Bütün gün evde yalnızım ve kafayı yemek üzereyim:(

Lütfen bu kadar pısırık olmayın ya. Hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz. Onca tedaviyi bu öküz için mi görüyorsunuz Allah aşkına?

Şiddet var, ilgi yok, sevgi yok evlilik bu mu sizce?

Ve ısrarla bir masumu da cehenneminize ortak etmeye çalışıyorsunuz. Çok sinirlendim pasifliğinize kusura bakmayın.

Şeytanın suçu yok çünkü şeytan kocanın ta kendisi. Bir an önce boşanıp kurtulun.
Valla yazicaklarimin hepsini yazmissin agzina saglik

Ve bugün anneler günü anasına babasına kardeşlerine herkese hediye aldı ama benim suratıma bile bakmıyor

Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum

zatenn böyle bir ortama da mutlu bir hamilelik geçirmem bile olanaksız çünkü eşim hiç anlayışlı bir insan değil

Madem durum bu birde bu ortama niye zorla çocuk ? Kendinizin bile mutlu olmadığı bu ortama neden illa bir yavruyu da dahil etmeye çabalıyorsunuz ?

Çocuğum olursa bütün sevgimi enerjimi ona veririm diye düşünüyorum. Olsa eşim çok umurumda olmaz diye düşündüm hep

Düşünce yapınızı anlamaya çalışıyorum da, benim gibi her konuda empati yapabilen bir insanı bile devre dışı bıraktınız.
Eşinizden şiddet görüyorsunuz, ilgi sevgi yok, kazancını sizin için harcamıyor.
Bunun adına evlilik deniliyor, yok gerçekten beynim algılamakta zorluk çekiyor :/

Bu ortamda çocuğunuza verebilecek bir enerji bulabilecek misiniz ?

1,5 yıllık evliyim. Çocuğumuz daha olmadı. Bunun için tedavi görüyorum ve kullandığım ilaçlar beni resmen depresyona soktu. İlaçlar yetmiyormuş gibi eşim ve ailesi de her geçen gün üzerime geliyor. Ben evlenirken eşimin durumu iyi değildi. Aylarca vergi borçlarını ödedik. Bana sıra gelince hep borç var ama ailesine sıra gelince değirmenin suyu nerden geliyor anlamıyorum. Kız kardeşi evlenecek annesinin koluna bilezik almalar boynuna kolye almalar mı desem, kız kardeşine iPhone 8 almalar mı desem neler neler. Bebek için en son iğneler vuruldum karnımdan psikolojik olarak bitik durumdayım. Üstüne eşimin hakaretleri benden bu diye Bahsetmeleri beni gerçekten tüketti. Parasız kaldı benim bileziklerimi bozdu ama kardeşi evlenecek en az 100 gr dan başlıyor bir bilezik. Ne yapacağımı kendimi nasıl düzelteceğimi şaşırdım. Bütün gün evde yalnızım ve kafayı yemek üzereyim:KK43:
Hayatından memnun değilsin ve çocuk yapmaya çalışıyorsun, aferin...ne diyeyim başka?!

Çocuğum olursa bütün sevgimi enerjimi ona veririm diye düşünüyorum. Olsa eşim çok umurumda olmaz diye düşündüm hep
Çok yanlış bir düşünce nasıl bir bencillik o çocuk şiddet yanlısı baba ile büyüyecek siz kendinizi koruyamıyorsunuz daha o çocuk ne olacak şimdi çıkıp gitme şansınız varken sessiz sessiz oturuyorsunuz çocuğa bir şey yaparsa ya ? Hadi kendi canınızın değeri yok bari yeni canlar yakmayın allah aşkına yapmayın bile isteye bir çocuğu şiddetin içine doğurmak bencilliktir ya eşiniz umrunuzda olmasın istiyorsanız çekin gidin evden adamın yapmadığı kalmamış zaten

kadınlarımızın hayattaki tek gayesi evlenmek ve çocuk yapmak olduğu sürece böyle insanlara uyum sağlamak için mutasyona uğruyorlar.Hayata bakış açılarınızı değiştirebilseniz,size uygulanan davranışlara başkaldırabilirsiniz.1.5 yıllık evlisiniz daha, çocuk için tedaviye niye başlıyorsunuz ki mutlu bir evliliğiniz yok.kendi bencil istekleriniz doğrultusunda yapacağınız çocuğa yazık değilmi?Önce evliliğinizi oturtun sonra çocuk düşünün.

Yanlış düşünüyorsunuz, bebekler huzurlu, mutlu evliliklere doğmalı ki sağlıkla güvenle büyüyebilsinler, siz bir bebeğiniz olursa onunla avunacağınızı zannediyorsunuz ama maalesef göz ardı ettiğiniz birşey var ki, o masum da babasından şiddet görecek:KK43:

Bir gün ayrılmayı düşünürseniz de bu sefer evladım için ayrılamıyorum diyeceksiniz.

En azından bu bölümde eşinden şiddet gören kadınların konularını okuyun, bir kısmının yavruları da eşi ve eşinin ailesinden kötü muameleye maruz kalıyor:KK43:

Son düzenleme:
Dogum kontrol haplari bile depresyona sokan seyler siralamasinda ilk 3 e giriyor maalesef..mecbursaniz bisey diyemem tabi ama bence siz cocuk meselesini tekrar bir gozden gecirin

Bebek sürecini 4 sene yaşadım o ilaçları, fiziksel ve psikolojik etkilerini çok iyi biliyorum. Ama canım sen bu adam için bunca şeye katlanırken ne düşünüyorsun çok merak ediyorum. Benim eşim böyle biri olsa çarparım kapıyı al aileni yanına ne .. Yerseniz yiyin diye. Ben bunca acı ızdırap yaşarken o yüzüme bakmasın varı yoğu ailesine yatırsın bnde bide çocuk vereyim başka arzusu? Kendinize değer verin biraz değer. Evlilikler bu hallerdeyken yapılan çocuklara acıyorum.

Kendini kandırma ve boşan. Sen çekersin dayağı, eziyeti, hakaretleri, insan yerine koyulmamayı. Ayrıca şeytanı bahane etme sorun kocanda.

Bana çok bencil geldiniz. Yani böyle bir evliliğe bir de avunmak için çocuk dünyaya getirmek pek akıl kârı değil.

Eşim bana hiçbirşey almıcak. Kardeşine i 8 alıcak ve ben o evı onun başına yıkmıcam .
Ne kadar sessiz sakinsiniz ya .

Birde çocuk ypmaya çalışıyorsunuz. Sanırım bazı insanlara yaşadıkları müstehak . Göz göre göre neden ?

Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum
Böyle adama çocuk ! Neden ısrarla çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun ? Bir buçuk yıllık evliliğinde dayak yiyorsun ve ortam da farketmiyor ..bu ne büyük saygısızlık ,sen kendini sevmiyor musun ? Tedaviyi bırakıp hemen bir avukat bulmalısın . Sana en iyi ilaç boşanmak ..bak nasıl huzur bulacaksın ..şiddetin göbeğine birde çocuk dogurucam diyorsun ..bence ruhsal sorunların da var ..önce yardım al sonra boşanma davası aç .

Çocuk olursa düzelir düşüncesindesin sanırım ama lütfen bu saçma düşünceden hemen vazgeç!
Evliliğini düzene sokmaya çabala eğer hiç düzeleceğine dair inancın yoksa da bırak çocuk yapmayı bence ayrılmalısın..
Şiddet görüyorsun,evliliğin yolunda gitmiyor mutsuzsun ama sen tedavi görüp kendini yıpratıyorsun.Kendine bunu yapma

1,5 yıllık evliyim. Çocuğumuz daha olmadı. Bunun için tedavi görüyorum ve kullandığım ilaçlar beni resmen depresyona soktu. İlaçlar yetmiyormuş gibi eşim ve ailesi de her geçen gün üzerime geliyor. Ben evlenirken eşimin durumu iyi değildi. Aylarca vergi borçlarını ödedik. Bana sıra gelince hep borç var ama ailesine sıra gelince değirmenin suyu nerden geliyor anlamıyorum. Kız kardeşi evlenecek annesinin koluna bilezik almalar boynuna kolye almalar mı desem, kız kardeşine iPhone 8 almalar mı desem neler neler. Bebek için en son iğneler vuruldum karnımdan psikolojik olarak bitik durumdayım. Üstüne eşimin hakaretleri benden bu diye Bahsetmeleri beni gerçekten tüketti. Parasız kaldı benim bileziklerimi bozdu ama kardeşi evlenecek en az 100 gr dan başlıyor bir bilezik. Ne yapacağımı kendimi nasıl düzelteceğimi şaşırdım. Bütün gün evde yalnızım ve kafayı yemek üzereyim:KK43:
1,5 yılda neden bebek için tedavi görüyorsun
biraz evliliğini denesen , tartsan olmaz mı?

Back
X