- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Japonya ansizin karar vermis, kalkip binlerce km. uzaktan ucup gitmis Pearl Harbor'u bir anda savas ucaklari ile cehenneme cevirmis, bir kac saat icinde 2400 Amerikan askeri olu, bin kusur yarali. Amerika bunun uzerine hemen ertesi gun Japonyaya savas ilan etmis, bir kac yil sonra da gelistirdigi Atom bobasini onlar ustunde denemis... Sonuc katliam, insanlik ayibi... Bundan herkes bir ders cikartmis, bir daha Atom bombasini Amerika asla kullanmamis, baskasina da kullandirtmamis... Bundan ne ders cikartiyorum biliyor musunuz? Iyi ki de Allah bu bombayi ABDnin yapmasina izin vermis, bunu yapacak beceriyi ve zekayi Hristiyanlara bahsetmis, ya bu zekayi, bu yetenegi bir Arap ulkesine, bir Islam ulkesine bahsetseydi ne olurdu hic dusunebiliyor musunuz? Evet evet bir dusunun... Kendinize de durust olmayi deneyin, oyle dusunun..
Yahudiler e gelince müslümanlar suçlu
müslümanlar a gelince yine onlar suclu
Bu ABD bir harikaAh şu Japonlar. Vallahi çoluk çocuk atomdan etleri eriye eriye ölmeyi hakkettiler.
Atom bombasını araplar bulsa,şu an bizim tepemize bile inmiş olabilirdi o bombaBu ABD bir harika
atom bombasını Araplar bulsa ne yapardık :)
Evet evet allah ABD den razi olsun (?)Atom bombasını araplar bulsa,şu an bizim tepemize bile inmiş olabilirdi o bomba
Atom bombasını araplar bulsa,şu an bizim tepemize bile inmiş olabilirdi o bomba
Benim cümlelerimi tamamlamakla uğraşma istersen ben yapabilirim.Keşke hiç kimse bulmasaymış,ama iyi ki Araplar bulmamış...Yeterince anlaşılır mı?İstersen daha da açıklayabilirim.Evet evet allah ABD den razi olsun (?)
Sen de İŞİD'e,El-Kaide'ye,Hizbullah'a filan bak.Senin müslümanlığını beğenip,sana merhamet edeceğini mi sanıyorsun bunların?Ellerinde atom bombası yapacak güç olsaydı emin ol onu da kullanırlardı.Tabi ki müslümanların da yaptığı katliamlar var,yanlı düşünmeyi bi bırakın allasen.En başta bizim Osmanlı İmparatorluğumuz o kadar toprağı çiçek vererek mi aldı sence?Müslüman olmakla Arapçı olmak da farklı şeyler sen de bunu bi araştır,ayırdına var sevgili kardeşim.Sen arap ülkrleri şöyle yapardı böyle yapardı diye farazi konuşmayı bırak da gerçek hayata bak biraz. Filistine bak Afganistan'a bak. Orda zulme uğrayan zavallı Avrupalılar yahudiler hristiyanlar da biz mi bilmiyoruz. Ayrıca sadece Arabistan malını mülkünü ortaya dökse kaç tane atom bombası yaptırırama yapmıyorlar anlıyor musun? Tarihe bak müslümanların yaptığı kıyım var mı söyle.? Ama bu dünyada yaşanmış haçlı seferleri diye bir grrçek var. Fransızların yaptığı Cezayir katliamı diye bir gerçek daha var. Ah be güzel kardeşim avrupalı olmaya çalışıp müslümanlar tü kaka diyene kadar araştırın biraz. Elinize verilenle yetinmeyip daha derine inin. Selam ve dua ile.
Bu ABD bir harika
atom bombasını Araplar bulsa ne yapardık :)
Rosemarys_Bolduğu post: 38799912 .!.:Benim cümlelerimi tamamlamakla uğraşma istersen ben yapabilirim.Keşke hiç kimse bulmasaymış,ama iyi ki Araplar bulmamış...Yeterince anlaşılır mı?İstersen daha da açıklayabilirim.
Sen de İŞİD'e,El-Kaide'ye,Hizbullah'a filan bak.Senin müslümanlığını beğenip,sana merhamet edeceğini mi sanıyorsun bunların?Ellerinde atom bombası yapacak güç olsaydı emin ol onu da kullanırlardı.Tabi ki müslümanların da yaptığı katliamlar var,yanlı düşünmeyi bi bırakın allasen.En başta bizim Osmanlı İmparatorluğumuz o kadar toprağı çiçek vererek mi aldı sence?Müslüman olmakla Arapçı olmak da farklı şeyler sen de bunu bi araştır,ayırdına var sevgili kardeşim.
Sen arap ülkrleri şöyle yapardı böyle yapardı diye farazi konuşmayı bırak da gerçek hayata bak biraz. Filistine bak Afganistan'a bak. Orda zulme uğrayan zavallı Avrupalılar yahudiler hristiyanlar da biz mi bilmiyoruz. Ayrıca sadece Arabistan malını mülkünü ortaya dökse kaç tane atom bombası yaptırırama yapmıyorlar anlıyor musun? Tarihe bak müslümanların yaptığı kıyım var mı söyle.? Ama bu dünyada yaşanmış haçlı seferleri diye bir grrçek var. Fransızların yaptığı Cezayir katliamı diye bir gerçek daha var. Ah be güzel kardeşim avrupalı olmaya çalışıp müslümanlar tü kaka diyene kadar araştırın biraz. Elinize verilenle yetinmeyip daha derine inin. Selam ve dua ile.
Ben bu tarz grupların batı güdümlü olduğundan adım gibi eminim zaten ama onlara katılanlar müslüman.Siz ne kadar beğenmeseniz de,kabul etmek istemeseniz de bütün bu katliamları yapan,onlara maşa olan tetikçiler müslüman.Ve kendi kafalarında oluşturdukları müslümanlık tanımına göre işliyorlar bütün o cinayetleri.Hadi tamam bak çok daha basit bi örnek vereceğim sana,Türkiye'deki Madımak katliamını yapan kimlerdi?Koskoca oteli içindeki insanlarla birlikte,şenlik ateşi yakar gibi sözde müslümanlık adına yakıp izleyenler kimlerdi?Bana öğretmenlik taslamayı bırakıp sadece bunu bi düşün olur mu sevgili kardeşim?Bu dünyada radikal olan,aşırı olan her eğilim kötüdür,insanlara ve hatta toplumlara zarar verir.Işidin de belli ne olduğu ama sizin gibi olanlara yüzeysel bakan birine uzun uzun anlatmayacağım. Amerikanın atıdır el kaide araştır gel o 11 eylül saldırısının altından neler çıktı. Araştır gel sonra konuşalım.
Benim cümlelerimi tamamlamakla uğraşma istersen ben yapabilirim.Keşke hiç kimse bulmasaymış,ama iyi ki Araplar bulmamış...Yeterince anlaşılır mı?İstersen daha da açıklayabilirim.
Sen de İŞİD'e,El-Kaide'ye,Hizbullah'a filan bak.Senin müslümanlığını beğenip,sana merhamet edeceğini mi sanıyorsun bunların?Ellerinde atom bombası yapacak güç olsaydı emin ol onu da kullanırlardı.Tabi ki müslümanların da yaptığı katliamlar var,yanlı düşünmeyi bi bırakın allasen.En başta bizim Osmanlı İmparatorluğumuz o kadar toprağı çiçek vererek mi aldı sence?Müslüman olmakla Arapçı olmak da farklı şeyler sen de bunu bi araştır,ayırdına var sevgili kardeşim.
Sevgili mary
Osmanlı İmparatorluğu toprak almıştır kıyım yapmamıştır. İkisi çok farklı şeylerdir. Onu da mı ben anlatayım sana?
Ben bu tarz grupların batı güdümlü olduğundan adım gibi eminim zaten ama onlara katılanlar müslüman.Siz ne kadar beğenmeseniz de,kabul etmek istemeseniz de bütün bu katliamları yapan,onlara maşa olan tetikçiler müslüman.Ve kendi kafalarında oluşturdukları müslümanlık tanımına göre işliyorlar bütün o cinayetleri.Hadi tamam bak çok daha basit bi örnek vereceğim sana,Türkiye'deki Madımak katliamını yapan kimlerdi?Koskoca oteli içindeki insanlarla birlikte,şenlik ateşi yakar gibi sözde müslümanlık adına yakıp izleyenler kimlerdi?Bana öğretmenlik taslamayı bırakıp sadece bunu bi düşün olur mu sevgili kardeşim?Bu dünyada radikal olan,aşırı olan her eğilim kötüdür,insanlara ve hatta toplumlara zarar verir.
Bu ara Istersem ugrasmamBenim cümlelerimi tamamlamakla uğraşma istersen ben yapabilirim.Keşke hiç kimse bulmasaymış,ama iyi ki Araplar bulmamış...Yeterince anlaşılır mı?İstersen daha da açıklayabilirim.
Ben bu tarz grupların batı güdümlü olduğundan adım gibi eminim zaten ama onlara katılanlar müslüman.Siz ne kadar beğenmeseniz de,kabul etmek istemeseniz de bütün bu katliamları yapan,onlara maşa olan tetikçiler müslüman.Ve kendi kafalarında oluşturdukları müslümanlık tanımına göre işliyorlar bütün o cinayetleri.Hadi tamam bak çok daha basit bi örnek vereceğim sana,Türkiye'deki Madımak katliamını yapan kimlerdi?Koskoca oteli içindeki insanlarla birlikte,şenlik ateşi yakar gibi sözde müslümanlık adına yakıp izleyenler kimlerdi?Bana öğretmenlik taslamayı bırakıp sadece bunu bi düşün olur mu sevgili kardeşim?Bu dünyada radikal olan,aşırı olan her eğilim kötüdür,insanlara ve hatta toplumlara zarar verir.
Ugrasmayalım daha fazla bir sekilde Islam suçlu olacakMadımak olayı ortalığı karıştırmak için yapılan bir düzendi. Ayrıca ışide katılan avrupalılardan haberin yok galiba senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?