- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.201
Ay gecen bı topikte gelını evde yok sanmış kaynana gelınde cocugu sallıyo butun ısıklar kapalı tabı. Kaynana eve gırıyo gelınde arkadan bı tencere taklatıyo kafaya ay ne guldum yaaa
Canim allah razi olsun binkere Aminn. . Rabbim kabul buyurmayacagi duaya el actirmaz imis..
Bende psikolojik tir diyorum bu kadar erken olmaz diyordum ama adete 3 gün kala silik çizgi 1 gün kala kipkirmizi çizgi cuma günü doktora gidecem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kk yi mobilden kullanan warmi.. ben yukledm ama beceremedim kac gundur deniyorum canlar ya
çok sinirliyim şu anda elim ayağım titriyor. biraz önce görümcemle konuştum ne olduğunu bittiğini de anlamadım ilk başta seni bankadan aradılar dedi nereyi aradılar dedim evi dedi hangi evi dedim sizin evi dedi sen nerden biliyosun dedim şimdi eşimi size bıraktım çocuklarla sizde kapıdan girince telefon çaldı bende açtım seni istediler evde yok dedim diyo Allahım nasıl sinirlendim birşeyde diyemedim hiç izin falan almadan direk k.valideden anahtarı alıp bize gitmişler birde eşini ve cocukları bize bırakıp kendi eve gitmiş Allahım ben nasıl delirmeyim... eşimi aradım haberin varmı dedim adamcağızın da haberi yok sormadan neden gidiyorlar diyo bende ona kızdım kardeşine mi söylüyosun ananamı dedim haber vermeden benim evime girip çıkmasınlar dedim
offfff çok sinirliyim uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Hayirlisi tatlim inşallah hamilesindir allah gönlümüze göre versin inşallah canim
zaten kulun kula ettigi daha mahbul mus. Melekler amin allahim onada ver derlermis sagolasin canim benmAmin cnm amin yanliz ben sizlerle otuyom sizlerle kalkiyom namazda diyorumki rabbim isteyen dileyen ve bekleyen tum insanlara kadinlar kulubundeki arkadaslarima ve bana hayirli saglikli evlatlar ver yine AMİN.....
Ikinci cizgi 1gun kala koyu kırmızıysa kesin hamilesindir tatlm
zaten kulun kula ettigi daha mahbul mus. Melekler amin allahim onada ver derlermis sagolasin canim benm
Yardim et bacim bi ya giris yapamiyorum telefonum mu desteklemio anlamadim yorum filan yapamiyorum giris yapin dio giris kismi bosben varim:)
İnş zaten nerdeyse heray yaptim gecen ay 5 gün geçmişti günüm silik çizgiyi bile görmemiştim buay oldu çok şükür
oh cok sukur ne guzel boyle hamısler cogalıyor desenıze ,Rabbım saglık sıhhat versın bebısınle sana canım ,
Kizlar kk yi mobilden kullanan warmi.. ben yukledm ama beceremedim kac gundur deniyorum canlar ya
İnş zaten nerdeyse heray yaptim gecen ay 5 gün geçmişti günüm silik çizgiyi bile görmemiştim buay oldu çok şükür
oh cok sukur ne guzel boyle hamısler cogalıyor desenıze ,Rabbım saglık sıhhat versın bebısınle sana canım ,
Amin inş saglikli hayirli evlatlarimiz olsun ve benimki kiz olsun ins
Sagol canim giriyorum topige deniyim bi dur :)cnm topige girebiliyorsan basta kadinlar kulubunun simgesinin yaninda altalta 4 cizgi var oraya tikla giris uaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?