- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.321
Yaaaa kizlaaaar iki gram gaz sancim vardi oda yok oldu gitti. Turp gibiyim maasallah yaaaa . Benden bisi olmaz
cnm hosgeldin eltimde kullandi bebisi turp gibi bence yinede sor doktora
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selm kizler ben yeni kattildim kulübe haziranda insallah hamis olurumm
hahahaha ay cok guldum megabıtlı delı yaa :) sımdı hamıle mısın yanı ikikikikiki :) bende mı denesem ne :)
Selm kizler ben yeni kattildim kulübe haziranda insallah hamis olurumm
hahahaha ay cok guldum megabıtlı delı yaa :) sımdı hamıle mısın yanı ikikikikiki :) bende mı denesem ne :)
Cok saol cnm cevabn icin.. Eltin yumurtlama zamani mi kullandi canm??
Selamm kizlar sibos geldi
hosgeldin,,,,,,,:)
Kızlar ya ben hastaneye gidip kan tahlili vericem şimdi. İlerleyen saatlerdede paylaşırım sonucu. İdrar negatif ama içimde anlamsız bir itiraz var. Hamileyimde beklemem gerekiyormus gıbı. Ama ben sabredemiycem gidip kanda baktırcam. Dua edin nolurrrrr.
Selamm kizlar sibos geldi
Kızlar ya ben hastaneye gidip kan tahlili vericem şimdi. İlerleyen saatlerdede paylaşırım sonucu. İdrar negatif ama içimde anlamsız bir itiraz var. Hamileyimde beklemem gerekiyormus gıbı. Ama ben sabredemiycem gidip kanda baktırcam. Dua edin nolurrrrr.
evet senden bu ay guzel bir anne olu taaaaaammmmı
sibell mayıstan hazırana gectık:):) ıns bu ay tutar temmuza gecmeden:S:S benım hastalıgım bugun bıttı. ovulasyon testı tekrar kullanmaya gerek varmıkı gecen ay kullanmıstım. bu ayda 1 gun arayla calısma yapsak dıyorum. bırde sogan suyu ıcmeyı dusunuyorum ama bebek olursa sakıncalıymıs dusermıs ne yapacagımı bılemedım. sen nasıl bırsey uygulıcaksın bu ay
sibell mayıstan hazırana gectık:):) ıns bu ay tutar temmuza gecmeden:S:S benım hastalıgım bugun bıttı. ovulasyon testı tekrar kullanmaya gerek varmıkı gecen ay kullanmıstım. bu ayda 1 gun arayla calısma yapsak dıyorum. bırde sogan suyu ıcmeyı dusunuyorum ama bebek olursa sakıncalıymıs dusermıs ne yapacagımı bılemedım. sen nasıl bırsey uygulıcaksın bu ay
cnm hosgeldin bundan spnraki topik saglikli bebeler olacak israrla tum uyeleri goturuyoz....bu arada corek otu kurunu yap bence cnm sayfanin basinda bilgi mevcut hadi hayirli haberlerini aliriz insallah
mmmmmmm cansın sen can. Rabbim güzel yüreğinin muradını versin inşaallllaaaahhh amin...
bizde heyecanla senin güsel haberini bekliyo olacaaaassss
cnm benim optum seni unutma saglikli bebeler doguracagiz insallah o zamanda yuruyusler olacak sen antreman yapiyosun o gunlere hazirlik:)
Mrb canim ben bu yumurtlama haftasindaym bir gun arayla calisiyoruz sogan kuru deglde corekotu tarcin kuru yapaym diyodum ama baslamadm pismanda oldum aslinda benim bat 11-12 haziran insallah bu ay guzel haberler aliriz olmazsa diger ay corek otu kurune baslycam ve ovulasyn testi kullanicam bence senin adet yeni bitmis sogan deglde benim dedigm kuru deneyeblirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?