Nasıl yani içlik giyen adamlar aldatmıyormu?Adam içlik giyiyor aldatma olasılığı sıfır dedık, gene de ıs yaptıgı insanları aratıp rezil etmıssiniz adamı.
Kesin emin olmadan eşinle bu konuda bsy paylaşma. Adam suçlu olsa bile snce sana söyler mi ? Aa evet geçen dükkana gelen kız hoşuma gitti tavlamak için kaydettim demesini mi bekliyosunYeni konu açmıştım eşimin iş kıyafetinden saç çıkıyor diye. Bh yakınlara deli gibi eşimi takip ediyorum. Sürekli açığını yakalamaya çalışıyorum niye böyle oldum bilmiyorum, sürekli bana yalan söylüyor gibi geliyor.
Telefonunun rehberine bakıyorum, a isminde biri kayıtlıydı. Bu kim diye sordum işyerinde müşterilerden kimlik fotokopisi alıyoruz diye söyledi. Aradı numarayı
Bayan açtı iyi akşamlar size kimlik fotokopisi atmıştınız, numaraları ben a-b diye kaydediyorum şimdi silicem filan diye söyledi. Bayan ilk önce hatırlayamadı, sonra hatırladı, yanlız benim İnternetim yine yavaş dedi, eşimde onun için arızaya bildirin ben sadece numarayı teyit etmek için aradım dedi kapattı
O an bayanın konuşma tarzından şüpheli bir durum düşünmedim, daha öncede eşimin WhatsAppında yaşlı kişilerin, erkeklerin kimliklerini görmüştüm ama ilk defa numara kaydedildiğini gördüm.
Bana kızdı zaten saç muhabbetinden kaç gündür kızıyordu, fazla birşey soramadım. Ama içim içi yiyor
Bir çok müşteri var ve ben ilk defa birini kaydettiğini gördüm, bunu merak etmek suç muAdam içlik giyiyor aldatma olasılığı sıfır dedık, gene de ıs yaptıgı insanları aratıp rezil etmıssiniz adamı.
Evet onu merak etmek suc.Bir çok müşteri var ve ben ilk defa birini kaydettiğini gördüm, bunu merak etmek suç mu
Neden daha önce kimseyi kaydetmedi o zaman
Hissediyorsan vardır bişyler çünkü kadınlar hisseder..Yeni konu açmıştım eşimin iş kıyafetinden saç çıkıyor diye. Bh yakınlara deli gibi eşimi takip ediyorum. Sürekli açığını yakalamaya çalışıyorum niye böyle oldum bilmiyorum, sürekli bana yalan söylüyor gibi geliyor.
Telefonunun rehberine bakıyorum, a isminde biri kayıtlıydı. Bu kim diye sordum işyerinde müşterilerden kimlik fotokopisi alıyoruz diye söyledi. Aradı numarayı
Bayan açtı iyi akşamlar size kimlik fotokopisi atmıştınız, numaraları ben a-b diye kaydediyorum şimdi silicem filan diye söyledi. Bayan ilk önce hatırlayamadı, sonra hatırladı, yanlız benim İnternetim yine yavaş dedi, eşimde onun için arızaya bildirin ben sadece numarayı teyit etmek için aradım dedi kapattı
O an bayanın konuşma tarzından şüpheli bir durum düşünmedim, daha öncede eşimin WhatsAppında yaşlı kişilerin, erkeklerin kimliklerini görmüştüm ama ilk defa numara kaydedildiğini gördüm.
Bana kızdı zaten saç muhabbetinden kaç gündür kızıyordu, fazla birşey soramadım. Ama içim içi yiyor
Belki iş yerinde kaydedip sliyor numarayı onu unuttu ? Ne blm mesela benm blmediğim br numara beni araynca bende a dye kaydedip.whatsaptan bu kim dye aratıyorum belki eşinde öyle yaptı.. Eğer aldatıyor olsaydı yanında kadını arar mydı Allah aşkına akıl var mantık var.Bir çok müşteri var ve ben ilk defa birini kaydettiğini gördüm, bunu merak etmek suç mu
Neden daha önce kimseyi kaydetmedi o zaman
Allah sizide güldürsün emi. Aklıma geldikçe gülüyorumAdam içlik giyiyor aldatma olasılığı sıfır dedık, gene de ıs yaptıgı insanları aratıp rezil etmıssiniz adamı.
Paranoyak değilim ki, görüyorum ki kızıyorum. Bir tarafımdan uydurmuyorumGarip durumlar hep eşinizde değil, sizde. Takıntıdan hastalığa doğru gidiyorsunuz. Tedavi olmazsanız olan size ve evliliğinize olacak. Kimse paranoyak bir insanla ömür geçirmek istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?