Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Amin cnm ya inşallah

Daha yenisini cnm ama olur merak etme esinde baktirdi dimi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım doktor ben geldım dıye surat yaptıı:):) esımı dedıgımde ıse 6 ay deneyın eger olmazsa ozaman esınede bakalım dedı.

yok şekerim madem temiz çıktı herşey. bi daha 6. ay bitince olmazsa gidersin tekrar bakılır okadar

ılk ayy yumurtlama gunlerımı yanlıs hesaplamısım bırdee ınternettekı hesaplamaya gore yapmıstım 14. gun cıkmıstı. megersem 18. gunmus yumurtlamam ovu. testınde ogrendım:):) aslında tam anlamıyla mayıs ayında calısma oldu gununde. ama tutmadı. ıns hazırandan umıtlıyım

aynen canımm onu demesıyle bırdaha ggıtmedım cunku azarlamaktan baska bırsey yapmadı.3 ay once gıtmıstım. acaba tekrar gıtmeye gerek varmıkı?

banada ilk gittiğim doktor öle demişti bide özel bana birsürü test istedi birini bile yaptırmazsan gelme demişti bende gitmedim ona bidaha paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek

hem test yap hem akıntını kontrol et şekerim
hadi bakalım inşallah

banada ilk gittiğim doktor öle demişti bide özel bana birsürü test istedi birini bile yaptırmazsan gelme demişti bende gitmedim ona bidaha paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek

bunlar gibi doktorlar yüzünden garibim hipokrat mezarında takla atıyo walla

evetttt bıde ozeldı. bın tane laf soyledı. bende tatlıllerımı yaptırdıktan sonra cıkarken dedım lafımı.:):) bebek dusundugumuz ıcın herhangı bır sıkıntı varmı dıye kontrol ettırmek ıstemıstım ama sıze sıkıntı oldu hocam dedım cıktım:):):)

haha iyi demişsin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…