Bütün evlilikler kötü mü? Ya yine mutsuz olursam?

Ben pek olumlu göremedim malesef tabloyu ya Yani çok seviyor musunuz, aşık mısınız bilemiyorum ama...sorumsuz diyorsunuz. İlerde çocuk oldu mu sorumsuz bir kocayla yapamazsınız bence

şöyle söyleyeyim nişandan önce çok seviyodum. karşıma başkaları çıktı benim ama hiçbiri beni iyileştirmedi. eskiye dair ne yaram varsa üfledi kendime güvenimi yerine getirdi. en zor anlarımda yanımda oldu. ama nişan takıldığı andan itibaren seviyomusunuz derseniz yine seviyorum ama güven duygumu kaybettim. zaten de güvendiğim için nişanlanmıştım. sevmek o kadar mühim değildi benim için. ben de tabloyu pek olumlu göremiyorum bilemiyorum. ailem de aynı fikirde bekleyelim az daha diyorlar. seviyorlar da çocuğu ama sorumsuzluğu göze batıyor haliyle

kızlar iş arasında yazıyorum bu arada hepinizin yorumlarına dönemedim ama okuyorum çok teşekkür ederim tekrar tekrar

En son mesajlarından anladığım kadarıyla sen bu kişiyi bizlere karsı savunuyorsun. Senin kararın aslında belli devam edeceksin bu kişiyle öyle görünüyor. Dertleri sorunları yazmışsın ama aslında cokta sorun degil senin icin. İnsallah beklediğin gibi cıkar ne diyelim.

Konu sahibesi önemli olan sizin içinize sinip sinmemesi. Biraz bekleyin bence.

Çalışmaması, sorumsuz olması benim açımdan çok çok itici mesela asla yapamazdım çünkü ben aşırı sorumluluk sahibiyim :) Benim için bu kısım çok önemli işsiz güçsüz ya da sağlam işi olmayan birine alıvı gözüyle bile bakamazdım ilk başta. Sizin için sorun değilse sorun yok tabi.

Biraz bekleyin bence acele etmeyin.

yok yanlış anlamayın savunacak olsam buraya konu açmam :) objektif olunması için iyi yönleri ve kötü yönlerini anlatıyorum

Her insanin negatif yonleri, kusurlari vardir ama sizinkinin negatif ozellikleri evlilikte ciddi sorunlar yasatacak boyutta gorunuyorlar. O yuzden evlilik icin acele etmeyin biraz daha dusunun.

ben de sorumluluk sahibiyim sorumsuz babamdan dolayı :) benim için de itici. işi vardı ve ailesi arkasında diye alıcı gözüyle baktım ama nişandan sonra böyle tersine döndü yoksa aklımda soru işareti bile yoktu. uzatabildiğim kadar uzatıyorum bizde nişan kısa tutulur ama bekliyorum :)

Sizin iyi özellik diye saydıklarınız bile kötü bana göre, sahiplenmek falan. konuyu okuyunca hiç olumlu bir şey canlanmadi gözümde. Her şeyi geçtim bir evlilik geçirmiş biri olarak tecrübeli olmanız ve daha doğru kararlar veriyor olmanız gerekir. Yoksa boşanmış olmanizin ne anlamı kalır ki? Ben eskiden her biten ilişkiden sonra hepsi aynı olacak diye bir şey yok ki şans işi bu derdim ama artık yok diyorum hep aynı. Şimdi gördüğün hareketin evlendikten sonraki karşılığı hiç değişmiyor. Ona göre kararınızı verin.

iş beğenmeyen, maddi olarak aile desteğine güvenen erkeğe güvenemem ben. insan maddi olarak birgün zirveyi birgün dibi görebilir. ancak yeri gelir bir tekstil atölyesinde son ütücü olmayı da bilmeli, kendi işinin sahibi de olabilmeli.

Bu huylarını değişmesi için konuştun mu aksi halde evlilik olmaz diye gözünü korkutabilirsin meselaa

Bu huylarını değişmesi için konuştun mu aksi halde evlilik olmaz diye gözünü korkutabilirsin meselaa

konuştum kendini toparlamaya başladı ama evlendikten sonra yine garantiye aldım diye düşünürse işim yaş. beklemeye aldım.

yorumlar için tekrar tekrar teşekkürler kızlar.

yok yanlış anlamayın savunacak olsam buraya konu açmam :) objektif olunması için iyi yönleri ve kötü yönlerini anlatıyorum
Acaba onu sevdiğiniz icin bu eksikleri görmüyor musunuz dedim bende.

konuştum kendini toparlamaya başladı ama evlendikten sonra yine garantiye aldım diye düşünürse işim yaş. beklemeye aldım.

yorumlar için tekrar tekrar teşekkürler kızlar.
nişanlıyken bu kadar rahat davranıyor ki evlenince, düşün ne kadar rahat olacak. hem sorumsuz, hem gamsız, hem tembel birşey gibi görünüyor buradan bakınca. insan çatlatır.

şahsen biriyle ikinci evliliği düşünsem kılı kırk yarardım. hepimiz biliyoruzki erkekler evlenince tüm falso yanları ortaya çıkıyor. şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur. daha şüpheyle yaklaşılmalı bence.

Ciddiyetsiz biri galiba.Sözünü tutmuyor. İş konusu da çok önemli her zaman ailesine güvenerek hareket edemez.Onlara güveniyorsa evlenmesin daha iyi.

Senin ki daha nişan yapılınca değişmiş evlenince Nasıl olur Allah bilir iyi düşün ve karar ver Benim bir arkadaşım ikinci evliliği yaptı annesi kızım bu Ada'm şöyle böyle dediysede kız ayrılmadı şimdi diyor millet ikinci kocadan ayrıldı dicek o yüzden çekiyor. Evlilik şans işi ama bazı erkekler huylarını gösteriyor bAzıları saklıyorEn azından sen başta görmüşsün.daha şimdiden seni sallıyorsa randevulara geç gelip hatta aramıyorsa işin zor. sorumsuz Ada'mın kahrını çekmek zor Hakkı'nda hayırlısı olsun.

olumsuz yönde düşünüyorum zaten bilemiyorum kendime de karar vermek için zaman tanıdım ona da. dedikleriniz doğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…