- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Uralardayim hayatim yaa cocuklarla ilgilenmekten trol konulardan etiketledigini gormedimNerelerdesin canim
Uralardayim hayatim yaa cocuklarla ilgilenmekten trol konulardan etiketledigini gormedim
Iyi kiz senden nabirNibir kizlir
Ben geleyim bari bi de minnaklari da getireyimBurası açıldı kaldı öylegeleni gideni yok yani canım
Benim minnak uyuyo teyzesi evde tek birakamiyom uyurken alip gelim bariBen geleyim bari bi de minnaklari da getireyim
Benimkiler uykusuz:)))uyurken getirme yerim eğer:)Benim minnak uyuyo teyzesi evde tek birakamiyom uyurken alip gelim bari
Ye yeee :) ikitanemi seninBenimkiler uykusuz:)))uyurken getirme yerim eğer:)
3:))Ye yeee :) ikitanemi senin
Masallah kiz allah bagislasin. Benimde iki tane biri okulda biri yatakta
Benimkiler daha küçük:))Masallah kiz allah bagislasin. Benimde iki tane biri okulda biri yatakta
Aa ikizlerinmi var masallah ne guzelBenimkiler daha küçük:))
Biri 4 yaşında
Ikisi 1 yaşındalar:)
Seneye bizde okula
Ben hiç yanımdan ayrilsinlar istemiyorum yaaAa ikizlerinmi var masallah ne guzel
Gitsin sende biraz rahatlarsin
Bende oyleyim annelik icgudusu biyle birsey uyurken bile ozluyorum mesela gidip opup opup sevmek istiyorum ama kiyamiyorum cok guzel uyuyor.Ben hiç yanımdan ayrilsinlar istemiyorum yaa
Babası gezdirmeye götürünce bile içim kopuyor
Evet ikizkerim var minnak inatçı tati cadilarim:))
Kaca gidiyor? ?Bende oyleyim annelik icgudusu biyle birsey uyurken bile ozluyorum mesela gidip opup opup sevmek istiyorum ama kiyamiyorum cok guzel uyuyor.
Buyugunu de cik ozluyorum servis gelir gelmez ask yasiyoz oglumla
1 e basladi bu sene gecen sene daha zor gelmisti. Anaokuluna giderkenKaca gidiyor? ?
Ay bu sene hergün okul diye ağlıyor benimkisi(
Hepsi var:)) hatta masasi sandalyesi1 e basladi bu sene gecen sene daha zor gelmisti. Anaokuluna giderken
Hevesleniyorlar normal boya kalemi falan al boya yapdin
Oyy kuzum benimmmHepsi var:)) hatta masasi sandalyesi
Bi sürü kitap defter çanta:))
Ama okul gitmek lazımmış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?