- 27 Mayıs 2014
- 42
- 0
- 11
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.301
ay kıslar benimkinin rengide limonata gibiydi domestosu dökünce kahverengi gibi bi tuhaf bi renk oldu acaba benim böbreklerde bişeymi var ki?
çok azcık köpürdübende ki domestos yeni ürünmüş ya ondan böyle oldu herhal ha buda benimki
Eki Görüntüle 1132758
hahahaha ay cok guldum megabıtlı delı yaa :) sımdı hamıle mısın yanı ikikikikiki :) bende mı denesem ne :)
walla şekerim onu adet tarihi geçerse anlıcaz
hahahaha ay cok guldum megabıtlı delı yaa :) sımdı hamıle mısın yanı ikikikikiki :) bende mı denesem ne :)
Ayy rengi degismis iyicee markasindan herhalde :) ortada birakiyim deme senin koca içer filann baak :) rengi meyve suyu gibi olmus
Slm kizlar ben yeni kayildim araniza bu ay yumurta takibi yaptirdim 1 adet yumurtam vardi 11ml 2 gun sonra gityim catlamis dedi sizce bu mumkunmu eger dogruysa hamis olabilirim insallaaaaah
Selm kizler ben yeni kattildim kulübe haziranda insallah hamis olurumm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kizlar ben yeni kayildim araniza bu ay yumurta takibi yaptirdim 1 adet yumurtam vardi 11ml 2 gun sonra gityim catlamis dedi sizce bu mumkunmu eger dogruysa hamis olabilirim insallaaaaah
Ayy rengi degismis iyicee markasindan herhalde :) ortada birakiyim deme senin koca içer filann baak :) rengi meyve suyu gibi olmuss
samsung Galaxy s3mini
Liste varsa benide ekleyin beklemedeyim yeter artik gelsin bebisler
Yaaaa kizlaaaar iki gram gaz sancim vardi oda yok oldu gitti. Turp gibiyim maasallah yaaaa . Benden bisi olmaz
Kizlarrrrr bisey sormak istiyorum... Yumurtlama donemindeyim.. Ama dis yuzunden antibiyotik kullaniyorumsizce bi sorun olrmu?penisilin grubundan olinca bisey olmuyomus sanirim ama bi sizlere sorayim dedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?