- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.421
Canim seninki erken gebelik testlerinde cikar artik su 4 gun once falan cikanlar var ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
peki neden gitmiştin canım bebek tedavisi için mi?
Fsh ve prolaktin yüksekti bende onun için gitmiştim sayesinde düzelmişti :) şu an Bursada olsam çocuk için de direk Ziya beye giderdim
hımm anladım canım ya ben ikna edemiyorum işte geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım birde Suhendan hanım var ondanda uzak dur derim doktorlugu iyi ama insanlara yaklaşımı çok kötü. .
Kızlar yardım ya adetten sonra dokuzuncu günüm geçen ay on üçüncü Gün yumurtlama olmuştu testle takip ettim bu ay test yapmadım ama az önce yumurta akı gibi az akıntı vardı ama devamı yoktu yumurtlama mi oldu eşim de hasta yatıyor
doruk tıpdamı canım ?
Önceden Zübeyde Hanım daydı şimdi doruğa geçmiş evet
Aynen canım iyi dr bulmak çok önemli. .amaaaan sen hiiiiç kafana takma çocuk işi Rabbimin bilecegi iş ..hiçbir problemi olmayana çocuk nasip olmuyor sağlık sıkıntısı olana veriyo YÜCE RABBIM :)))))))Saol cnm haklısın onlar için vesa yoksa para hemen tüp bebeğe geçelim diyolar daha 25 yaşındayım boşuna uğraşma diyolar anlamadım gitti ya doğru düzgün doktora denk gelmek önemli
kızlar bu soğan kürünün tadı nasıl bişey ? aç karnına mideyi altüst yapmazmıki ? ben kesin istifra ederim o zamanda boşuna içtiğimle kalırım diye düşünüyorum
Ovulasyon gununde ve ertesi gun pespese iliskide bulunun canim
Ay benim de yarın,ne heycanlıyım var ya:)
Günaydın ...
Kızlar ben daha yeni üyeyim epeydir takıpteydım sıteyı dedım bende bı uye olayım konusayım rahatlayalım sonucta bırbırmızı en ıyı bız anlarız. Bebekte bebek dıye dıye esimin kafasını utuluyorum valla adam benden sogucak yakında evde tek konustgm konu bu oldu artık.9 aydır evlıyım 3 aydırda korunmuyoz. smdı sız daha yenısın dıceksınız... ctesi doktra gıttık dedık bı baksn bıze cocgmuz olur mu degerlermz nasıl ... Doktorum demez mı gebelık kesesı olusmus hamılesıntabı ben uctum bıldıgın ta kı pazartesı olupta kan degerlrm cıkana kadr beta hcg 1,20 negtve yanı hamıle degılım... doktor 2 yumurtalgmdada kıst var dedı bırı 3,5 milim digeri 3,6 milim ama 3,6 olanın içinde kanlanma var dedı . bu ne ben anlamadım ya hayatımda ılk kez kıstın ıcınde kan var dıye bısey duyuyom. o bebek soku ıle soramadım bıle bu ne dıye... işin garıbıde reglım 3 gün gecıkmıs durumda hep kıstım olurdu benm ama reglım hıc sasmazdı. Ne garip hep reglı olmayım dıe dua ederdım smdı olayım artık dıye dua edıom. he bu arda kan ve ıdrar degerlerm gayt ıyımıs esımınde degerlerı cok ıyı cıktı ama bebişte yok reglıde yok poffff
günaydın canım kaç gün erken geldikızlar günaydın , neden bilmiyorum erken regl oldum...
ama umudum hala haziran.. Bat 27 haziran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?