Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Selm kizler ben yeni kattildim kulübe haziranda insallah hamis olurumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merak ettim listede kaç kişiyiz.ve de kaç hamis oldu

hahahaha ay cok guldum megabıtlı delı yaa :) sımdı hamıle mısın yanı ikikikikiki :) bende mı denesem ne :)

Allah saglikla sagliklisini versin inşallah kızlar zamanlari var bizi bekliyolar umudumuzu kaybetmeyelim ama kendimizide dinlemeyelim bence :)

Slm kizlar ben yeni kayildim araniza bu ay yumurta takibi yaptirdim 1 adet yumurtam vardi 11ml 2 gun sonra gityim catlamis dedi sizce bu mumkunmu eger dogruysa hamis olabilirim insallaaaaah

Slm kizlar ben yeni kayildim araniza bu ay yumurta takibi yaptirdim 1 adet yumurtam vardi 11ml 2 gun sonra gityim catlamis dedi sizce bu mumkunmu eger dogruysa hamis olabilirim insallaaaaah

O sureyi degerlendirdiysenz neden olmasin tatlm :))

sende hosgeldin cnm yumurtanin buyuklugune bakma catlasin hayirlisi tutunsun bebislerimiz

Ayy rengi degismis iyicee markasindan herhalde :) ortada birakiyim deme senin koca içer filann baak :) rengi meyve suyu gibi olmuss

samsung Galaxy s3mini

kiz ne guldum ya adam icermis bir de ufffffffff kendimden tiksindim beeeee

Yaaaa kizlaaaar iki gram gaz sancim vardi oda yok oldu gitti. Turp gibiyim maasallah yaaaa . Benden bisi olmaz

Kizlarrrrr bisey sormak istiyorum... Yumurtlama donemindeyim.. Ama dis yuzunden antibiyotik kullaniyorum sizce bi sorun olrmu?penisilin grubundan olinca bisey olmuyomus sanirim ama bi sizlere sorayim dedim?

Kizlarrrrr bisey sormak istiyorum... Yumurtlama donemindeyim.. Ama dis yuzunden antibiyotik kullaniyorum sizce bi sorun olrmu?penisilin grubundan olinca bisey olmuyomus sanirim ama bi sizlere sorayim dedim?

cnm hosgeldin eltimde kullandi bebisi turp gibi bence yinede sor doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…