Bütün gün evde yalnızım ve kafayı yemek üzereyim:(

Böyle bir evliliğe çocuk yapınca o çocuğun mutsuz olduğu her zamanın günahı sizin olmayacak mı? Nefret ediyorum sizin gibi bencil insanlardan siz çekiyorsunuz çocukta çeksin di mi?

Annemle bugün konuştum. Sana vuruyor mu deri bişey diyemedim. Onları üzmek istemiyorum ama kendim çok yıprandım. Şeytan en çok evli çiftlerle uğraşırmış ve bizimle gerçekten çok uğraşıyor

Sizinle uğraşan şeytan değil, eşinizin kendisi şeytan zaten.
Size kalkıp 1 bardak su getirmeyen adamdan çocuk yapmak için uğraşıyorsunuz bir de, sebep ne peki?
Valla henüz hamileliğin başlarındayım ama mide bulantısından ve koku hassasiyetinden günlerce mutfağa giremedim. Eşim sabah işe gitmeden kahvaltımı hazırlayıp salona bıraktı. Akşam işten gelip yorgun argın bana yemek hazırladı. Bizimle niye uğraşmıyor ya o şeytan?
Gerçekçi olun biraz. Dünyadaki tek amacınız da birinin karısı, bir çocuğun annesi olmak olmasın. Yazık o çocuğa gerçekten. Babasının annesine şiddet uyguladığını görecek de hesap soracak size beni neden dünyaya getirdin diye.

Cocuk mu bu evliligi duzeltecek?
yoksa esine 2.bir stres topu mu dogurmak istiyorsun?

Cocuk dogurursam ben de degerli olurum yanilgindan vazgec bence.

Sonra da cocuk var bosanamiyorum'a donuyor olay cunku...

Bile bile lades diyorsun resmen bu adamdan çocuk yapilir mi ya cocuk olunca hic bisey degismicek boşuna yakma o çocuguda oyuncak mi ariyorsun kendine hem şiddet goruyorsun sonra konu açarsin kocam hamileyken dovdu kocam bebegimin onunde dovdu yok cocugu dovduu ne yapayim bu kadar olmayin allah aşkina boşa gitsin ne uğraşiyorsun hayatini maffediyorsun değmez biri için hemde

Her şeyi geçtim. Hormon ilaçlarından şikayetçisin ama hamile kaldığında o hormon iğnelerinin verdiği duygusallıktan 40 kat ağır duygular gelecek ve sen hala bu adamdan çocuk istiyorsun ilginç.

Bence çocuk meselesini rafa kaldırın. İşe girin ve maaşınızı dilediğinizce harcayın biriktirin keyfinize bakın. Kocanızda ne hali varsa görsün.

Böyle adamdan çocuk yapılır mı ya? Aklınızı başınıza alın. İlişkinizde bu kadar çok sorun varken, bir de şiddet görüyorken, çocuk yapmak hiçbir şeyi de düzeltmez, sakın öyle bir hayale kapılmayın. Eşinizin insan olması lazım önce. Böyleleri baba olmamalı. Bir de hiç düşünemiyor musunuz, size şiddet uygulayan adam, çocuğuna uygulamaz mı? Böyle bir canavara bir kurban mı doğurmak istiyorsunuz, anlamadım. Yapacağınız en akıllıca şey, çocuk yapmak değil, kendi ayaklarınızın üstünde durmaya çalışmak olur şuan.

Ve bugün anneler günü anasına babasına kardeşlerine herkese hediye aldı ama benim suratıma bile bakmıyor
Hormonlarınız tavan yapmış , ama hisleriniz normal . Çok bunaldıysanız alın Karşınıza Konuşun . Ama kendinizi üzmeyin . Bu Tedaviyi de olumsuz etkiler .

Böyle adamdan çocuk yapılır mı ya? Aklınızı başınıza alın. İlişkinizde bu kadar çok sorun varken, bir de şiddet görüyorken, çocuk yapmak hiçbir şeyi de düzeltmez, sakın öyle bir hayale kapılmayın. Eşinizin insan olması lazım önce. Böyleleri baba olmamalı. Bir de hiç düşünemiyor musunuz, size şiddet uygulayan adam, çocuğuna uygulamaz mı? Böyle bir canavara bir kurban mı doğurmak istiyorsunuz, anlamadım. Yapacağınız en akıllıca şey, çocuk yapmak değil, kendi ayaklarınızın üstünde durmaya çalışmak olur şuan.
Şiddetten bahsetmemiş ki konuda

Çocuğun olmayışında resmen hayır var. Elini dilini bağlamışlar sanki, habire çocuk için mücadele ediyorsun. Hayatının geri kalanını böyle bir rezalettemi geçirmek istiyorsun.

Senin şu an dert etmen gereken ne evde tüm gün sıkılıyor olmak, ne bebeğin olamaması, ne hediye olayları ne de ekonomik sıkıntılar.

Adam resmen içine kapatmış seni, gözlerin ne tür bir haksızlığa uğradığını görmüyor sanki.

Sanırım ciddi bir bunalımdasın, ve bunun tek suçlusu eşin. Sağlıklı düşünemiyor olabilirsin, acaba annene konuyu olduğu gibi anlatsan? Hem yükün hafifler, hemde sana annen bir yol gösterir.

Lütfen hayatına sahip çık.

İlk sayfadaki diğer bir mesajında bahsetmiş. Şiddet hala devam ediyormuş anladığım. :KK43:
Hadi ya :( konu sahibi o zamsn git bi iş bul çalış eşin adam olana kadar da çocuk Düşünme .
Şiddetin içinde ne kadar sağlıklı bir çocuk büyütebilirsin ki çocuk sevgi ortamında büyür . Sen mutsuzsun onu nasıl mutlu edeceksin ?

Bu kadar şikayet edip adamdan çocuk yapmak için her yolu denemek, evet bence de psikolojiniz bozuk

gerçekten psikolojin bozulmuş.

bu kadar çirkinlik içinde neden bu adamdan çocuk yapmak için diretiyorsun ki??
gir bi işe çalış. ye iç gez toz. ayrıca eşini de daha iyi tanırsın.

şöyle yazan kadınlarımızı bulsam da sarsıp kendine getirsem hepsini. o kadar sinirleniyorum ki surda okuduğum şeylere.
çekmeyin arkadaşım çekmeyin şunları!! kendinize kastınız mı var nedir. sanki herşey mükemmelmiş gibi birde çocuk için uğraşşıyorsunuz. hadi kendiniz ne çekerseniz çekin de o ocuğa yazık değil mi? bu ne bencillik.

Back
X