- Konu Sahibi imigration
-
mutlaka iyi birileri vardır ama sana abla tavsiyesi illa hiç bir şey yaşamamış olsun diye tutturma eşimde hiç bir şey yaşamadım diyo ama pekte inanmıyorum açıkçası seni seven değer veren biri olsun mütavazi olsun önemli olan buBizim fakültede erkeklerin çoğu şımarık hukuk okuyorum diye havalılar insanları hep küçümseyen tavırlar vs. Hazmetmiyorum Hiçbirini de. Sanki böyleleri çıkacak karşıma diye gerildim iyice.
Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
Takıntım şu ki benim gibi olan erkek çıkmaz diyor etrafımdaki kadınlar kızlar... Ben şu an sevgili istemiyorum zaten ama ilerisi için zamanı geldiğinde benIm gibisi çıkmaz diye canım sıkılıyor.
Merhabalar daha önce de konu açmıştım 21 yaşındayım Ankara'da hukuk okuyorum bu sene 4. Sınıfa geçtim . Öncelikle evlilik gibi bir düşüncem yok daha doğrusu bu zamana kadar hep derstir Sınavdır okuldur derken hep bunlarla uğraşmaktan sevgililik durumum dahi olmadı. Bunu bir eksiklik olarak görmüyorum. Çünkü sevgilim olsaydı bu kadar iyi bir okulu kazanamazdım. Emeklerimin karşılığını aldım ve bu sene okulumu bitireceğim kısmetse. Kime denk gelsem benim sevgilimin hiç olmadığını duyunca bu zamanda seni hak edecek erkek mi kaldı erkeklerin hepsi bir Şeyler yaşıyorlar evlilikten önce, senin kıymetini bilen olmaz sen de gez dolaş sevgilin olsun diyorlar. Hatta annem bile böyle düşünüyor. Evlilik düşünmememe rağmen ilerde gerçekten hep bana Söylenen erkekler gibi adamlar mı çıkacak karşıma diye endişelenmeye başladım. Benim gibi hep ders çalışan gözü dışarıda olmayan erkek yok mudur kalmadı mı hiç artık. Annem erkekler yapar erkektir yapar diyen bir kadın.ama bir kadın yapsa kadın hakkında kötü düşünür. Bana benim giymeyeceğim tarzda açık Kıyafetler Alıp giymemi istiyor, bense namaz kılıyorum anne giyemem diyorum bana kocakarı kılıklısın dedi. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla kendim gibi bir erkek çıkar mı karşıma gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma çünkü.
Çok özelim gibi gelmiyor sevgilimin olmayışını Söylemek. Ondan söylüyorum aslında.Kafana takmaman lazım. Aslolan aşktır.
Ama ben çok başka bişeye takıldım, neden insanlara özel hayatınla ilgili detay veriyorsun? Yani hiç sevgilin olmadığını söyleyerek onların ağzına laf vermiş olursun. Her şeyini sevgiliye göre ayarlayan dünya kadar akıllı (!) kız varken şu devirde sen anormal karşılanırsın. Tabi haklı olan sensin onlar değil. Senin özelin seni ilgilendirir, bence başkalarıyla bu konulara hiç girme.
Bir çocuk vardı benimle ilgilenen senin erkek arkadaşın olmadığına adım gibi eminim Demişti laf Arasında. Niye diye sorduğumda benim yüzüme Konuşurken bile bakmaya utanıyorsun Demişti. O gün çok utanmıştım. Anlaşılıyor sanırım sevgilisi olmayan insanlar . Toplum içinde fazla sırıtıyor sanırım.Sen anneni dinleme... Nasıl annelerin kapan diye baskı yapmasi mantıksızsa açıl demesi de mantıksız. Her kendini muhafaza eden babaane mi olur :) ne güzel akıllı başarılı bi kizsin. Ama bi de şu var. Hakikaten gençlik coook başka bişey. Bende çok yaşlı değilim ama zamanın bu kadar hızlı geçtiğini görünce arkamda kalan bir güne bile açıyorum. Tabi inşallah karşına senin gibi aklı başında biri çıkar da hayal ettiğin gibi yaşarsın. Ama o güne kadar etrafı tanı bence. Kendini korumaya olduğu gibi muhafaza etmeye çalışırken bir sürü tatlı heyecan kaciracaksin :) ne bileyim hoşlandığın birinden yada sevgilinden mesaj beklemek, ilk defa sevdiğini itiraf etmek falan sanki insanı dünyaya yeniden gelmiş gibi hissettiriyo. Hayat senin senin kararın tabi :) ama illa ki senden hoslanan ve bi şansı olan kişiler vardır etrafında. Hem daha sonra evlendiğinde sen ne kadar ilk defa senjn elini tutuyorum ilk seninle birşeyler yaşıyorum desen de büyük ihtimalle inanmayacak..
Ama niye ki? Tamam bir insanı çok seversin, belki geçmişini sorgulamazsın da, hiç birşey yaşamamış bir insanın kendi gibi bir eş istemesi de en doğal hakkı. Nasıl o benim tüm ilklerim olacaksa, ben de onun ilkleri olacağım diyor. Gayet doğal bir talep bence. Bunun kız erkek diye ayrımı yapılması komik zaten.adama daha önce sevgilin oldumu diye mi soracaksın olsa ne olur ki sana ne zararı var artık kızlara bile sorulmuyor bu
Size Katılıyorum. Evleneceğim kişinin geçmişi benim zoruma gider.Ama niye ki? Tamam bir insanı çok seversin, belki geçmişini sorgulamazsın da, hiç birşey yaşamamış bir insanın kendi gibi bir eş istemesi de en doğal hakkı. Nasıl o benim tüm ilklerim olacaksa, ben de onun ilkleri olacağım diyor. Gayet doğal bir talep bence. Bunun kız erkek diye ayrımı yapılması komik zaten.
Sen kendini bil canım, kimse için doğrundan vaz geçme...Size Katılıyorum. Evleneceğim kişinin geçmişi benim zoruma gider.
Lise çağında birinin girip girmemesi değil sorunum benim gibi erkek kalmadığını söylüyor etrafımdaki herkes, bu da beni üzüyor haliyle.
Eh, yarın öbür gün cinsel yönelimine dahi laf etmeye kalkan birisi çıkarsa belki söylemekten vazgeçersin.Çok özelim gibi gelmiyor sevgilimin olmayışını Söylemek. Ondan söylüyorum aslında.
Üstteki yanıtımı okursanız sizin dediklerinize cevaben yazdım.18 yaşında 20 yaşında 25 yaşında 30 yaşında yaşayacağın aşklar hissedeceğin heyecanlar hep farklıdır.
24 saat kimse ders çalışamaz okulun açılma kapanma saati var değil mi ?
Arkadaşlarında o okulda okuyup sevgilileri olduğuna göre demekki okulla ilgisi yokmuş.
Ayrıca açık Kıyafetler demişsin kime göre neye göre açık ?
Bu kafayla gidersen ha okul bitti ha stajım ha yeni işe başladım der 30larında sadece evlenmek için evlenirsin bu da sadece mutsuzluk getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?