Bütün kızların bana bunu söylemesinden bıktım :(

Bizim fakültede erkeklerin çoğu şımarık hukuk okuyorum diye havalılar insanları hep küçümseyen tavırlar vs. Hazmetmiyorum Hiçbirini de. Sanki böyleleri çıkacak karşıma diye gerildim iyice.
mutlaka iyi birileri vardır ama sana abla tavsiyesi illa hiç bir şey yaşamamış olsun diye tutturma eşimde hiç bir şey yaşamadım diyo ama pekte inanmıyorum açıkçası seni seven değer veren biri olsun mütavazi olsun önemli olan bu

Aman anneler böyle, açık giyinsen neden açık giyiniyosun diye çemkirir. Boşver sen doğru yoldasın. Sevgilisi olup da üzülen çok, herkesin kısmeti kendisini bekler çıkar karşısına :)

Takıntım şu ki benim gibi olan erkek çıkmaz diyor etrafımdaki kadınlar kızlar... Ben şu an sevgili istemiyorum zaten ama ilerisi için zamanı geldiğinde benIm gibisi çıkmaz diye canım sıkılıyor.

geçmişi bırakacaksın.. hatalarda biz insanlar için.. karşına çıkanın geçmişini ya da senin gibi olmasını istediğin noktada hata edersin... o farklı bii olmalı sen onda bişeyler bulmalısın. zamanı gelip de karşına biri çıkınca eğer aşık olursan şimdiden boşa kendini yorduğunu anlarsın.. boşver hayatına bak düşünme bunları..

Sen anneni dinleme... Nasıl annelerin kapan diye baskı yapmasi mantıksızsa açıl demesi de mantıksız. Her kendini muhafaza eden babaane mi olur :) ne güzel akıllı başarılı bi kizsin. Ama bi de şu var. Hakikaten gençlik coook başka bişey. Bende çok yaşlı değilim ama zamanın bu kadar hızlı geçtiğini görünce arkamda kalan bir güne bile açıyorum. Tabi inşallah karşına senin gibi aklı başında biri çıkar da hayal ettiğin gibi yaşarsın. Ama o güne kadar etrafı tanı bence. Kendini korumaya olduğu gibi muhafaza etmeye çalışırken bir sürü tatlı heyecan kaciracaksin :) ne bileyim hoşlandığın birinden yada sevgilinden mesaj beklemek, ilk defa sevdiğini itiraf etmek falan sanki insanı dünyaya yeniden gelmiş gibi hissettiriyo. Hayat senin senin kararın tabi :) ama illa ki senden hoslanan ve bi şansı olan kişiler vardır etrafında. Hem daha sonra evlendiğinde sen ne kadar ilk defa senjn elini tutuyorum ilk seninle birşeyler yaşıyorum desen de büyük ihtimalle inanmayacak..

Giyimin seni ilgilendirir ama üniversite ortamina girmis evliligi bekleyen erkek bulman cok cok zor su donemde. Üstelik bana kalirsa evlenmeden önce sevgililik donemini yasaman gerekiyor nasil diyeyim insanin gozu açılıyor. Aa bu adamdan bi cacik olmaz yada bu adamin niyeti farkli, bu adam yalanci diye analiz edebiliyosun. Bi arkadaş sevgilisi olup uzulen cok demis evlendikten sonra uzulmektense sevgiliyken üzülüp bazi seyleri taniman daha doğru cunku geri adım atabilme sansin yuksek.

Kafana takmaman lazım. Aslolan aşktır.
Ama ben çok başka bişeye takıldım, neden insanlara özel hayatınla ilgili detay veriyorsun? Yani hiç sevgilin olmadığını söyleyerek onların ağzına laf vermiş olursun. Her şeyini sevgiliye göre ayarlayan dünya kadar akıllı (!) kız varken şu devirde sen anormal karşılanırsın. Tabi haklı olan sensin onlar değil. Senin özelin seni ilgilendirir, bence başkalarıyla bu konulara hiç girme.

anneniz yanlış bir tutum sergiliyor ona kulak asmayın. evleneceginiz kisiyi kendiniz sececeksiniz yani size zıt olan birini sevseniz bile cok ileri gitmeden vazgecersiniz sizin uyumlu olacagınız kisi siz gibi biri olacaktır inanın erkeklerden de sizin gibi düşünüp sizin gibi davrananlar vardır iciniz rahat olsun

Erkek yapınca yiğit, kadın yapınca or*spu olur ülkemizde. Sebebide bu düşüncedeki annelerin erkek çocuklarına bunu empoze etmeleri.

Ben inanıyorum isteyen herkesin karşısına kendi gibi birisi çıkacağına. Neden olmasın ki senin gibi düşünen bir erkek?

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Çok özelim gibi gelmiyor sevgilimin olmayışını Söylemek. Ondan söylüyorum aslında.

Hayatına girecek her heyecan evlendiğin zaman senin için pişmanlık olacak hep böyle masum ve temiz kal böyle kızlara ihtiyacımız var sevgilisi olanların boynuzu yok çoğu aldatılıyor çoğu ilgisizlikten şikayetçi nadir olan her zaman kıymetlidir canım...

Bir çocuk vardı benimle ilgilenen senin erkek arkadaşın olmadığına adım gibi eminim Demişti laf Arasında. Niye diye sorduğumda benim yüzüme Konuşurken bile bakmaya utanıyorsun Demişti. O gün çok utanmıştım. Anlaşılıyor sanırım sevgilisi olmayan insanlar . Toplum içinde fazla sırıtıyor sanırım.

adama daha önce sevgilin oldumu diye mi soracaksın olsa ne olur ki sana ne zararı var artık kızlara bile sorulmuyor bu
Ama niye ki? Tamam bir insanı çok seversin, belki geçmişini sorgulamazsın da, hiç birşey yaşamamış bir insanın kendi gibi bir eş istemesi de en doğal hakkı. Nasıl o benim tüm ilklerim olacaksa, ben de onun ilkleri olacağım diyor. Gayet doğal bir talep bence. Bunun kız erkek diye ayrımı yapılması komik zaten.

Size Katılıyorum. Evleneceğim kişinin geçmişi benim zoruma gider.

Lise çağında birinin girip girmemesi değil sorunum benim gibi erkek kalmadığını söylüyor etrafımdaki herkes, bu da beni üzüyor haliyle.

Niye kendin gibi birini arayasın ki? Böyle düşünüyorsan çok saçma çünkü, bulamama ihtimalinde çok yüksek. Kızlar doğru söylüyorlarmış.

18 yaşında 20 yaşında 25 yaşında 30 yaşında yaşayacağın aşklar hissedeceğin heyecanlar hep farklıdır.
24 saat kimse ders çalışamaz okulun açılma kapanma saati var değil mi ?
Arkadaşlarında o okulda okuyup sevgilileri olduğuna göre demekki okulla ilgisi yokmuş.

Ayrıca açık Kıyafetler demişsin kime göre neye göre açık ?

Bu kafayla gidersen ha okul bitti ha stajım ha yeni işe başladım der 30larında sadece evlenmek için evlenirsin bu da sadece mutsuzluk getirir.

Çok özelim gibi gelmiyor sevgilimin olmayışını Söylemek. Ondan söylüyorum aslında.
Eh, yarın öbür gün cinsel yönelimine dahi laf etmeye kalkan birisi çıkarsa belki söylemekten vazgeçersin. Şaka yapmıyorum, ciddiyim. Benim bir arkadaşım vardı, kızcağızın kendine göre kriterleri vardı ama hiç çıkmadı karşısına öyle birisi, zaman geçirmek için de kimseyle çıkmak istemedi. Yeni girdiği ortamlarda falan konusu açılınca söylüyordu işte "benim hiç olmadı, uygun birisi çıkmadı" falan şeklinde. Yine böyle bir ortamda "bu yaşına kadar olmadıysa erkeklerden hoşlanmıyorsun o zaman" dediler. Şaka sandı önce ama meğer ciddi anlamda söylemişler. Hemen arkasından "tabi insanların tercihlerine saygımız sonsuz" falan deyip güldüler. Onun da yaşı 21'di. Bu durum benim başıma gelmiş olsaydı "tabi saygı duyacaksınız" deyip güler geçerdim ama o üzüldü. O günden sonra hiç ağzından "sevgilim olmadı" lafını duymadım. Sevgili konuları açılınca da "şu an hayatımda biri yok" deyip geçiştirirdi. Umarım ilginç insanlarla muhatap olmak zorunda kalmazsın.

Hanımefendi hukuk okuması zor bir bölümdür icabında 24 değil bir günde 25 saat bile çalışılması gerekilebilir. Ben okulumu 4 senede bitirmek için bu kadar çok çalışıyorum o Arkadaşlarım ise okulu 4 senede bitirme gayreti içerisinde olmadıklarından sevgili de yapıyorlar geziyorlar da. Onlar için okul 5 sene de 6 sene de okunup bitirilebilir ama benim için öyle değil, önceki konumu okuyanlar bilirler babamdan dolayı okulumu bir an önce bitirmem gerekiyor. Herkesin hayat Şartları maalesef ki aynı olmuyor. Ilinde doğduğumuz aileyi biz seçemiyoruz.

Üstteki yanıtımı okursanız sizin dediklerinize cevaben yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…