Gerçekten müslüman olan birinin bu hareketi yaptigina, yapacagina inanmiyorum ben.
Allahin verdiği canı yalnızca Allah alır.
Ya islamı kötü göstermek için yapilan bir hareket bu ya da İslamı oldukça yanlis anlayan birinin yaptıgı sacmalik.
Japonya ansizin karar vermis, kalkip binlerce km. uzaktan ucup gitmis Pearl Harbor'u bir anda savas ucaklari ile cehenneme cevirmis, bir kac saat icinde 2400 Amerikan askeri olu, bin kusur yarali. Amerika bunun uzerine hemen ertesi gun Japonyaya savas ilan etmis, bir kac yil sonra da gelistirdigi Atom bobasini onlar ustunde denemis... Sonuc katliam, insanlik ayibi... Bundan herkes bir ders cikartmis, bir daha Atom bombasini Amerika asla kullanmamis, baskasina da kullandirtmamis... Bundan ne ders cikartiyorum biliyor musunuz? Iyi ki de Allah bu bombayi ABDnin yapmasina izin vermis, bunu yapacak beceriyi ve zekayi Hristiyanlara bahsetmis, ya bu zekayi, bu yetenegi bir Arap ulkesine, bir Islam ulkesine bahsetseydi ne olurdu hic dusunebiliyor musunuz? Evet evet bir dusunun... Kendinize de durust olmayi deneyin, oyle dusunun..
Diger dinlerin asli bozulmus, Islamin asli hic bozulmamis, orijinal... Islam gercek... Peki, bu gercek haliyle islami yasayan ulke sayisi?.. Millet sayisi? Esittir sifir... Kocamaaan bir sifir... Her zaman ayni terane: "Orda bozuk, burda degistirilmis.. Islam aslinda oyle degil.."Hani nerde gercek, asli bozulmamis Islam? Efendim Kitapta... Vallahi hergun okuyoruz.. Aferin, velhasil var mi sana, komsuna, dunyaya, Islam alemine bir faydasi? Yok... Oyleyse sen icinden okumaya devam et... Golge etme baska ihsan istemez..
Amerika sevdasi, cok dinci olanlarda var, cünkü onlari destekleyen hep Amerika`ydi, bakiniz örnek Fethullah hoca vs. vs.
Simdide Amerika`yi kötülüyorlar. Destek alirken iyiydi. Amerika zamaninda Afganistanida destekledi. Almayin destek o zaman.
Ayaklari üzerinde duran ülke oldugun sürece, Amerika bile bir hicdir aslinda.
Amerika gücü sever,tabiki bize yardım etmez,fakat ıraktakiler güllerle karşıladılar amerikayıÇok destekledi (!) sağolsun. ABD gölge etmesin biz başka ihsan istemeyiz. Cok desteklediği ırakta hala insanlar ölüyor. amerika dsteklemişmiş. Masal bunlar arkadaşım masal. Sen bu masala inanmayı tercih ediyor olabilirsin. Ben masallara inanacak yaşı çoktan geçtim. hayırlı akşamlar
Ülke olarak kendini kullandirtmayacaksin. Konu bu.
Saglam basacak ayagin yere. Tabiki kim kime destek olur Allah askina, tabiki Amerika kendi menfaatleri icin yapiyor bunlari.
Afganistan Rusya tarafindan komunistlesmesin diye destek ve yardim yapti Amerika.
Yani hayatta oldugu gibi, ülkelerde kendi gücüne ve iradesine inanacak, hem Amerika`dan destek alip sonrada Amerika`yi kötülemeyecek.
Amerika Islami destekleyen bir ülke, bu bir gercek, ister kendi menfati icin ister öylesine. O zaman almayin kardesim Amerika´nin destegini. Niye aliyorsunuz ?
Bir devlet kendi sorunlarini cözemiyorsa ayni Irak gibi, o zaman Amerika gelir sana yardim ediyorum diyerek seni sömürtür. Bunu anlamamak, aptalligin zirvesidir.
Güclü bir devlete neden Amerika hükmedemiyor ?
Amerika gücü sever,tabiki bize yardım etmez,fakat ıraktakiler güllerle karşıladılar amerikayı
saddamın heykelini yıktılar,şimdi ne oldu dahamı iyiler,gelsin iç savaş,gitsin iç savaş
keza libyada öyle oldu,libyanın maddi gücünün iyi olduğu söylenir
ama şimdi nasıl,amerika kimki size yardım etsin saflar
halk olarak galeyana geliyorlar,bedelini ağır ödüyorlar
kötü bile olsa insanın kendi ülkesi ve yöneticisi dışardan daha iyidir.
Iste keske Saddam dikatatör olmasaydi, Demokrat ve Ileri görüslü bir hükümeti olsaydi, keske Iraklilarda mutlu mesut yasasalardi ve olaylar böyle gelismeseydi. Ve Amerika`yi güllerle karsilamasalardi.Amerika gücü sever,tabiki bize yardım etmez,fakat ıraktakiler güllerle karşıladılar amerikayı
saddamın heykelini yıktılar,şimdi ne oldu dahamı iyiler,gelsin iç savaş,gitsin iç savaş
keza libyada öyle oldu,libyanın maddi gücünün iyi olduğu söylenir
ama şimdi nasıl,amerika kimki size yardım etsin saflar
halk olarak galeyana geliyorlar,bedelini ağır ödüyorlar
kötü bile olsa insanın kendi ülkesi ve yöneticisi dışardan daha iyidir.
Allah korusun sanırım Ortadoğu gibi olmamızı istiyorlarBizim ülkede de var içten içe amerikanın hükümeti yıkmasını bekleyenler. Demek ki nefret bir süre sonra idraklerin iptal olmasına neden oluyor. Düşünemiyorlar sonrasını.
Islam muhteşem bir din ama muslumanlardan tiksiniyorum diyenlerin kendileri de musluman mi acaba? Merak ediyorum, o zaman kendinizden de mi tiksiniyorsunuz? Birkac yerde rastladim kim dedi hatırlamıyorum.
Islam muazzam evet ama duvara asili olarak kalirsa hicbir onemi yoktur. Onu pekistiren uygulamadir..
Sevgiler.
Edit: Dedigim gibi herkes boşuna tartisiyor.
Kimse kimseyi anlamaz ve anlamayacakta...
Kim o gurup ?Bizim ülkede de var içten içe amerikanın hükümeti yıkmasını bekleyenler. Demek ki nefret bir süre sonra idraklerin iptal olmasına neden oluyor. Düşünemiyorlar sonrasını.
Kim o zihiniyetler ?Allah korusun sanırım Ortadoğu gibi olmamızı istiyorlar
maalesef var o zihniyetler,Allah fırsat vermesin.
Geçen gün burda biri "müslümanların yaptığı katliam var mı hiç" diyordu.Al bak taze taze: http://www.ensonhaber.com/nijeryada-boko-haram-katliami-2-bin-olu-2015-01-09.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?