Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar ya ben hastaneye gidip kan tahlili vericem şimdi. İlerleyen saatlerdede paylaşırım sonucu. İdrar negatif ama içimde anlamsız bir itiraz var. Hamileyimde beklemem gerekiyormus gıbı. Ama ben sabredemiycem gidip kanda baktırcam. Dua edin nolurrrrr.

cnm hayirli guzel haberlerle donersin insallah Allah gonlundekini nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamm kizlar sibos geldi

sibell mayıstan hazırana gectık:):) ıns bu ay tutar temmuza gecmeden:S:S benım hastalıgım bugun bıttı. ovulasyon testı tekrar kullanmaya gerek varmıkı gecen ay kullanmıstım. bu ayda 1 gun arayla calısma yapsak dıyorum. bırde sogan suyu ıcmeyı dusunuyorum ama bebek olursa sakıncalıymıs dusermıs ne yapacagımı bılemedım. sen nasıl bırsey uygulıcaksın bu ay

Hadi bakalim hakkinda hayirlisi haberlerni beklhyoruz

evet senden bu ay guzel bir anne olu taaaaaammmmı

mmmmmmm cansın sen can. Rabbim güzel yüreğinin muradını versin inşaallllaaaahhh amin...

bizde heyecanla senin güsel haberini bekliyo olacaaaassss

Hadi hayirlisi

cnm hosgeldin bundan spnraki topik saglikli bebeler olacak israrla tum uyeleri goturuyoz....bu arada corek otu kurunu yap bence cnm sayfanin basinda bilgi mevcut hadi hayirli haberlerini aliriz insallah

Mrb canim ben bu yumurtlama haftasindaym bir gun arayla calisiyoruz sogan kuru deglde corekotu tarcin kuru yapaym diyodum ama baslamadm pismanda oldum aslinda benim bat 11-12 haziran insallah bu ay guzel haberler aliriz olmazsa diger ay corek otu kurune baslycam ve ovulasyn testi kullanicam bence senin adet yeni bitmis sogan deglde benim dedigm kuru deneyeblirsin

hosbulduk canım amınnnn bu ay cok ıstıyorum ınss allah herkesın gonlune gore versın. amınnnn. corek otunu duymadım hıc hemen bakıyorum canım sagol

mmmmmmm cansın sen can. Rabbim güzel yüreğinin muradını versin inşaallllaaaahhh amin...

bizde heyecanla senin güsel haberini bekliyo olacaaaassss

cnm benim optum seni unutma saglikli bebeler doguracagiz insallah o zamanda yuruyusler olacak sen antreman yapiyosun o gunlere hazirlik:)

cnm benim optum seni unutma saglikli bebeler doguracagiz insallah o zamanda yuruyusler olacak sen antreman yapiyosun o gunlere hazirlik:)

hadi inşallah kuzuuum inşallah göbüşümüzde bebişlerimizle sağlık yürüyüşlerinede çıkarız hep beraber..

mrb canımm ayy hadı ınss tutsun mujdelı haberı ver bu ay. gonlundekı olsun canım ıns amınn... bu ayy guzel haberlerle gecsın ınss. bırgun arayla bende dusunuyorum bu ay. corek otu tarcın ne ıcın ıyı canım bılmıyordum ben onu hemen bakıcam bır arkads daha dedı. bende kullansammıkı bu ay ovulasyon testını bugun sıparıs vercem netten ona gore. alsammıkı hemen sence cok kararsız kaldım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…