- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.181
yumyum gunlerı yumurtlama gunlerımı oluyor =)
kizlar simdi sizler ve kendim icin meryem suresini okuyacagim herkes icinden amin desin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım yumyum yumurtlama günleri oluyo :)
hem içimden hem dışımdan önce herkes için sonra kendim için AMİİNNN diyorum ablacım
hem içimden hem dışımdan önce herkes için sonra kendim için AMİİNNN diyorum ablacım
senın ne kadar var regl zamanına ?
ben kariyere çok düşkünümdür. Amamn başarılı olayım, iyi kazanayım falan filan.. Hırslıyımdır da.. Bilmiyorum dediğim iş pek yoktur. bilmediğimi bir aralıkta öğrenir o işi hallederim. İş hayatında gözdeyimdir, çalışkanımdır..
Kasım ayında şirket beklediğim bir teklifi iletti bana , maddi manevi doyurucu bir teklif. Hemen kabul ettim tabi. Sonra reglimin 7 gün geçtiğini fark ettim. Kan testi ve hamileyim :) Oysa ne paralar döktüm de hamile kalamamıştım. İyi ama şimdi sırasımıydı? Herşey güzelde bebek te zamanlama iyi olmadı diye geçirdim içimden. Bir anda kariyer gözümümü buladı nedir anlamadım. Oysa hayattaki isteğim anne olmamdı.
Biliyormusun içimden bu hisleri geçirdikten sonra bebeği kaybettim. Kimyasal dediler.
O arada teklif de bozuldu..
Hayattaki kendimle ilgili en büyük pişmanlığım.
arapca okuyorum ben. Harfleri biliyosan dinlerken takip de edebilirsin. Bilmiyosan da latincesini de okuyabilirsin diye dusunuyorum. Sonucta niyet, istek ve inanmak onemli. Mesela ben az once arapcam yavas oldugu icin latincesini okudum saat gec oldu diye. Bi eksiklik hissettim kendimde ve anlamini da okudum. Tilaved secdesi de cok kolay.
Aslinda.o otu ben de alsam diye dusunuyorum. Aktarlarda vardir herhalde?
bn KURAN okuyabiliyorm ama çok seri diilim o yüzden okunuşunu cıktı aldm onun üzerinden okuduk ALLAHIM kabul etsn hepimizinkini
kizlar simdi sizler ve kendim icin meryem suresini okuyacagim herkes icinden amin desin:)
olsun ne guzelde anlatmıssın,evlatlar en buyuk mutluluklar en buyuk servetlerdır karıyer şöyle dursun,tabıkıde ısten önce eş ve cocuk gelir daima ne mutlu sana hep mutlu ol arkadasımmmm :) gormedım o konuyu ama bu ne gamsızlıktır cocuk nasıl sevılmez ya yuzlerıne bakmaya kıyamıyorum ben bebelerın cocukların ıcım gıdıo yegenlerıme delı oluyorum nasıl sevılmez cocuk..
Herkes kendine bir hedef çizer canım, hırs sadece işle alakalı değildir. Bende hırslıyımdır ve çalıştığım her yerde de çok sevilmişimdir. Her çalıştığım patronum çok severdi ki muhasebeciler çok sevilmez. ben araştırmayı çok severim. bilmediğim birşey duyduğum anda elim ya telde ya ıpaddedir. Hala da gebelikle alakalı veya çocuk yetiştirmek veya yemek veya temizlikte kullanılan malzemeler veya mutfak gereci neyse çok araştırırım. Kariyeri ben çocuklarım büyüdüğünde bana ihtiyaçları olmadığında da yapabilirim. ama onlarım bu hallerini bir daha göremem. Oğluma hep ben baktım 2 .5 yaşında kreşe verdim 1 sene kreşte hastalandı geniz eti ameliyatı oldu ve çok zayıfladı ki ben onu kemik sularıyla paça çorbalarıyla büyüttüm. eşiminde böyle söylemesi ve gidişatın iyi olmaması bir anda kararımı değiştirdi. Düşündüm ben hayatta ne istiyorum? Yani allah korusun yarın olaceğimi bilsem ne isterim? EE kimse kazık çakmıyor? Dedim bir evladım daha olsun ki oğlum bebekleri çok seviyor. Yapayım dedim 3-4 ay sonra hop bir düşük sebebi de tsh yüksek tutunamadı. Bilmiyordum yüksek olduğunu tabi bilsem gitmez miyim doktora. Şimdi bu aydan umutlu olmamın nedeni tsh nin düşmesi ve mantarım varmış önceden mantarın temizlenmesi ve bu ay en düzenli çalıştığım ay olması. Kalça alttına yastık mı dersin ayakları 1 saat dikmek mi sabah banyo etmek mi? kür kullanmak mı? O yüzden bu ay olmazsa olacakları sağlam kafayla düşünmem lazım ne yaparsam daha çabuk yol kat edebilirim diye çünkü evde olduğum her vakit geöen her süre aslında aleyhimize işliyor gibi geliyor bana. Tabi öncelikle Rabbimden hayırlısını dilemek.
yine uzun oldu.
çok sinirliyim şu anda elim ayağım titriyor. biraz önce görümcemle konuştum ne olduğunu bittiğini de anlamadım ilk başta seni bankadan aradılar dedi nereyi aradılar dedim evi dedi hangi evi dedim sizin evi dedi sen nerden biliyosun dedim şimdi eşimi size bıraktım çocuklarla sizde kapıdan girince telefon çaldı bende açtım seni istediler evde yok dedim diyo Allahım nasıl sinirlendim birşeyde diyemedim hiç izin falan almadan direk k.valideden anahtarı alıp bize gitmişler birde eşini ve cocukları bize bırakıp kendi eve gitmiş Allahım ben nasıl delirmeyim... eşimi aradım haberin varmı dedim adamcağızın da haberi yok sormadan neden gidiyorlar diyo bende ona kızdım kardeşine mi söylüyosun ananamı dedim haber vermeden benim evime girip çıkmasınlar dedim
offfff çok sinirliyim uzun oldu kusura bakmayın kızlar
çok sinirliyim şu anda elim ayağım titriyor. biraz önce görümcemle konuştum ne olduğunu bittiğini de anlamadım ilk başta seni bankadan aradılar dedi nereyi aradılar dedim evi dedi hangi evi dedim sizin evi dedi sen nerden biliyosun dedim şimdi eşimi size bıraktım çocuklarla sizde kapıdan girince telefon çaldı bende açtım seni istediler evde yok dedim diyo Allahım nasıl sinirlendim birşeyde diyemedim hiç izin falan almadan direk k.valideden anahtarı alıp bize gitmişler birde eşini ve cocukları bize bırakıp kendi eve gitmiş Allahım ben nasıl delirmeyim... eşimi aradım haberin varmı dedim adamcağızın da haberi yok sormadan neden gidiyorlar diyo bende ona kızdım kardeşine mi söylüyosun ananamı dedim haber vermeden benim evime girip çıkmasınlar dedim
offfff çok sinirliyim uzun oldu kusura bakmayın kızlar
aynen öyle canım. Rabbim hayırlısını versin. Şuanda iş falan umrumda değil. Evladım olsun benimde ... annesi ile büyüsün :)
hem içimden hem dışımdan hem senin için hem benim için hemde herkez için AMİNNNNN :)
bugünü saymazsak 2 gün..
Canim allah razi olsun binkere Aminn. . Rabbim kabul buyurmayacagi duaya el actirmaz imis..Allah razı olsun hepimiz icin amin
Allah razı olsun cnm cumluemız cocugumuzla colugumuzla esımızle hep mutlu olalım.
Aminnnn Rabbım bızede bebeıs nasıp etsın tam bir aile olalım,aman yaklastıkca esımde bende cok heyecanlanıyoruz =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?