Bütün müslümanları öldürün" iki numaralı gündem oldu

ah be canım hayat o kadar da masum değill bumu dur yani erkekli kızlı dedim ya neden yüzemediğini eğer gerçek anlamda İSLAMI bilseydin okusaydın rabbinin neden bunu istemediğini anlardın..

Tesekkür ediyorum ve dilerim senin evlatlarin ve tüm evlatlarimiz bir gün bu reffah ve mutlulugu yasar canim. Gelecek nesillerin Avrupa`dan hic bir eksik yönü olmadan yasamasini diliyorum Insallah !!! Sevgiler

Tüm dilegim ülkemin en iyi yerlerde olmasidir ve dilerim ölmeden öncede görürüm. Vatanimi cok seviyorum ve onun ileriye gitmesi icin elimden geleni yapacagim. Sevgiler

hristiyanlıkla müslümanlık arasında benim de gördüğüm bariz farklar var. Hristiyanlar daha sevgi dolu kendilerine daha yakın bir tanrıya inanıyorlar,müslümanlar ise çok güçlü ama kendilerinden uzak bir tanrıya inanıyorlar.(bu cümleyi sanırım biryerde okudum.) Müslümanlıklta allah yardım edenden ziyade sürekli cezalandırıcı gibi görünüyor. Mesela yok oruç tutmazsan, namaz kılmazsan şöyle yanarsın böyle yanarsın. Hatta kuranı türkçe olarak anlayarak okuyanlar bilirler ki kuranın pek çok yerinde inanmayanların kalp gözlerinin iyice kapatılacağı bir daha hiç inanamayacağı ile korkutulur. Sonuçta Türkiye'de yaşıyorsak pek çoğumuz bu öğretilerle yetiştirildik hatta kimliklerimize doğduğumuz anda bile hemen dini:islam yazıldı. (Gerçi ben sildirdim de). Bu yüzden de tutarsızlıkları görüp üzerinde düşünenlerimiz bile yaşadığı ilk talihsizlikte 'bak sorguladın ve allah seni böyle cezalandırdı' diye düşündü(kendimden biliyorum.) Yani sadede geliyorum: belli bir yaşa kadar belli bir öğretide yetiştirilen kişilerin sonra diğer dinlere eşit uzaklıkta bakıp kendisine en çok uyana inanabilmesi çok zor. o yüzden de çocukların dini ritüellerden uzak tutulması lazım. Çünkü bir süre sonra yaşadıkları şeyin kendilerine hiç uymadığını, aslında bambaşka bir hayat istedikleri halde başkalarının karar verdiği hayatı yaşadığını anlayınca bu insanlar hırçınlaşıyorlar. Atıyorum rahat kıyafetler mi giymek istedi ama yapamadı,i istiyor ki kimse giymesin. Biraz içip eğlenmek mi çekti canı, ama yapması mümkün değil. Diyor ki o zaman kimse yapmasın. Bence müslümanların en önemli problemi bu (hadi içiniz rahat olsun bir kısmının :) ama yine de burada bahsettiklerim öyle radikal teröristler falan değil hayatın içinden normal kabul etmeye çalıştığımız insanlar). Kendisi abdest alıp başını örtmeden kurana dokunamayacağına inandığı için alıp okumaya üşeniyor. ya da bir kısmı kuranı türkçe olarak anlayarak okudukça o hep 'bunlar gerçek islam değil nereden çıkartıyorlar bunları ' diye savunmaya çalıştığı şeyleri tam da kuranda görüp gerçek islam olduğunu anlayınca o hayal kırıklığı ile okumaktan vazgeçiyor çoğu kez,ruhani sesler zannettiği ama aslında duyunca hissettiğinin yalnızca korku olduğu arapça seslerden dinlemeyi tercih ediyor.(bunu da kendimden biliyorum.)

Siz kendi arzu ve endişelerinizi soylemissiniz.
Bizim hic
eglenmek icin icmeye ihtiyacimiz olmadi. Ya da diger soylediklerinize.
Allah yakar yıkar diye de kandirilmadik.
Ve Kur'ani okuyanlar bilirler ki;

"Ve onlar ALLAH'DAN RAZI, Allah'da onlardan razı olarak cennete girerler"

Dedigim gibi herkes sizin gibi değil.
Bye byeee

Yazmiyayim dedim ama tutamadim kendimi. Hristiyanlarda hic kötülük yoktur evet. Hepsi altin gibidir masallah. Hristiyanlari överken alttan alttan bunlarin hic biri müslümanlarda yok demeye kalkiyosunuz.

Evet hepsi coook iyi aralarinda bir tane bile kötü niyetli insan yok. cok iyi insanlar oldugu icin sürekli basörtülü kardeslerime trende, otobüste, sokakta hakaret ediliyo. Ters ters bakiyolar. Sirf is yerinde namaz kildigim icin kapaliyim diye isten kovuldum. Cok iyi insanlar oldugu icin evet Bu yüzden züleyha ablam basörtüsü yüzünden ise alinmadi. Sirf ayrimcilik yapildigi icin 2 sene dava pesinde kostu. Aralarinda iyi niyetli insanlar da var cok sükür. O iyi niyetli insanlar olmasaydi davayi kazanamzdi mesela... okulumda ibadetimizi yapabilmemiz icin mescid acilmazdi .Her insanin, her dinden iyisi kötüsü vardir. Biri kötü biri iyi diye genelleme yapmayin.

Son düzenleme:
Ah Mary ah, biz seninle siyahla beyaz gibi zıtız bu konularda tartışmak faydasız :) görüşlerine saygı duyuyorum arkadaşım. Daha fazla tartışmayacağım bu konularda. İyi akşamlar :)
Fikrini açık bir şekilde anlatabileni anlayabilecek durumdayım çok şükür de;kaynağı olmayan,kimliği belirsiz kişilerin şahsi fikirlerinden oluşan yazıları önüme kanıt diye koyarsan tartışamayız tabi.Tamam canım neyse sen bilirsin,benim görüşüme saygı duyana ben de saygı duyarım,iyi akşamlar sana da.

Hahaha bir bu kalmıştı
Hristiyanlar çok iyimiş de falan da falanda
sanki cadı Diye kadın yakan
Kadın insan mmi diye tartisan Müslümanlardi
o
Hristiyanlar o kadar iyi ki kendi dininden orjinal olmayanları insan olarak görmeden köle diye kendi kitalarina taşıdılar
sizi Tedavi edeceğiz diye insanlar üzerinden deneyler yaptılar

Ben anlamiyorum sanki islamiyette dedikodu ,baskasiyla ugrasma varmis gibi yazmanin amaci ne?

Musluman olup dedikodu yapan tabi ki var ama bunun islamiyetle ya da hristiyanlikla alakasi ne? Hani toplumsal bir durumu neden dinle alakalandiriyorsun? Mesajlarin gerçekten akla zarar tutamadim kendimi.

Su dınler karsılastırmasında bence inancı medeniyet,modernizm'le karıştırmayalım.Bu ifade yanlışlığa sebep oluyor çünkü.
Geçen başka başlıkta nasıl Müslüman olmak merhametli olmayı gerektirir gibi bir ifadeyle diğer dinleri elemine eder tarzda bir ima varsa aynı şekilde Hristiyanlar ilimli,insanlığa önem veriyor yorumu da nezdimde aynı derecede yanlış bir ifadedir.Bu şekilde tartışmanın bir anlamı yok.

canım bir arkadaş yazmış Müslümanın Müslümana ettiğini hristiyanı yahudisi yapamaz diye çok doğru bencede..bütün Müslüman devletlerin arkasında birer yabancı memleket..abd,Avrupa..karıştırırlar ortalığı çıkarlarınca:)bu Müslüman ülkeleri yönetenler ekmeğe yağ sürmekten başka ne yapıyorlar..bak Avrupa birliği için Hristiyan birliği denmişti..Müslüman ülkeler bu şekilde birleşirmi ?hiç bir zaman asla!

Davutoğlunun eli havada kalmış Fransada,biz aynını hiç yapamadık ama,
reisi cumhur Osmanlı geçmişimiz kendine güvenmeli dedi..
şu olan olay daki durumumuza bak,ABD ,Avrupa tavrını koyabiliyorlar kendilerine güvenleri sonsuz..biz hemen koşarız,aman biz Müslüman ülkeyiz ama bir alakamız yok..
binlerce terör olayı olur,adamlar Müslümanı Müslümana kırdırtıyorki teryeğından kıl çeker gibi hallediyorlar işlerini..
inşallah bizde reisi cumhurun dediği gibi bir ülke oluruz

ah fransa ah doldurdu bütün terörist barbarları ülkesine barındırdı yanında , hatırlıyorum Erdoğan demişti siz saklayın o teroristleri ülkenizde bigün sizinde başınıza bela olcak diye, nitekim oldu yok insan hakları bilmem ne diye bizden kaçan butun teröristler orada saklandı ondan sonra da ölsün bütün müslümanlar felan oldu kurunun yanında yaş olarak bizde yanıcaz anlaşınlan, küçüklüğümden beri duyarım 3. dünya savaşı dinler yüzünden çıkıcak müslümanlar avrupayı işgal edecek , etse ne olacak vahşi hayata hoş geldiniz.

ben böyle bir şey olacağına inanmazdım kaçıncı yüzyıldayız derdim hep..ama işler tersine döndü birdenbire..

Müslümanlar avrupayı işgal edebilse,edebilirmi adamlar dıştan yıkamayacakları için hep içten yıokmaya çalışıyor..pkk sı işidi,hep bunların işi...
pkk ülkemizi bölsün diye destek verirler silah verirler..yurdum insanıda pkk ya kanar hiç düşünmez bunların arkasında kim var ,neden destek veriliyor diye..
kara kaşın kara gözün hatırına değil herhalde

Dunya atlasini onune actiginda hangi ulkelerde modernizm ve medeniyet odugu, hangilerinde olmadigini gormemek icin kor olmak gerekir. Cografya bu ulkeleri birbirinden kesin cizgilerle ayirir ve maalesef cogunlugun cizgilerini belirlerken muslumanlarin topluca yasadigi ulkeler ve Hristiyanlarin topluca yasadigi ulkeler arasindaki fark kendini kesinkes ortaya koyar. Inkar edilemez bir sekilde hem de...

Hristiyanlarin topluca yasadigi ulkelerde herkes kanunlar onunde esit haklara sahiptir ve milli hasiladaki dagilim cok daha adildir. Basbakanlarin, milletvekillerinin, senato uyelerinin haklari musluman ulkelerdeki gibi halkin cok otesinde degildir. Haklarinda iddia edilen bir suc varsa Bakan olmalari ve hatta basbakan olmalari yargidan kacmalarina olanak saglamaz. Devletin imkanlarini kendilerine satafatli bir hayat saglamak icin kullanamazlar, makam arabalarini eslerinin kuafor ihtiyacini gidrmek icin tahsis edemezler, her yil daha luks, daha yeni bir ucak yaptiramazlar, bu ozel ucaklari kendi sahsi gezilerinde kullanamazlar vesaire vesaire... Para halk icin harcanir, halkin refahi icin harcanir, milletvekili halkin refahini arttirmak icin hizmet etmek icin vardir. Musluman ulkelerde ise tam tersi... Halkin yaridan cogu surunur, iktidardaki secilmisler refah icinde, satafat icinde yasar. Kanunlar karsisinda suc bile isleseler dokunulmazliklari vardir. Makam arabalarinin dokunulmazligini degil sadece kendilerini, akrabalarini bile yargidan kacirmak icin rahatca kullanabilirler. Trafik polisi ile ya da polis ile milletvekili babam var deyip rahatca kanunlari deler hatta memuru azarlayabilir, isinden edebilirler. Hristiyan ulkelerde kadin degerlidir, esittir. Insan da degerlidir esittir. kimse kadina nerede kahkaha atacagini, kac tane dogurmasi gerektigini soyleyemez, iffetsizlikle, laf dinlememekle suclayamaz. Araba kullanma hakkini elinden alamaz, sokaga cikma hakkini, calisma hakkini sorgulayamaz. Hastasi olan kilometrelerce yolu karda kista dagda bayirda yurumez sirtinda cuval icinde evladini tasimaz, yol kapali ise aninda helikopter yollanir, paralar itibar arttirmak icin saraylara, ozel ucaklara degil halkin ihtiyaclarina harcanir. Daha sayayim mi?

Iste butun bunlar belki Islamin veya Hristiyanligin getirisi degildir, ama haritaya baktigimizda bu iki dini yasayan ulkelerdeki ucurumu belirleyen en buyuk ve kesin ozellik bu halklarin ayri dinleridir.

ben böyle bir şey olacağına inanmazdım kaçıncı yüzyıldayız derdim hep..ama işler tersine döndü birdenbire..
Aynen oldu , ben kuranda yazan bütün herşeyin gerçekleşeceğine inanıyorum haliyle ve daha çok zor günler dünyayı bekliyor , Kurana göre deccal çıkıcak (kendini göstermeyecek) savaşlar terorizm kanlı eylemler artıcak yahudilerle müslümanlar arasında savaş çıkıcak ve müslümanlar galip gelecek, hz. isa çıkıcak vs.. bende şimdiden olacakları izliyorum daha beterlerini görürmüyüz bilemem artık ne kadarını görürsek...

Müslümanlr Avrupa ve abd nin kontrolü altında buna fırsat vermemek için bardağı Müslümanların üstünde hep kapalı tutuyorlar..deccal in bulunduğu ayati gösterebilirmisin ben anımsayamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…