Bütün müslümanları öldürün" iki numaralı gündem oldu

evet ama bundan islam düşmanlarına gün doğuyor herseyi islama yükleyen peygamberle dalga geçen terbiyesizlerle aynı taraftan olmak benim tüylerimi diken diken ediyor

Ne güzel filmdi pearl harbor ya :) Aklıma getirdin, tekrar izleyeyim bari.

Aynen katılıyorum.

Amerika sevdasi, cok dinci olanlarda var, cünkü onlari destekleyen hep Amerika`ydi, bakiniz örnek Fethullah hoca vs. vs.
Simdide Amerika`yi kötülüyorlar. Destek alirken iyiydi. Amerika zamaninda Afganistanida destekledi. Almayin destek o zaman.
Ayaklari üzerinde duran ülke oldugun sürece, Amerika bile bir hicdir aslinda.

Çok destekledi (!) sağolsun. ABD gölge etmesin biz başka ihsan istemeyiz. Cok desteklediği ırakta hala insanlar ölüyor. amerika dsteklemişmiş. Masal bunlar arkadaşım masal. Sen bu masala inanmayı tercih ediyor olabilirsin. Ben masallara inanacak yaşı çoktan geçtim. hayırlı akşamlar

Ülke olarak kendini kullandirtmayacaksin. Konu bu.
Saglam basacak ayagin yere. Tabiki kim kime destek olur Allah askina, tabiki Amerika kendi menfaatleri icin yapiyor bunlari.
Afganistan Rusya tarafindan komunistlesmesin diye destek ve yardim yapti Amerika.
Yani hayatta oldugu gibi, ülkelerde kendi gücüne ve iradesine inanacak, hem Amerika`dan destek alip sonrada Amerika`yi kötülemeyecek.
Amerika Islami destekleyen bir ülke, bu bir gercek, ister kendi menfati icin ister öylesine. O zaman almayin kardesim Amerika´nin destegini. Niye aliyorsunuz ?

Bir devlet kendi sorunlarini cözemiyorsa ayni Irak gibi, o zaman Amerika gelir sana yardim ediyorum diyerek seni sömürtür. Bunu anlamamak, aptalligin zirvesidir.
Güclü bir devlete neden Amerika hükmedemiyor ?

Ben Avrupa`da yasayan tüm müslümanlar icin gercekten cok üzülüyorum, cünkü gercekten zor bir zaman bizi bekliyor. Is bulmadan tutda, ev kiralamaya kadar anamizi aglatacaklar. Adamlar artik bize güvenleri kalmadi, bir kac fundamentalist islamcilar sayesinde. Gözümüz aydin.

Amerika gücü sever,tabiki bize yardım etmez,fakat ıraktakiler güllerle karşıladılar amerikayı
saddamın heykelini yıktılar,şimdi ne oldu dahamı iyiler,gelsin iç savaş,gitsin iç savaş
keza libyada öyle oldu,libyanın maddi gücünün iyi olduğu söylenir
ama şimdi nasıl,amerika kimki size yardım etsin saflar
halk olarak galeyana geliyorlar,bedelini ağır ödüyorlar
kötü bile olsa insanın kendi ülkesi ve yöneticisi dışardan daha iyidir.

Islam muhteşem bir din ama muslumanlardan tiksiniyorum diyenlerin kendileri de musluman mi acaba? Merak ediyorum, o zaman kendinizden de mi tiksiniyorsunuz? Birkac yerde rastladim kim dedi hatırlamıyorum.
Islam muazzam evet ama duvara asili olarak kalirsa hicbir onemi yoktur. Onu pekistiren uygulamadir..
Sevgiler.

Edit: Dedigim gibi herkes boşuna tartisiyor.
Kimse kimseyi anlamaz ve anlamayacakta...

Bir devlet kendi sorunlarini cözemiyorsa ayni Irak gibi, o zaman Amerika gelir sana yardim ediyorum diyerek seni sömürtür. Bunu anlamamak, aptalligin zirvesidir.
Güclü bir devlete neden Amerika hükmedemiyor ?

Haklısın ne diyeyim. Amerikanın burnunun bu kadar devlet işlerinin içinde olmasına izin verenler çağıranlar var. Irakta halk büyük bir sevinçle karşılamıştı amerikayı. Peki ya sonrası? Bitmek bilmeyen karmaşa ve iç savaş.

Bizim ülkede de var içten içe amerikanın hükümeti yıkmasını bekleyenler. Demek ki nefret bir süre sonra idraklerin iptal olmasına neden oluyor. Düşünemiyorlar sonrasını.

Iste keske Saddam dikatatör olmasaydi, Demokrat ve Ileri görüslü bir hükümeti olsaydi, keske Iraklilarda mutlu mesut yasasalardi ve olaylar böyle gelismeseydi. Ve Amerika`yi güllerle karsilamasalardi.
Ben Avrupa`yi cok kiskanirim, hemde öyle cok kiskanirimki, cünkü insanlari mutlu mesut yasiyor.
Düsünüyorumda, neden diyorum, cünkü onlar dini ve politika`yi birbirine karistirmiyor. Din`in hic bir zaman politika`da yeri yoktur ama bunu yapan ülkeler, maalesef ve cok üzülerek söylüyorum büyük sorunlar yasayacaktir.

Bizim ülkede de var içten içe amerikanın hükümeti yıkmasını bekleyenler. Demek ki nefret bir süre sonra idraklerin iptal olmasına neden oluyor. Düşünemiyorlar sonrasını.
Allah korusun sanırım Ortadoğu gibi olmamızı istiyorlar
maalesef var o zihniyetler,Allah fırsat vermesin.

Alıntı yaparak sor sorularını.Yeni görüyorum. Evet müslümanım da ne olduğum seni ilgilendirmez.
Bir üstte açıklamasını yaptım hangi güruhtan tiksindiğimle ilgili. Bir şeyleri okumaya üşeniyorsun ama okursan cevabı orada.

Kim o gurup ?

Yani ülkesi icin kötülük isteyenin Allah belasini versin ama cok merak ediyorum, kim o dedikleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…