Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Arkadaşlar normalde akıntım çok olmaz ama bu ay klomen kullandım ve adet günümü beklemeye başladım ama akıntım oluyor ne olabilir.
GEBELİKTE AKINTI

Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik (yani normal) bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amniyos sıvısı da olabilir!
Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.

yıne negatıf cıkar dıye korkuyorum black. 2 gun once batımda yapmıstım negatıf cıkmıstı. yıne cıkarsa moralım bozulur garantoye almak ıstıyorum 2 cızgı goreyım ıstıyorum dıgerı sılık olsa da olur :/

İnşallah canım inaşllah güzel haberlerin olsun bakalım

İnşallah canım inaşllah güzel haberlerin olsun bakalım

ınsallah hayırlısıyla Allahım bebegımı gondermıstır bana :) bugun ewlılık yıl donumum esıme bugun haber wermek ıcın cok heweslenmıstım ama 2 gun once test yaptıgım ıcın yapmadım bı daha.. olsun artık.. mayıs ayı ıcınde haber werırım 31 mayıs k.walıdenın dogum gunu. o zaman werırım haberı hahahahaah

neyden tırsıyon kıs patlama olcak diye mi

domestos olurmu kıs bende domestos dökim
ben domestos doktum sulu çamaşır suyu nerdeeeee

ayy güldüm valla :) iyi fikir aslında :)

Hadi ya... eşimde bu aralar çok yoğun tezini verecek ama yine de başka çare yok artık en azından iki günde bir şart
artık çalışma şart cnm
Bunlar gebelik testi mi?

Eskiden öyleymiş canım o zaman nerdee gebelik testi böyle denerlermiş tabi bi dene sende ya bişey kaybetmezsin korma ama patlamıyo
Allah iyiligini versin cok güldüm buna :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya kahkaha attım ya vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…