım diye düşünürse işim yaş. beklemeye aldım.
yorumlar için tekrar tekrar teşekkürler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?