- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi samyeli4125
Dayak yiyip bir de çocuk yapmaya çalışan kadınlara bi de ben dayak atmak istiyorum ne yalan söyleyeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemle bugün konuştum. Sana vuruyor mu deri bişey diyemedim. Onları üzmek istemiyorum ama kendim çok yıprandım. Şeytan en çok evli çiftlerle uğraşırmış ve bizimle gerçekten çok uğraşıyor
28 yaşındayımKac yasindasiniz acaba?
Eşinden şiddet görüyosun ve bebek istiyorsun. Senin pskolojin bozulmuş. Bence hemen bosan ve tedavi ol.Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum
Hormonlarınız tavan yapmış , ama hisleriniz normal . Çok bunaldıysanız alın Karşınıza Konuşun . Ama kendinizi üzmeyin . Bu Tedaviyi de olumsuz etkiler .Ve bugün anneler günü anasına babasına kardeşlerine herkese hediye aldı ama benim suratıma bile bakmıyor
Şiddetten bahsetmemiş ki konudaBöyle adamdan çocuk yapılır mı ya? Aklınızı başınıza alın. İlişkinizde bu kadar çok sorun varken, bir de şiddet görüyorken, çocuk yapmak hiçbir şeyi de düzeltmez, sakın öyle bir hayale kapılmayın. Eşinizin insan olması lazım önce. Böyleleri baba olmamalı. Bir de hiç düşünemiyor musunuz, size şiddet uygulayan adam, çocuğuna uygulamaz mı? Böyle bir canavara bir kurban mı doğurmak istiyorsunuz, anlamadım. Yapacağınız en akıllıca şey, çocuk yapmak değil, kendi ayaklarınızın üstünde durmaya çalışmak olur şuan.
İlk sayfadaki diğer bir mesajında bahsetmiş. Şiddet hala devam ediyormuş anladığım.Şiddetten bahsetmemiş ki konuda
Hadi yaİlk sayfadaki diğer bir mesajında bahsetmiş. Şiddet hala devam ediyormuş anladığım.![]()
Kusura bakmayın ama siz kendinizi kandırıyorsunuz evli kalmak için, çocuk da bunun bahanesi.Çocuğum olursa bütün sevgimi enerjimi ona veririm diye düşünüyorum. Olsa eşim çok umurumda olmaz diye düşündüm hep