Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canim allah razi olsun binkere Aminn. . Rabbim kabul buyurmayacagi duaya el actirmaz imis..

Amin cnm amin yanliz ben sizlerle otuyom sizlerle kalkiyom namazda diyorumki rabbim isteyen dileyen ve bekleyen tum insanlara kadinlar kulubundeki arkadaslarima ve bana hayirli saglikli evlatlar ver yine AMİN.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende psikolojik tir diyorum bu kadar erken olmaz diyordum ama adete 3 gün kala silik çizgi 1 gün kala kipkirmizi çizgi cuma günü doktora gidecem

Hayirlisi tatlim inşallah hamilesindir allah gönlümüze göre versin inşallah canim

Olurmu öyle iş ya, esını cocukları senın evıne neden bırakıyor onu anlamadım :S

Hayirlisi tatlim inşallah hamilesindir allah gönlümüze göre versin inşallah canim

Ikinci cizgi 1gun kala koyu kırmızıysa kesin hamilesindir tatlm

zaten kulun kula ettigi daha mahbul mus. Melekler amin allahim onada ver derlermis sagolasin canim benm

Ikinci cizgi 1gun kala koyu kırmızıysa kesin hamilesindir tatlm

İnş zaten nerdeyse heray yaptim gecen ay 5 gün geçmişti günüm silik çizgiyi bile görmemiştim buay oldu çok şükür

cnm topige girebiliyorsan basta kadinlar kulubunun simgesinin yaninda altalta 4 cizgi var oraya tikla giris uaparsin

Kizlar 5gundur çok farklı diyebileceğim akintiya benzer bisey var ovulasyon dönemine bugün girdim 5gundur test yapiyorum ama hep silik cikiyor acaba erken döllenme falan.olsa boyle akinti olur muydu

cnm yakindir teste aldirma akinti gogus sisligi vajina agzi yumusamasi varsa kacirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…