- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.578
- 698
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Bilmiyor ki kizzinSeninkide mi kiziyo canim
Evet öyle alıştık artık:/Kendi gezer,kendi yapar,hep haklı o =)
Niye geciriydun cinnet neler yapiyodu ki kapı dışarı cikarmiyo mu yoksaE böyle daha çok kızmıyorlar mi habersizbenimki evlendigimizden beri 3 yıldır kıskançlığı hat safhada yaşıyordu da 1 yıldır biraz daha rahatım baktı ki cinnet gecircem biraz rahat bıraktı :Ş
Anam hiç mi kontrol etmiyor seninkide kıskanç bayaBilmiyor ki kizzin
Geçmişi siliyorum gelmeden hem benimki teknolojiden anlamaz pek anlamadığı için geçmişini silmiyordu nelerini yakaladım oy oyyyyAnam hiç mi kontrol etmiyor seninkide kıskanç baya
Nasıl ya ne yapmış:/ konuşalım canım.sonra tamam mı merak ettimGeçmişi siliyorum gelmeden hem benimki teknolojiden anlamaz pek anlamadığı için geçmişini silmiyordu nelerini yakaladım oy oyyyy
Ben chrome gizli sekmeden giriyorum tavsiye ederim geçmişi silmene gerek kalmıyor kapatınca otomatik siliyorGeçmişi siliyorum gelmeden hem benimki teknolojiden anlamaz pek anlamadığı için geçmişini silmiyordu nelerini yakaladım oy oyyyy
Niye geciriydun cinnet neler yapiyodu ki kapı dışarı cikarmiyo mu yoksa
Bizimde bi farkımız yok arkamdan birileri geliyomus gormuyomusum oraya buraya bakiyomusumKapı mi oda neilk dönem böyleydim sonra baktı ki beni kırıyor mutsuzum düzeltti kendini dışarda yürüyemezdik mutlaka biri baktı deyip kavga ile hop dön eve
Gizli sekmeyi duydum ama garanti olsun diye siliyorum ben yinedeBen chrome gizli sekmeden giriyorum tavsiye ederim geçmişi silmene gerek kalmıyor kapatınca otomatik siliyor
Bu yıl çok açık vardı aslında ama efsun vs var biliyorsun o yüzden kaldıkHani siz tayin istycektiniz:)
Bizimde bi farkımız yok arkamdan birileri geliyomus gormuyomusum oraya buraya bakiyomusum
Ben cinnet çok geçirdim de sağolsun benim ince ruhlu anlamadı hiç kafamı duvara mi vurmadim kendime mi vurmadim yok anam yok anlamiyorYok ben küçük çaplı bi cinnet sayesinde rahatım
Sizin kocalar tam dayaklikBen cinnet çok geçirdim de sağolsun benim ince ruhlu anlamadı hiç kafamı duvara mi vurmadim kendime mi vurmadim yok anam yok anlamiyor
Ben cinnet çok geçirdim de sağolsun benim ince ruhlu anlamadı hiç kafamı duvara mi vurmadim kendime mi vurmadim yok anam yok anlamiyor
Bende bı ara giyimine karisiyordum onun gibiOlayın dozunu kaçırıyorlar kıskanıyorum adı altında kısıtlama yaptığın aynısını ona yaptım fayda etti
Bende bı ara giyimine karisiyordum onun gibi
Gömleğin en üst düğmesine kadar kapat gogsun kimseyi tahrik etmesin diyordum
Anca senin kocan anlar bizimkilerin dilindenBu yıl çok açık vardı aslında ama efsun vs var biliyorsun o yüzden kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?