Bütün müslümanları öldürün" iki numaralı gündem oldu

Zaten Kuran'da kac tane sure ayet var kafirleri vurun, oldurun, baska din kalmayana dek savasin vb. diye,
Gördüğün gibi Kuran'da ne yazdığından ilk bahseden sendin ben de doğrusunu anlattım Bu kadar yanlı olmayın rica ederim. Sizin o gerçekleri gören gözleriniz müslümanlara uygulanan katliamları görmüyor nedense... objektiflik, gerçekler diye bahsettiğiniz buysa eğer. Ben okuduğum gazetede, izlediğim televizyonda her söylenene inanmayacak kadar bilinçliyim çok şükür fikir dünyamı safiyane oralardan duyduklarımla yönlendirmiyorum. Yansız medya var mı ki ortada hepsinin kimlerin elinde olduğu ortada. Amacım kimseyle polemiğe girmek değil. Siz Kuran'ı saptırmayın ben de doğrusunu anlatmak zorunda kalmayayım.

Ne kadar anlatırsan anlat boş malesef
bebek mamalarina kadar insanlara GDO lu zehirler veren ve tum dünyayı ilaçlara muhtaç eden türlü hastalık çıkaran da müslüman zaten

Ben kimseye doğru olduğuna inandığım şeyleri empoze etmeye çalışmıyorum zaten sadece dinime ve kitabıma dil uzatılmasından rahatsız oluyorum. Ben kimseye sen inançsızsın şöylesin böylesin hepiniz şusunuz zaten gibi saçma dayatmalarda bulunmuyorum. Benimle aynı fikirde olmayanlar da inancıma saygı göstersinler bir zahmet. Senin verdiğin örnekler benim verdiğim örnekler hep bir savunma aslında. Savunmak zorunda bırakılıyoruz...

Yahudi kendi milletine hassas davranır ama sana
Evet aslında linç edilen biziz ama ben inanıyorum ki bütün bunllar geride kalacak
Hani her şey kuran a göre yapılıyormus bizim dinimiz buymus falan ya müslüman kardeşini öldürmek de mi kuranda geçen bir emir ki suan müslüman ülkelerde böyle karışıklık lar oluyor
mantıklari bir yerden sonra iptal ya neyse

Ben Kurani saptirmadim. Ben bugun dunyadaki milyonlarca musluman Kuranin malum ayetlerini okuduklarinda ne anlayip neyi uyguluyorsa onu yazdim. Sen ise Kuranda okuyup islerine gelmeyen her ayeti "tefsire bakmali, bilene sormali, yanlisanliyorlar, saptiriyorlar, dogru uygulamiyorlar" diyen Turk hocalari gibi inanmak istedigini yazdin, hepsi bu. Sanki Kuran halk icin degil de Islam alimleri yorumlasin diye yazilmis.

Kuran herkes için indi ama damdan düşer gibi önüne gelen mana çıkarmaz islam alımı olmak gerekmiyor tabi ama
Tefsir tarihi ve usulü
islam tarihi
islam inanç esasları
Siyer hepsi bilinmelidir
o ayetler ne zaman inmiş ne üzerine inmiş bu kadar yorum yapıyorsunuz da Hangimiz bunları biliyorsunuz bırakın allah aşkına

Evet, aynen oyle oluyor. Bir musluman mezhebine bagli olan diger mezheptekini ayni seye inanip uygulamadigi icin kafir, musrik ilan ediyor ve olduruyor. Yakin zaman hangi ulke idi hatirlayamadim simdi, alevi cocuklari bile iskence ile olduruyorlardi kafir diye.. Benim mantik yerinde, niye iptalmis anlamadim. Gercek dunya dururken hayaller kurmadigim icin mi yoksa?

Hayaller kurmayan sen mi Arapların atomu bulma hayallerini kuruyorsun
hani müslümanlar kurana göre hareket ediyor ya kuranda mi yazıyor Müslümanım diyen i kafir ilan et ve katlet

Tabi canim, hepsini bilmek gerekiyor. Zaten Kuran indiginde Arabistanda Fikih fakultesi vardi da gitmeyeni dovuyorlardi..

Tabi canim, hepsini bilmek gerekiyor. Zaten Kuran indiginde Arabistanda Fikih fakultesi vardi da gitmeyeni dovuyorlardi..
Ayrıca bu yazdıklarım sonradan ilim hâline gelmiş bir çoğu bizzat yaşanarak ogrenilmis meselerler ama yine de islami yeni girecekler için orada ilim ogrenilirdi ve başla ülkelere gidilird
Hatta bazıları hayatını tamamen ilimogrenmeye adayarak evlenmezdi bile
şimdi sen İşkembe den ayet yorumlarken bu insanların emeğine kufretmis oluyorsun

Hayaller kurmayan sen mi Arapların atomu bulma hayallerini kuruyorsun
hani müslümanlar kurana göre hareket ediyor ya kuranda mi yazıyor Müslümanım diyen i kafir ilan et ve katlet
Ne hayal kuacam atomu bulsunlar diye, ihi ki de bulmamislar diyorum. Sen bana niye soruyorsun Kuranda mi yaziyor diye, git pakistanda mezhep savaslari yapanlarasor, Suriyede 8 yasinda Alevi cocugu Sunni olmadigi icin zincirlerle baglayip sokak ortasinda iskence edenlere sor, cihat yaptigini iddia eden, "Allahu Ekber!" deyip diz ustu cokturdukleri insanlari, muslumanlari basindan vuran, kellesini kopartan dindaslarina sor.. ISIDla mi basladi butun bunlar, kac senelik mazisi var ki ISIdin.. Ben kendimi bildim bileli var bu savaslar, hic kesilmedi ki zaten..

Yok canım Araplar bulsaydı atom bombasını asla kötülük için kullanmazlardı heeep ama heeeppp iyilik için atarlardı

Ha 12 kişiyi canice öldürmüşsün, ha sosyal medyada provoke etmişsin. Benim gözümde bu da bir başka boyutu terörizmin

Yok canım Araplar bulsaydı atom bombasını asla kötülük için kullanmazlardı heeep ama heeeppp iyilik için atarlardı
Keske duz mantığını bır kenara koyup
Benım yazdılklarımdan boyle seyler.. Cıkarmasan
Ben s.. Yarıstırmıyorum Arap sevıcılıgı yapmıyorum
Sadece sızın olmayan seyler uzerınden bıle Araplar ve Islam dunyasını yerden yere vurmak yerine gercek hayatta olan abd nın ayıbını ortmeyın diyorum

Sen benim yazdıklarımdan canının istediğini çıkarırken iyi ama?Üstelik ne bu hakaret çabası?Ben sana "olmayan mantığını git bi yerlerden tedarik et" diyor muyum?
Arapları da,Amerikalıları da günahım kadar sevmem.İkisi de cahil toplumlar benim gözümde.Benim İslamın kendisiyle bir problemim yok.İnancıma göre olması da saçma olurdu zaten.Ben neye uyuz oluyorum biliyor musun?İslam dünyasının "hep bizi eziliyoruz yeeaaa hep zulüm görüyoruz" triplerine uyuz oluyorum.Güç kimin elindeyse o zulüm eder.Gücün müslümanların elinde olduğu yerde müslümanlar da zulüm ediyor.Bunun inançla ya da ideolojiyle alakası yok yani.

Senin şu anda yazdığın ile
Arapların bulmasindansa abd nin bulması kötünün iyisi
çıkarımin hiç uyusmuyor
ayrıca sen alaycı konuşunca hos da ben böyle konuşunca mi rahatsız oldun
aşk olsun

Yahu şu islamı korumak için bilmem kim de nerede katliam yaptı laflarını bırakalım.
Müslümanlar yaptıkları tüm katliamları islam adına 'allahu akbar' diye bağırarak yapıyor. E adamın inandığı kitapta bunu emreden ifadeler var.
Ve müslümanları en çok kim öldürüyor biliyor musunuz?
Öyle 'ameriga' bilmem ne değil.
Müslümanlar.
Müslümanları en çok müslümanlar öldürüyor.
Ve müslümanlar müslümanı müslüman öldürünce pek dert etmiyorlar.
Aslında sadece yahudiler öldürünce dert ediniyorlar.
Ve protestoları bile yine şiddet dolu oluyor.

Örneğin şu an suriyede müslümanların kafasını fransız askerimi kesiyor? Amerika askeri mi adamın ciğerini çıkartıp yiyor. Kim yapıyor? Allahu akbar diye bağıran müslüman yapıyor.
Atom bombasına gelince bir arkadaş demiş ki 'arapların çok parası var isterlerse yaptırtırlardı' ah be ablam işte sorun orada yaptırtmak değil yapmak. Tabi ki atom bombası gibi silahların teröristlerin elinde olması dünyanın sonu olur. Ama müslümanlar 6 yaşındaki kızla mı evlenelim, kadının neresi günah, sakız çiğnesem oruç bozulur mu gibi konularla uğraşmaktan öyle atom bombası falan yapamazlar. Atom bombası bakımından içiniz rahat olsun.

Hanımlar,
yine mevzu din yine polemikler başlamış, konuyu sakince yorumlamak mümkün, bu sebeple lütfen birbirinize girmek yerine konuya odaklanın.

Bu yazının altına imzamı atarım.
Hadi bir düşünelim şimdi kalkıp da arapların amerikadaki eyaletleri birbirine düşürüp amerikalıların birbirlerinin boğazını kesip haç çıkarttıklarını. Düşüncemiz karikatürden öteye gidemiyor değil mi. Ya da avrupalıların üstelik aynı soydan gelenlerini birbirine düşürüp esir aldıkları kadınlara tecavüz ettirdiklerini.
Bir başkasını savaşa mecbur bırakabilirsiniz, savaş çıkartabilirsiniz ama kafa kesme, ciğer yeme, tecavüz, kadınları satmak gibi şeyleri yaptırtamazsınız. Bunlar maalesef müslümanların meyilli olduğu şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…