- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Aptala malum olur derlerBugün dedim kendi kendime hiç şöyle takılacağını Z topik yok acsalarda konussak
O kalbi temize olmasın :)Aptala malum olur derler
Woaw şımardım bak simdi:)O kalbi temize olmasın :)
Ben aptal derken minik meleklerimi kast ettin sanmıştımWoaw şımardım bak simdi:)
Herkes nerde kuzu ben geliyom kimseler yok
Yok anam bana malum olduda konu actim yani anlamidaBen aptal derken minik meleklerimi kast ettin sanmıştımo hani içime doğdu dedi ya, sende malum olur deyince ondan bahsediyorsun sandım :)) ama sende aptal değilsin ki be bacım
Ayrica aptaliz sanirim baksana nisana:/Ben aptal derken minik meleklerimi kast ettin sanmıştımo hani içime doğdu dedi ya, sende malum olur deyince ondan bahsediyorsun sandım :)) ama sende aptal değilsin ki be bacım
Oldu o vakitYok anam bana malum olduda konu actim yani anlamida
Hiç sorma bende şmdi onu dedim ya.. Nisan yidi biziYok anam bana malum olduda konu actim yani anlamida
Ya tabi insan bi dusunuyo ama beni biliyosunuz bende bildigim kisilere seslendim burdanOldu o vakitnisan hayata bakışımı değiştirdi. Onunla lady nin topiğinde tanışmıştık.. Şimdi topiklerden çekinir oldum :)
Tabi canım :) sizi ayrı tutuyorum. Ama iyi tecrübe oldu bize. Artık iki kere düşünürüzYa tabi insan bi dusunuyo ama beni biliyosunuz bende bildigim kisilere seslendim burdan
Kesinlikle Custum ve ben baya bi şok olduk ben sabah bi uyandim custumun mesajini gordum hala saka gibi hemen girdim foruma oha felan dedim bi yani o yuzden ince eleyip sık dokicam artikTabi canım :) sizi ayrı tutuyorum. Ama iyi tecrübe oldu bize. Artık iki kere düşünürüz
Bende benimkini uyutucam şmdi :))Az konusayim su kadın çocuk ugutuyor diyen yok çeneni Z düştü gece gece
Ahahahaha uyut uyut olmadi ilac verAz konusayim su kadın çocuk ugutuyor diyen yok çeneni Z düştü gece gece
Ben kızı erken uyuttum oğlanlar kaldı bu saate şimdi yattilae onlarda ortanca senle yatcam diye tutturduBende benimkini uyutucam şmdi :))
Ben kızı erken uyuttum oğlanlar kaldı bu saate şimdi yattilae onlarda ortanca senle yatcam diye tutturduBende benimkini uyutucam şmdi :))
Hey Allahım yaa valla Allah korudu bizi ondan ama ne yalan söyleyeyim banlanip ortaya cikmasaydi devam ederdim salak gibi muhabbeteAhahahaha uyut uyut olmadi ilac ver
Tövbesstt
Amannn Adrim kekledi bizi iste isler nasi isler sen onu soyleBen kızı erken uyuttum oğlanlar kaldı bu saate şimdi yattilae onlarda ortanca senle yatcam diye tutturdu
Bende kizdim haftaya ranzaniz geliyor onda da ben mi yatcam dedim şimdi uyumaya çalışıyor yatağında :)
Hey Allahım yaa valla Allah korudu bizi ondan ama ne yalan söyleyeyim banlanip ortaya cikmasaydi devam ederdim salak gibi muhabbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?