- 12 Ağustos 2015
- 81
- 64
- 3
- 31
- Konu Sahibi imigration
-
Hayatına illa lise çağında birisi girmek zorunda değil. Bu kadar takıntılı olunacak bir durum değil. Sevgili yokken kafa rahat gez dolaş, illa birisi girecek hayatına.
Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
yok mu çevrende sizin fakültede çevrendeki hukuk okuyanlar nasıl peki bence vardır ya o okulu kazanmak kolaymı nerden fırsat bulup yapacak ki sen gönlünü ferah tut allah hayırlısını versin inşMerhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
Sizin düşünceniz gibi etrafımdaki herkes. Ama ben ders çalışırken gezip dolaşan biriyle evlenmeyi bir Şeyler yaşamış biriyle evlenmeyi düşünmüyorum tabi kader kısmet işleri ama benim gönlümden Geçmiyor böyle bir şey.Hayatına illa birisi girmek zorunda değil ama hayatına girecek kişi de illa senin gibi olmak zorunda değil ki. Hem bu zamanda üniversiteyi bitirip hala hiç kız arkadaşı olmamış insan bulmak zor gibi. Hem bulsan ne değişçek ki aramaya ne gerek var:)
Bizim fakültede erkeklerin çoğu şımarık hukuk okuyorum diye havalılar insanları hep küçümseyen tavırlar vs. Hazmetmiyorum Hiçbirini de. Sanki böyleleri çıkacak karşıma diye gerildim iyice.yok mu çevrende sizin fakültede çevrendeki hukuk okuyanlar nasıl peki bence vardır ya o okulu kazanmak kolaymı nerden fırsat bulup yapacak ki sen gönlünü ferah tut allah hayırlısını versin inş
adama daha önce sevgilin oldumu diye mi soracaksın olsa ne olur ki sana ne zararı var artık kızlara bile sorulmuyor buSizin düşünceniz gibi etrafımdaki herkes. Ama ben ders çalışırken gezip dolaşan biriyle evlenmeyi bir Şeyler yaşamış biriyle evlenmeyi düşünmüyorum tabi kader kısmet işleri ama benim gönlümden Geçmiyor böyle bir şey.
Takıntım şu ki benim gibi olan erkek çıkmaz diyor etrafımdaki kadınlar kızlar... Ben şu an sevgili istemiyorum zaten ama ilerisi için zamanı geldiğinde benIm gibisi çıkmaz diye canım sıkılıyor.iki kardeşim var birisi bitirdi üniv diğeri devam ediyor hiçkimse olmadı hayatlarında olacak gibi de durmuyor ve çok normal neden takıntı yaptın ki kendine??
Yok canım öyle birşey...sen bakma, herkes kendi çevresinde ne varsa farklısı yok sanıyor. Annenin de tüm erkekleri kendi dar çemberinden ibaret sanması normal.Lise çağında birinin girip girmemesi değil sorunum benim gibi erkek kalmadığını söylüyor etrafımdaki herkes, bu da beni üzüyor haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?