Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Eşin doğurdu mu peki bu durumda ay bende akşam eşime ve oğlana yapcam bakalım onlarda ne olcak ama ben karbonat yoktu kabartma tozu doktum ve hiç dibe çökmedi olur mu acep?

biz eşimle gülmekten ölmüştük son çağre nelerle uğraşıyoruz diye
ben doğru olduğunu sanmıyorum canım bunun :)
Hamile biri denesin bence :)

Son düzenleme:
burdayim patladim gulmekten yemek caydan sonra buralardayim bye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay kıslar benimkinin rengide limonata gibiydi domestosu dökünce kahverengi gibi bi tuhaf bi renk oldu acaba benim böbreklerde bişeymi var ki?

çok azcık köpürdü

YAVRULAR MUHABBETİNİZ BOL OLSUN onu ben yaptım bu ay onu çamasur suyunu yanlış ooooooooo

Herkeşler burda kimse konuşmuyor sadece okumayın ya gelseniz sohbete sizde aaaa.....kızıcam hepinize ceza vercem ama :)

Akşama ne yemek yapıyonuz hadi söyleyin bakalım? Kafa dağıtalım biraz :)

Tamam tamam geldim kizma...batim listede 20 haziran ama bu ay 17 sinde oldum.yumurta takibindeyiz.2 yumirtam var biri 17 digeri18mm.yarin yine kontrol var.uygun zaman i doktor belirleyecek.

kızllaar ya muhabbete yetişemedim ben geldim siz yoksunuz nerdesinz yaaa puffff

Canım yumurtana karından mı bakıyor doktor bir de bu kaçıncı ayın

Doktorun bu isin uzmani başka bir doktora gönderdi.alttan bakiyor.sürekli cagiracak.bu arada ücreti sok etti beni 400 TL verdim.:what: ilk bu ay korunmuyoruz çünkü 5 aylik bebek kaybim var.kizlar sakin yarim dua etmeyin allahtan bebek isterken saglikli ve hayirli isteyin.ben 5 aydir agliyorum.bebeğim haziranda dogacakti.ama bak ben simdi tekrar hamilelik için ugrasiyorum

Kızlar gebelerın gözbebegı buyurmus dıkkat edın

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…