Bütün gün evde yalnızım ve kafayı yemek üzereyim:(

samyeli4125

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
131
100
18
35
1,5 yıllık evliyim. Çocuğumuz daha olmadı. Bunun için tedavi görüyorum ve kullandığım ilaçlar beni resmen depresyona soktu. İlaçlar yetmiyormuş gibi eşim ve ailesi de her geçen gün üzerime geliyor. Ben evlenirken eşimin durumu iyi değildi. Aylarca vergi borçlarını ödedik. Bana sıra gelince hep borç var ama ailesine sıra gelince değirmenin suyu nerden geliyor anlamıyorum. Kız kardeşi evlenecek annesinin koluna bilezik almalar boynuna kolye almalar mı desem, kız kardeşine iPhone 8 almalar mı desem neler neler. Bebek için en son iğneler vuruldum karnımdan psikolojik olarak bitik durumdayım. Üstüne eşimin hakaretleri benden bu diye Bahsetmeleri beni gerçekten tüketti. Parasız kaldı benim bileziklerimi bozdu ama kardeşi evlenecek en az 100 gr dan başlıyor bir bilezik. Ne yapacağımı kendimi nasıl düzelteceğimi şaşırdım. Bütün gün evde yalnızım ve kafayı yemek üzereyim:(

Konu başlığı hormon ilaçları değil eşim bana hediye almıyor olmalıymış :-) eşinizin derdini sorun. Neden bana değer vermiyosun ? Diye sorun. Tedavi sürecinde anneler gününde size bi çiçek alarak mutlu edebilirdi tabi ama belki de ters teper diye düşünmüştür

Ve bugün anneler günü anasına babasına kardeşlerine herkese hediye aldı ama benim suratıma bile bakmıyor

Siz daha iyi bilirsiniz ama çocuk için acele etmeseniz? Her çocuk mutlu bir yuvaya doğmayı hak eder. Sizin bebeğiniz mutlu bir yuvaya gelmeyi hak etmiyor mu? Önce evliliğiniz otursun, çocuğu ondan sonra düşünün bence.

Şu an en son sorununuz hormon ilaçları. Eşiniz size değer vermiyor siz bu zor tedaviyi yalnız başınıza sirtlaniyorsunuz.

Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum

Bu mesajı yeni gördüm. Bence çocuğu erteleyin ve boşanma ihtinalini düşünmeye başlayın.

Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum
Aileniz ne der boşansanız? Böyle evlilik olmaz. Hediyedir, yardımdır demişsiniz ama işin içinde şiddet var. Çocuk olunca boşanmak daha zor olur. Sizin yerinizde olsam tedaviyi keser ailemin yanına dönerdim.

Siz daha iyi bilirsiniz ama çocuk için acele etmeseniz? Her çocuk mutlu bir yuvaya doğmayı hak eder. Sizin bebeğiniz mutlu bir yuvaya gelmeyi hak etmiyor mu? Önce evliliğiniz otursun, çocuğu ondan sonra düşünün bence.
zatenn böyle bir ortama da mutlu bir hamilelik geçirmem bile olanaksız çünkü eşim hiç anlayışlı bir insan değil

Aileniz ne der boşansanız? Böyle evlilik olmaz. Hediyedir, yardımdır demişsiniz ama işin içinde şiddet var. Çocuk olunca boşanmak daha zor olur. Sizin yerinizde olsam tedaviyi keser ailemin yanına dönerdim.
Annemle bugün konuştum. Sana vuruyor mu deri bişey diyemedim. Onları üzmek istemiyorum ama kendim çok yıprandım. Şeytan en çok evli çiftlerle uğraşırmış ve bizimle gerçekten çok uğraşıyor

Şu an en son sorununuz hormon ilaçları. Eşiniz size değer vermiyor siz bu zor tedaviyi yalnız başınıza sirtlaniyorsunuz.
Kesinlikle ne eşim ne ailesi insan psikolojisinden anlamıyorlar. Aşılama oldum ve doktor 3 gün dikkat et dedi ama buna rağmen eşim istesem 1 bardak su bile getirmiyor. Çok hain bir insan

Kesinlikle ne eşim ne ailesi insan psikolojisinden anlamıyorlar. Aşılama oldum ve doktor 3 gün dikkat et dedi ama buna rağmen eşim istesem 1 bardak su bile getirmiyor. Çok hain bir insan
Bu adama degil cocuk yumurta bile harcamam.. birak kardesim bu egoist insanlari kendi hallerine.. sen kendine bi yol ciz.

Çocuk olunca sihirli değnek değmeyecek. Çocuk çok güzel bir şey amenna. Ama anlayışsız sacma sapan bir kocayla çocuklu hayat sizi çok zorlayacaktır. İyi giden evlilikleri bile sarsabiliyor. Bilemiyorum.

çok mutsuzum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Lütfen bu kadar pısırık olmayın ya. Hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz. Onca tedaviyi bu öküz için mi görüyorsunuz Allah aşkına?

Şiddet var, ilgi yok, sevgi yok evlilik bu mu sizce?

Ve ısrarla bir masumu da cehenneminize ortak etmeye çalışıyorsunuz. Çok sinirlendim pasifliğinize kusura bakmayın.

Şeytanın suçu yok çünkü şeytan kocanın ta kendisi. Bir an önce boşanıp kurtulun.

Annemle bugün konuştum. Sana vuruyor mu deri bişey diyemedim. Onları üzmek istemiyorum ama kendim çok yıprandım. Şeytan en çok evli çiftlerle uğraşırmış ve bizimle gerçekten çok uğraşıyor

Kocam dümbügun teki deme de
Seytan evli ciftlerle ugrasiyor de ...
Kim ne yapsin senin pismaniye gibi vasifsiz karisini doven adami
Seytana bile pabucunu ters giydirmesin
Te Allammmm

Sana değer vermeyen sahiplenmeyen biri için çocuk istiyorsun ve tedavi görüyorsun. Şiddet var ilgisizlik var. Karışmak bana düşmez tabi ama çocuğu böyle aceleye getirmeseniz mi? Vermeyen rabbin bir bildiği vardır diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Önce siz kendinize değer verin lütfen

Sana değer vermeyen sahiplenmeyen biri için çocuk istiyorsun ve tedavi görüyorsun. Şiddet var ilgisizlik var. Karışmak bana düşmez tabi ama çocuğu böyle aceleye getirmeseniz mi? Vermeyen rabbin bir bildiği vardır diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Önce siz kendinize değer verin lütfen
Doğru diyorsun Allah’ın bir bildiği var ki biZe çocuk vermedi bu zamana kadar. Hayırlısı olsun hakkımızda son zamanlarım zaten sabrediyorum

Back
X