Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Akıntın ne renk ve kıvamı nasıl cnm

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

akıntım beyaz renkte işte ben bu zamana kadar akıntı olmadığı için endişelendim.. Allahım hayırlısını nasip etsin.. bana bu endişe iyi bir ders oldu,, bu dönemde kendimizede dikkat etmemiz gerekiyor

Sorun degıl cnm corekotuna basla sen ovu testte al bence daha ıyı oluyor

blackcim özledim yahu kaç gündür yakalayamıyorum sizi bu arada bu akıntı falan o muhabbetleri ben anlamadım ya akıntı olunca ne oluyoki ?

Valla bızde ozledık Ayşecım. Sogan kuru ac karnına içilir cnm. Makbulu bu. Akıntı da bı yumurtlamada oluyo yumurta akı gıbı. Bı de hamıle olunca sarımtırak bı akıntı oluyormus cnm. Bölee

Sorun degıl cnm corekotuna basla sen ovu testte al bence daha ıyı oluyor

tamam canım cok sagol.pekı 6.gun baslıcam yanı yarına. 12.gune kadar kullanılıyormus ya ben 6.gunden ıtıbarenmı sayıcam yoksa 2.gunden ıtıbarenmı? ozaman normal ucuz testlerden alıp devam edeyım testlere degılmı.

akıntım beyaz renkte işte ben bu zamana kadar akıntı olmadığı için endişelendim.. Allahım hayırlısını nasip etsin.. bana bu endişe iyi bir ders oldu,, bu dönemde kendimizede dikkat etmemiz gerekiyor

Yumurta kıvamlıysa yumurtluyor da olanılırsın tatlım. Bırden fazla yumurtan olduysa ıkıncı yumurta catlıyordur.

inşallah bu sefer yanılıyorsundur :)) ve evet sana katılıyorum belirti dinlememek gerekiyor, insan başka bişey düşünemez oluyor sadece bebek odaklı oluyor kafamızın içi.. bende bunların farkındayım ama olmuyor olmuyor.. insan düşünmeden yapamıyor :))

hıım bazen oluyo öle bende ne bu diyordum cık cık cık neler yapıyorsun bakalımm

kızlar bu soğan kürünün tadı nasıl bişey ? aç karnına mideyi altüst yapmazmıki ? ben kesin istifra ederim o zamanda boşuna içtiğimle kalırım diye düşünüyorum

Cnm ovi de çift gördün mu Burak çörek oyunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ovi de çift gördün mu Burak çörek oyunu

mayıs ayında 18. gün cıft cızgıyı gordum ve calısma oldu ama tutmadı canım:2:.umudum hazıranda az once tekrar satın aldım ovu. testı

Son düzenleme:
hıım bazen oluyo öle bende ne bu diyordum cık cık cık neler yapıyorsun bakalımm
Ne yapalim cnm ya bu ara tek biseye odaklandim fazla kaptirdim kendimi eşimin babannesine gittik yasli Kadin iyi oldu biraz havan değişti ama hiiiiccc bi yerim agrimadi.orda valla. Kendi kendime dedim valla bebek felan yok sende yani maşallah hiic bi yerin agrimiyo Dinleniyorum artik kendimi ben zaten persembede yola cikiyorum manisaya cumartesi gelcem biraz kafam dagilir.

mayıs ayında 18. gün cıft cızgıyı gordum ve calısma oldu ama tutmadı canım:2:.umudum hazıranda az once tekrar satın aldım ovu. testı

İyi olmuş cnm bu arada ne zmndir istiyorsun hic Dr kontrol ettiği hormonlar nasil

İYİ YAPARSIN CANIM YA HEM zaman geçmiş olur bata kadar insan takmamak düşünmemek istiyo ama elindede olmuyo işte inşallah haziranda yüzümüz gülerr

İyi olmuş cnm bu arada ne zmndir istiyorsun hic Dr kontrol ettiği hormonlar nasil

canım doktoro gorundum kan tahlılı smear testı falan bırseylere baktı hersey temız dedı. yumurta buyumesı ıyı dedı.bırde gıttım dıye kızdı bana daha cok yenısın 6 ay sonra gel dedi. ben onceden baktırmak ıstedım dedım bır sorun varmı dıye. bu ay 3. ay olacak.

ay dengesiz mahluk gitmesende niye zamanında gelmedin der

ben beğenmedim o doktoru gitme ona bi daha

İYİ YAPARSIN CANIM YA HEM zaman geçmiş olur bata kadar insan takmamak düşünmemek istiyo ama elindede olmuyo işte inşallah haziranda yüzümüz gülerr
Amin cnm ya inşallah

Daha yenisini cnm ama olur merak etme esinde baktirdi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…