Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Fsh ve prolaktin yüksekti bende onun için gitmiştim sayesinde düzelmişti :) şu an Bursada olsam çocuk için de direk Ziya beye giderdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımm anladım canım ya ben ikna edemiyorum işte geçmiş olsun

Kızlar yardım ya adetten sonra dokuzuncu günüm geçen ay on üçüncü Gün yumurtlama olmuştu testle takip ettim bu ay test yapmadım ama az önce yumurta akı gibi az akıntı vardı ama devamı yoktu yumurtlama mi oldu eşim de hasta yatıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bence olacağı varsa yumurtlama günü dışındada olur bukadar takıntı yapma eşin hastaysa yarın yaparsın olur biter ben artık biraz akışa bıraktım tabi gene sen bilirsin

Saol cnm haklısın onlar için vesa yoksa para hemen tüp bebeğe geçelim diyolar daha 25 yaşındayım boşuna uğraşma diyolar anlamadım gitti ya doğru düzgün doktora denk gelmek önemli
Aynen canım iyi dr bulmak çok önemli. .amaaaan sen hiiiiç kafana takma çocuk işi Rabbimin bilecegi iş ..hiçbir problemi olmayana çocuk nasip olmuyor sağlık sıkıntısı olana veriyo YÜCE RABBIM :)))))))

kızlar bu soğan kürünün tadı nasıl bişey ? aç karnına mideyi altüst yapmazmıki ? ben kesin istifra ederim o zamanda boşuna içtiğimle kalırım diye düşünüyorum

Canim bnde biraz icemem feln dedim basta ibrahim saracoglu iliktan sicak olucak soguk icmeyin dedi sogukken sanki daha cok kokuyodu bilmiodum birz sicak icilcegini birz sicak icince daha iyi tadi hic koklamadan icince anlamiyosun bn faydasini gördüm mutlaka ic.cikolata kisti var demisti doktor 15.gunun sonunda doktora gittim yok dedi kist var diyen doktor farkliydi kendi doktorum eger adetten once gorduyse diger doktr adetle gitmis olabilir dedi bakti yok bisey dedi adetle gitmistr dedi ama çikolata kistide iyi bisey deil hmn geciyomu ole adetle oyle olsa kimsede çikolata kisti olmaz diye düşünüyorum yani kisaca bnce sogan suyunun faydası oldu yada diger doktorun gordugu kist deildi bilmiorum artık ama sogan suyu gercekten faydali nolursa olsun denemelisin

Günaydın ...
Kızlar ben daha yeni üyeyim epeydir takıpteydım sıteyı dedım bende bı uye olayım konusayım rahatlayalım sonucta bırbırmızı en ıyı bız anlarız. Bebekte bebek dıye dıye esimin kafasını utuluyorum valla adam benden sogucak yakında evde tek konustgm konu bu oldu artık.9 aydır evlıyım 3 aydırda korunmuyoz. smdı sız daha yenısın dıceksınız... ctesi doktra gıttık dedık bı baksn bıze cocgmuz olur mu degerlermz nasıl ... Doktorum demez mı gebelık kesesı olusmus hamılesın tabı ben uctum bıldıgın ta kı pazartesı olupta kan degerlrm cıkana kadr beta hcg 1,20 negtve yanı hamıle degılım... doktor 2 yumurtalgmdada kıst var dedı bırı 3,5 milim digeri 3,6 milim ama 3,6 olanın içinde kanlanma var dedı . bu ne ben anlamadım ya hayatımda ılk kez kıstın ıcınde kan var dıye bısey duyuyom. o bebek soku ıle soramadım bıle bu ne dıye... işin garıbıde reglım 3 gün gecıkmıs durumda hep kıstım olurdu benm ama reglım hıc sasmazdı. Ne garip hep reglı olmayım dıe dua ederdım smdı olayım artık dıye dua edıom. he bu arda kan ve ıdrar degerlerm gayt ıyımıs esımınde degerlerı cok ıyı cıktı ama bebişte yok reglıde yok poffff

Nasıl yani o doktor hamılesın dedı ve hamıle degıl mısın?yanlısmı gordu kesemi bozuldu ben anlamadım:S Allah yardımcın olsun bı anda cok sevınıp bı anda cok uzulmussundur =(

Aynen öyle önce gebelık kesen oluşmuş hamılesın dedı ama kan testı yapalım dedı sonra test 1,20 cıktı hamıle degılsın dedı Dünya basıma yıkıldı sandım ... pekı dedım o gebelık kesesi dedıgınız gordugunz ne su bırıkıntısı olabılır dedı o da gebelık kesesı goruntusunde oluyormus... ama suan reglımde 3 gün gecıkmıs durumda. bı umut evde kendımde test mı yapsam dıe dusunuyom ama kan testlerı dogru cıkıyor dıyede bılıyorum

Günaydınlar arkadaşlar dün akşamı acilde geçirdik eşimle. İdrar yollarım da iltihap,idrarımda kan çıktı ayriyetten sol overde 25 mm kist saptandı. Beta hcg de bakıldı 0.1 yani bu ay hamilelik beni pas geçti. Çok umut doluydum bu ay. Ağrıyla gittim ama hamileyimdir belki öğrenirim diyede çok umut ettim ama olmadı, nasip değilmiş hayırlısıyla gelsin bebişlerim inşaaallah. Dün acilde doktorlar çok ilgisiz ve azarlar vaziyetteydiler o ona yolladı o ona. İlaç vs.hiç bişi vermediler. Bugün tekrar doktora gideceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…