- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.241
GEBELİKTE AKINTIArkadaşlar normalde akıntım çok olmaz ama bu ay klomen kullandım ve adet günümü beklemeye başladım ama akıntım oluyor ne olabilir.
Niye cumaya kadar eziyet veriyorsun kendine canım yaa. akıntın başlamışsa zaten landa çıkacak kadar olmuştur bence.
GEBELİKTE AKINTI
Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik (yani normal) bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amniyos sıvısı da olabilir!
Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.
kıslar bu gidişle kimyager olcaz kııızzz
O silik cizgiyo bende gormek istiom ya yaban ellerde tek basima sıkıldım artik bebisimi istiom :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yıne negatıf cıkar dıye korkuyorum black. 2 gun once batımda yapmıstım negatıf cıkmıstı. yıne cıkarsa moralım bozulurgarantoye almak ıstıyorum 2 cızgı goreyım ıstıyorum dıgerı sılık olsa da olur :/
Ha bi de kasıklarım fena ağrıyor bacaklarımı etkiliyor biraz ara geçiyor ama yine başlıyor bugün adetimin 12. günü
kıyamam ya inşallah Rabbim hepimizin dileğini kabul eder.
ay cok az kalmısss hadı hayırlısı =)
Leyla şu benim paylaştığım testlerden yaptın mı? Ben idrarın içine karbonat attım hiç dibe çökmedi bi de idrarın içine ç.suyu döktüm köpürdü sende yapsana bi kıs merak ettim :)
İnşallah canım inaşllah güzel haberlerin olsun bakalım
valla tirsiyom......
Evet kız ben bi tane mikroskop alacak artık evde kendim tüp bebek yapcam o derece :):44:
cnm muhtemel yumurtluyorsun o yüzden işi elden bırakma sen :)
Leyla şu benim paylaştığım testlerden yaptın mı? Ben idrarın içine karbonat attım hiç dibe çökmedi bi de idrarın içine ç.suyu döktüm köpürdü sende yapsana bi kıs merak ettim :)
neyden tırsıyon kıs patlama olcak diye mi
domestos olurmu kıs bende domestos dökim
valla tirsiyom.....
neyden tırsıyon kıs patlama olcak diye mi
Allah iyiligini versin cok güldüm buna :))).
ben domestos doktum sulu çamaşır suyu nerdeeeeeneyden tırsıyon kıs patlama olcak diye mi
ayy güldüm valla :) iyi fikir aslında :)
artık çalışma şart cnmHadi ya... eşimde bu aralar çok yoğun tezini verecek ama yine de başka çare yok artık en azından iki günde bir şart
Bunlar gebelik testi mi?
Allah iyiligini versin cok güldüm buna :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?