- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
inan ırak eskiden şu halinden daha iyiydi,adam diktatör olabilir ama bu kadar zarar vermedi ülkesineIste keske Saddam dikatatör olmasaydi, Demokrat ve Ileri görüslü bir hükümeti olsaydi, keske Iraklilarda mutlu mesut yasasalardi ve olaylar böyle gelismeseydi. Ve Amerika`yi güllerle karsilamasalardi.
Ben Avrupa`yi cok kiskanirim, hemde öyle cok kiskanirimki, cünkü insanlari mutlu mesut yasiyor.
Düsünüyorumda, neden diyorum, cünkü onlar dini ve politika`yi birbirine karistirmiyor. Din`in hic bir zaman politika`da yeri yoktur ama bunu yapan ülkeler, maalesef ve cok üzülerek söylüyorum büyük sorunlar yasayacaktir.
sırf hükümeti sevmedikleri için Amerika gelsin olaya el atsın gibi bir söyle olmuştuKim o zihiniyetler ?
Bizim ülkede de var içten içe amerikanın hükümeti yıkmasını bekleyenler. Demek ki nefret bir süre sonra idraklerin iptal olmasına neden oluyor. Düşünemiyorlar sonrasını.
Alıntı yaparak sor sorularını.Yeni görüyorum. Evet müslümanım da ne olduğum seni ilgilendirmez.
Bir üstte açıklamasını yaptım hangi güruhtan tiksindiğimle ilgili. Bir şeyleri okumaya üşeniyorsun ama okursan cevabı orada.
Müslümanlara laf edemezsiniz o zaman. O muslumanlarin icine kimler giriyor biliyor musunuz? Peygamberimizden tutun halifelere, sahabilere, bu islam icin savasan şehit olan bütün muslumanlara giriyor.
Sozde muslumanlar deseniz amenna ama bütün muslumanlar deseniz kendi Çevrenizdeki muslumanlar da giriyor.
Bizler sozlerimize dikkat etmezsek karsimizdakinden de etmesini bekleyemeyiz.
haydi selametle..
Bütün müslümanlar demedim bu bir, doğru oku..
2. si islamı bu hale getiren müslümanlara öyle bir laf ederim ki, bir allahın kulu da yargılayamaz beni.
Çarpıtma, benim hangi güruhtan tiksindiğim ortada.
neden hiristiyanları bu kadar kötülüyorsun.bende o insanların içinde büyüdüm..o insanlarda nefret yok..eşlerine kötü davranmıyorlar..insan bıçaklamıyorlar..hırsızlık yapmazlar..sadece onlar dürüst diye çamur atmayın..bende sonradan hiristiyanlığı seçtim..çünkü onların yolunda gitmek istiyorum..türkiyede hiristiyan..otodoks..Süryaniler yaşıyor..onlarıda kovsana bu ülkede ne işleri var diye..gavur kelimesinin anlamınıda anlamıyorum..kötü bir şey olduğunu biliyorum..nasıl beyniniz var sizin anlamıyorum..[/QU
önceden müslümanmıydınn gerçekten dinmi değiştirdinn..neden hiristiyanları bu kadar kötülüyorsun.bende o insanların içinde büyüdüm..o insanlarda nefret yok..eşlerine kötü davranmıyorlar..insan bıçaklamıyorlar..hırsızlık yapmazlar..sadece onlar dürüst diye çamur atmayın..bende sonradan hiristiyanlığı seçtim..çünkü onların yolunda gitmek istiyorum..türkiyede hiristiyan..otodoks..Süryaniler yaşıyor..onlarıda kovsana bu ülkede ne işleri var diye..gavur kelimesinin anlamınıda anlamıyorum..kötü bir şey olduğunu biliyorum..nasıl beyniniz var sizin anlamıyorum..
sayfa açılmıyor,link bozuk heralde
sayfa açılmıyor,link bozuk heralde
Yemin ederim baydi artik bu konular. Herkes önce bi kendisine baksin, sonra baskasinin inancina dinine laf etsin. Hepinizi kibliyorum.
ne mutlu size ama şunuda anlamanız lazım bunun hristiyanlılıkla bir ilgisi yok..siz insan olanların içinde yaşamıssınızz...herkezin bu şekil olması gerektiği gibi yani insan olması gibi İNSANLIK bunu emreder ister yahudi ol ister müslüman ister hristiyanMelan 2010 gercekten sana hak veriyorum, bende senin gibi hristiyanlarin icinde büyüdüm ve cok güzel bir ortamda büyüdügüm icin Allah`a binerce sükürler olsun.
Cok dürüst, dogru ve kimsenin arkasinda konusmayan bir toplum. Siddet yok, baski yok, düsünce özgürlügü var, kendini gelistirmek icin tüm imkanlar var, daha ne olsun ?. Kadercilik yok, her isini en detayina Kadar titizlikle yapmak var, öyle is kazalarinda 100 kisi veya 300 kisi ölmüyor. her insanin degeri var. Ister müslüman ol, ister katolik her halinle seni seven bir topluluk. Yani ben ne kadar yazsam bos, cünkü biliyorumki kimse beni anlamayacak. Ve yanlis anlamak icin acabalarda bulunulacak.
Dilerim bir gün tüm Islamiyet alemine ve ülkelerine bu refahlik ve ferahlik ve mutluluk ulasir. Hayvanindan tutda en yasli insanina kadar onuru ile yasiyorsun.
daha ne denilirki sadeceBu arada son mesajimi da yaziyorum ve cekiliyorum.
Islam muhtesem bir dindir.
Islama inanan, Allahin emir ve yasaklarina itaat eden, iman eden, namazlarini kilip her turlu ibadetini yapan ve sadece ALLAH RIZASI icin çalışan insanlara müslüman denmez mü'min denir.
Musluman ise sadece iman etmis kisilere denir. ( ibadetleri onun derecesini belirler )
Her dindeki insanlarin yaptigi gibi Musluman insanlar da hata yapar.
Allah başını kapat der ama o, kapatmaz fakat kapatmadigi icin de Islam'dan cikmaz.
Allah namaz kıl der ama o, kılmaz, kilmadigi icin de dinden cikmaz.
Allah adam öldürme der ama gider adam öldürür, adam öldürdüğü icin de dinden çıkmaz.
Dinden cikmanin belli şartları vardir. Allah'a şirk koşmak.
Yahudilere göre de Yahudilik muhtesem bir dindir;
ve onlara göre yahudiligin tüm kurallarina uyanlara Haredi denir. Harediler aşiri uyarlar kurallara.
Ama haredi disindaki Yahudiler de belli gunlerde oruc tutmadiklarinda dinden cikmazlar, adam öldürmek gunahtir ama oldurduklerinde de dinden cikmazlar, basini kapatmak farzdir ama kapatmadiklarinda da dinden cikmazlar.
Hırsızlık yapmak gunahtir. Ama yaptiklarinda da dinden cikmazlar.
Zina yasaktir ama yaptiklarinda da dinden cikmazlar.
Hristiyanlarin en koyularina da Amis (Amisch) denir ve aşırı tutucudurlar. Asla baska mezhep ve baska dinden birileriyle evlenmelerine müsaade edilmez.
Butun hristiyanlar amis degildir. Ama Incil'in kurallari da bellidir.
Incilde saçını ortmek farzdir ama ortmezsen dinden cikmazsin, zina haramdir ama yaparsan dinden cikmazsin, adam öldürmek haramdir ama yaparsan dinden cikmazsin.
Bütün dinlerin ogretileri aynidir.
Bir mü'min, bir hared ve bir amis gibi yasamak farklidir.
Musluman, Yahudi ve Hristiyan olarak yasamak farklidir.
Gordugunuz üzere bütün dinlerde yasaklar ve emirler ortak noktada birlesir.
Ama bunlara uymayanlarin sorumlusu dinlerin kendileri degil insanlardir..
Ve tekrar soyluyorum: ISLAM MUHTESEMDIR, BUNU PEKISTIREN INSANLARDIR..
Selametle..
Neyse buldum sayfayı da...Eeee?
gerçek anlamda İSLAMI öğrenseydin canım bir kuş olup uçuverirdin bir hristiyan bilgin neden hazreti muhammed bu kadar övülüyor diye araştırma yapmış araştırma yapıyor ama birazda sinirlii.. ne bulsa okuyor hakkında uzun araştırmalar sonunda o bilgin müslüman oluyor ve öyle aşık oluyor ki hazreti muhammede çünkü doğru araştırıyor kulaktan dolma değill..sevgiyle kal canım umarım bir gün İSLAMIN güzelliğinide görürsünn..Melan 2010 gercekten sana hak veriyorum, bende senin gibi hristiyanlarin icinde büyüdüm ve cok güzel bir ortamda büyüdügüm icin Allah`a binerce sükürler olsun.
Cok dürüst, dogru ve kimsenin arkasinda konusmayan bir toplum. Siddet yok, baski yok, düsünce özgürlügü var, kendini gelistirmek icin tüm imkanlar var, daha ne olsun ?. Kadercilik yok, her isini en detayina Kadar titizlikle yapmak var, öyle is kazalarinda 100 kisi veya 300 kisi ölmüyor. her insanin degeri var. Ister müslüman ol, ister katolik her halinle seni seven bir topluluk. Yani ben ne kadar yazsam bos, cünkü biliyorumki kimse beni anlamayacak. Ve yanlis anlamak icin acabalarda bulunulacak.
Dilerim bir gün tüm Islamiyet alemine ve ülkelerine bu refahlik ve ferahlik ve mutluluk ulasir. Hayvanindan tutda en yasli insanina kadar onuru ile yasiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?