öyleymış. Burada öğrendim bende.İçlik giyen aldatmıyor mu ya
Siz çok kesin konuşuyorsunuz da garip olan sensin diye
Eşim bana akşam kimlik fotokopisi gönderdim dedi, bugün sordum hani WhatsAppta nerde kimlik fotokopisi diye silmişim dedi
Sonra kimlik fotokopisi de olmayabilir arıza sonuçlanana kadar müşterileri kayıt ediyoruz dedi
Yani ne diye kaydettiğini kendi bilmiyor ve bu 1 haftalık konu.
1 senelik değil.
Bu durumda garip olan ben oluyorum öyle mi
evet evet o üye.Yanlış hatırlıyorsam düzeltin.
Siz oğlunuzla ve rehber öğretmeni ile ilgili bir konu açmamış mıydınız?
Okulda bazı davranış sorunları vardı oğlunuzun.
Eğer doğru hatırlıyorsam tablo şimdi netleşti.
Şüphe öyle bişeydir ki bir kere insanın içine girdi mi kurt gibi kemirirParanoyak değilim ki, görüyorum ki kızıyorum. Bir tarafımdan uydurmuyorum
Saçları görüyorum soruyorum
A harfiyle kayıt edilen numarayı da gördüm sordum ama içimde sürekli birşey var
Sanki beni kandırıyor gibi geliyor ne yapayım elimde değil
Ben kızdığım için, şüphe duyduğum için aradı. Kadın başta tanıyamadı İnternet arızası için gelmiştik deyince hatırladı.telefonumu değiştirdim rehberimdeki numaralara bakarken a harfinde birini kaydetmişim çıkaramadım dedi, halbu ki bana ispat etmek için aradı ama kadına söyleyemez tabiAdam neden kadını arayıp bilgi veriyor, kadın bunu neden garipsemiyor? Olayın tam olarak böyle olduğuna emin misiniz?
Yani biri beni arasa "numaranızı siliyorum" dese "ee? bundan bana ne" derim.
Çok garip geldi bana.
Bunun dışında, herhangi birini a,b diye kaydedebilir, bunda garip bir şey yok.
Benim telefonumda da a, aa ve hatta aaab falan var.
Bunlar kim, neden kayıtlılar hatırlamıyorum bile.
Bunu sorgulamak, adamın üzerinde saç aramak vs çok abartılı hareketler.
Ben kızdığım için aradı, biliyor günlerce konuşmayacağımı surat asacağımıYa ben telefonumda biri kayitli ise sizi rehberimden siliyorum diye aramam ki. Direk silerim yani.
Ha adamin telefonunda musterinin numarasinin kayitli olmasi normal. Benim de surekli arabami tamir ettirdigim kisinin numarasi bende kayitlydi ama ben kayitli kisiyi silmek icin arayip " iyi gunler numaramizi siliyorum da o yuzden aradim" demem.
Adama kadını aratan sizsiniz ve bundan rahatsız olan yine sizsinizBen kızdığım için, şüphe duyduğum için aradı. Kadın başta tanıyamadı İnternet arızası için gelmiştik deyince hatırladı.telefonumu değiştirdim rehberimdeki numaralara bakarken a harfinde birini kaydetmişim çıkaramadım dedi, halbu ki bana ispat etmek için aradı ama kadına söyleyemez tabi
Kadın hatırladı sonra, saçma geldi ses tonundan anlamsız geldiğimini anladım.
Ama benim İnternetim hala yavaş dedi kadın.
Eşimde onun için arızaya bildirin. Ben numarayı teyit etmek için aradım dedi
Allah eşinize sabır versin demeye geldim..Ben kızdığım için aradı, biliyor günlerce konuşmayacağımı surat asacağımı
Daha ne diye kaydettiğini bilmiyor, haklı olan insan net olur, ispat eder
Adam kesinlikle aldatmıyor için rahat olsunBen kızdığım için, şüphe duyduğum için aradı. Kadın başta tanıyamadı İnternet arızası için gelmiştik deyince hatırladı.telefonumu değiştirdim rehberimdeki numaralara bakarken a harfinde birini kaydetmişim çıkaramadım dedi, halbu ki bana ispat etmek için aradı ama kadına söyleyemez tabi
Bunun sevgiyle alakası yok aslında.Adam kesinlikle aldatmıyor için rahat olsun
Sen rahatla diye elin kadınını aramış. Seni seviyor.
Bunun sevgiyle alakası yok aslında.
Adam surat asıklıgını çekmemek için, günlerce küslük yasarim korkusundan aramış aramışsa, daha önce ne kadar muzdarip olduysa bu durumdan artık.
Düşünüyorum eşim aynısını yapsa, lafıma inanmayıp, o kişiyle konuşmamı istese aramam,bana güvenmediği içinde ciddi olay çıkarırim.
Ben kızdığım için, şüphe duyduğum için aradı. Kadın başta tanıyamadı İnternet arızası için gelmiştik deyince hatırladı.telefonumu değiştirdim rehberimdeki numaralara bakarken a harfinde birini kaydetmişim çıkaramadım dedi, halbu ki bana ispat etmek için aradı ama kadına söyleyemez tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?