- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.221
Yok cnm fitil icin fitil kullanirken hamilelik çalışmasına devam etmeli mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
taklatıyo haaa ay ne güldüm yaaa
hala gülüyorum
Kizlar kk yi mobilden kullanan warmi.. ben yukledm ama beceremedim kac gundur deniyorum canlar ya
hala çok sinirliyim kızlar, al birini vur ötekine misali beni çileden çıkarıyorlar. ama şu bir gerçekki ben de o anahtarları onlardan almassam bana da ........ desinler kafayı yemek üzereyim ya.. hala evde kocası beni arıyo internetle ilgili soru soruyo napiim ben ya
Ben de o ikinci çizgiyi görmeyi çok istiyorum Rabbim isteyen herkese versin..
Canım ne veriyorsun ki anahtarı boşver yahu al gitsin benim eşim vermişti kaynanama bende gizlice aldım geçen sordu bende anahtarınız vardı diye hee biz bi anahtar kaybedince eşim aldı onu senden dedim sakladım.
cnm topige girebiliyorsan basta kadinlar kulubunun simgesinin yaninda altalta 4 cizgi var oraya tikla giris uaparsin
cnm yakindir teste aldirma akinti gogus sisligi vajina agzi yumusamasi varsa kacirma
Ayy şükür yaptim sagol canm ya ugrasiodm ne zamandir oh bee daha rahat konuscam sizle :)
hala çok sinirliyim kızlar, al birini vur ötekine misali beni çileden çıkarıyorlar. ama şu bir gerçekki ben de o anahtarları onlardan almassam bana da ........ desinler kafayı yemek üzereyim ya.. hala evde kocası beni arıyo internetle ilgili soru soruyo napiim ben ya
canım çocuğa k.validem bakıyo o yüzden bazen evden bişi lazım olur falan diye bi anahtar bıraktık ama alıcam artık farz oldu bu son olaydı daha önce de k.peder eve girer küllükleri döker camları açar çıkıp giderdi ondan kurtuldum şimdi de bu
ay çok alemmiş hazalcım bunlarda yaa
Leyla şu benim paylaştığım testlerden yaptın mı? Ben idrarın içine karbonat attım hiç dibe çökmedi bi de idrarın içine ç.suyu döktüm köpürdü sende yapsana bi kıs merak ettim :)
silikte olsa bi görüversek ucundan :2::2::2::2::2:
dövmek istiyorum bunları
nasıl yaptın ya geçenlerde bende yükledim ama giriş yapamadım sinir oldum tekrar sildim
kızlar kendımden suphe etmeye basladım. benden hem beyaz hem sarı akıntı gelıyo.onceden beyaz dıyodum ama bakıyodum sarı fln emın olamıyodum. bugun gecen gun kı gıbı yogun akıntım gelmıs,sag kasıgım agrıyo we halsızım.
cumaya kadar beklıcem test yapmak ıcın..o zamana kadar adet olmazsam umarım kotu bısey cıkmaz :/
Arkadaşlar normalde akıntım çok olmaz ama bu ay klomen kullandım ve adet günümü beklemeye başladım ama akıntım oluyor ne olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?