Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hala çok sinirliyim kızlar, al birini vur ötekine misali beni çileden çıkarıyorlar. ama şu bir gerçekki ben de o anahtarları onlardan almassam bana da ........ desinler kafayı yemek üzereyim ya.. hala evde kocası beni arıyo internetle ilgili soru soruyo napiim ben ya

Yok cnm fitil icin fitil kullanirken hamilelik çalışmasına devam etmeli mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım nette bir sakıncası yok diyor ama en doğru sonucu dr undan alsan daha iyi olur tabi :)
taklatıyo haaa ay ne güldüm yaaa

hala gülüyorum

Kizlar kk yi mobilden kullanan warmi.. ben yukledm ama beceremedim kac gundur deniyorum canlar ya

bende mobilden kullanıyorum şifreni değiştir

Canım ne veriyorsun ki anahtarı boşver yahu al gitsin benim eşim vermişti kaynanama bende gizlice aldım geçen sordu bende anahtarınız vardı diye hee biz bi anahtar kaybedince eşim aldı onu senden dedim sakladım.

Canım ne veriyorsun ki anahtarı boşver yahu al gitsin benim eşim vermişti kaynanama bende gizlice aldım geçen sordu bende anahtarınız vardı diye hee biz bi anahtar kaybedince eşim aldı onu senden dedim sakladım.

canım çocuğa k.validem bakıyo o yüzden bazen evden bişi lazım olur falan diye bi anahtar bıraktık ama alıcam artık farz oldu bu son olaydı daha önce de k.peder eve girer küllükleri döker camları açar çıkıp giderdi ondan kurtuldum şimdi de bu

cnm topige girebiliyorsan basta kadinlar kulubunun simgesinin yaninda altalta 4 cizgi var oraya tikla giris uaparsin

Ayy şükür yaptim sagol canm ya ugrasiodm ne zamandir oh bee daha rahat konuscam sizle :)

cnm yakindir teste aldirma akinti gogus sisligi vajina agzi yumusamasi varsa kacirma

Leyla şu benim paylaştığım testlerden yaptın mı? Ben idrarın içine karbonat attım hiç dibe çökmedi bi de idrarın içine ç.suyu döktüm köpürdü sende yapsana bi kıs merak ettim :)

haklisin sinirlenmekte ben ne yengeme yaparim nede kendime yaptiririm saygisizlik bu

ay çok alemmiş hazalcım bunlarda yaa

kızlar kendımden suphe etmeye basladım. benden hem beyaz hem sarı akıntı gelıyo.onceden beyaz dıyodum ama bakıyodum sarı fln emın olamıyodum. bugun gecen gun kı gıbı yogun akıntım gelmıs,sag kasıgım agrıyo we halsızım.

cumaya kadar beklıcem test yapmak ıcın..o zamana kadar adet olmazsam umarım kotu bısey cıkmaz :/

dövmek istiyorum bunları

Böylesine aynısını yapacaksın ki akılları başlarına gelsin şekerim yoksa akıllanmıyorlar. Ben çok çektim valla şimdi herkesle mesafeliyim eskiden kaynanam benden çıkmazdı şimdi haftada bir kere gidiyoruz evine o da anca ben dr a felan gidersem yada yemeğe felan çağırırsam geliyor o kadar. görümcem altımın yanında oturuyor aynı binadayız ama görmem bile zaatı. ayda bir kahveye ineriz yada o gelir o kadar.

Niye cumaya kadar eziyet veriyorsun kendine canım yaa. akıntın başlamışsa zaten landa çıkacak kadar olmuştur bence.

GEBELİKTE AKINTI

Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik (yani normal) bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amniyos sıvısı da olabilir!
Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
O silik cizgiyo bende gormek istiom ya yaban ellerde tek basima sıkıldım artik bebisimi istiom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…