- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.381
Akıntın ne renk ve kıvamı nasıl cnm
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
kızlarr bır el atın bana:):) bugun hastalıgım bıttı. çörek otu bal kurunede baslıcam fakat 2.gun baslayın yazmıslar benım adetımın 5. gunu.gene olurmu? birdeee gecen ay ovu testı kullanmıstım 18. gun koyulasmıstı. adet aralıgım 35 gun oldugu ıcın. bu ay gene normal testlerden mı alsam yoksa clerblue dıye dıgıtal ovu. testınımı alsam.yoksa hıc okadar para vermeyımmı. off bu ayy cok ıstıyorum kacırmakta ıstemıyorum. aslında 1 gun arayla ılıskı olacak. sastım kaldım
blackcim özledim yahu kaç gündür yakalayamıyorum sizi bu arada bu akıntı falan o muhabbetleri ben anlamadım ya akıntı olunca ne oluyoki ?
Sorun degıl cnm corekotuna basla sen ovu testte al bence daha ıyı oluyor
akıntım beyaz renkte işte ben bu zamana kadar akıntı olmadığı için endişelendim.. Allahım hayırlısını nasip etsin.. bana bu endişe iyi bir ders oldu,, bu dönemde kendimizede dikkat etmemiz gerekiyor
Canlar ben geldım gezmeye gıttık ve sunu anladım. Butun belırtıler psıkolojık. Gezerken hıııcc agrım yoktu. Turrrppp gıbıydım. Adete 8 gun kaldı ve benım adet belırtım goguslerım sıstı bır ıkı gune acısı baslar. Yani evdeolunca kendını dınlıyo ınsan. Bu ayda olmadı ben hıssettım. Hıslerımde yanılmam kolay kolay. İnşallah bu sefer yanılıyorumdur.
Valla bızde ozledık Ayşecım. Sogan kuru ac karnına içilir cnm. Makbulu bu. Akıntı da bı yumurtlamada oluyo yumurta akı gıbı. Bı de hamıle olunca sarımtırak bı akıntı oluyormus cnm. Bölee
Yumurta kıvamlıysa yumurtluyor da olanılırsın tatlım. Bırden fazla yumurtan olduysa ıkıncı yumurta catlıyordur.
tamam canım cok sagol.pekı 6.gun baslıcam yanı yarına. 12.gune kadar kullanılıyormus ya ben 6.gunden ıtıbarenmı sayıcam yoksa 2.gunden ıtıbarenmı? ozaman normal ucuz testlerden alıp devam edeyım testlere degılmı.
Anam gecen ay ben de domestos doktum kopurdu ama malesef gebe degilmisim. Yani dogru bir test degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm ovi de çift gördün mu Burak çörek oyunu
Ne yapalim cnm ya bu ara tek biseye odaklandim fazla kaptirdim kendimi eşimin babannesine gittik yasli Kadin iyi oldu biraz havan değişti ama hiiiiccc bi yerim agrimadi.orda valla. Kendi kendime dedim valla bebek felan yok sende yani maşallah hiic bi yerin agrimiyo Dinleniyorum artik kendimi ben zaten persembede yola cikiyorum manisaya cumartesi gelcem biraz kafam dagilir.hıım bazen oluyo öle bende ne bu diyordum cık cık cık neler yapıyorsun bakalımm
inşallah bu sefer yanılıyorsundur :)) ve evet sana katılıyorum belirti dinlememek gerekiyor, insan başka bişey düşünemez oluyor sadece bebek odaklı oluyor kafamızın içi.. bende bunların farkındayım ama olmuyor olmuyor.. insan düşünmeden yapamıyor :))
Ne yapalim cnm ya bu ara tek biseye odaklandim fazla kaptirdim kendimi eşimin babannesine gittik yasli Kadin iyi oldu biraz havan değişti ama hiiiiccc bi yerim agrimadi.orda valla. Kendi kendime dedim valla bebek felan yok sende yani maşallah hiic bi yerin agrimiyo Dinleniyorum artik kendimi ben zaten persembede yola cikiyorum manisaya cumartesi gelcem biraz kafam dagilir.
mayıs ayında 18. gün cıft cızgıyı gordum ve calısma oldu ama tutmadı canım:2:.umudum hazıranda az once tekrar satın aldım ovu. testı
Ne yapalim cnm ya bu ara tek biseye odaklandim fazla kaptirdim kendimi eşimin babannesine gittik yasli Kadin iyi oldu biraz havan değişti ama hiiiiccc bi yerim agrimadi.orda valla. Kendi kendime dedim valla bebek felan yok sende yani maşallah hiic bi yerin agrimiyo Dinleniyorum artik kendimi ben zaten persembede yola cikiyorum manisaya cumartesi gelcem biraz kafam dagilir.
İyi olmuş cnm bu arada ne zmndir istiyorsun hic Dr kontrol ettiği hormonlar nasil
canım doktoro gorundum kan tahlılı smear testı falan bırseylere baktı hersey temız dedı. yumurta buyumesı ıyı dedı.bırde gıttım dıye kızdı bana daha cok yenısın 6 ay sonra gel dedi. ben onceden baktırmak ıstedım dedım bır sorun varmı dıye. bu ay 3. ay olacak.
Amin cnm ya inşallahİYİ YAPARSIN CANIM YA HEM zaman geçmiş olur bata kadar insan takmamak düşünmemek istiyo ama elindede olmuyo işte inşallah haziranda yüzümüz gülerr
canım doktoro gorundum kan tahlılı smear testı falan bırseylere baktı hersey temız dedı. yumurta buyumesı ıyı dedı.bırde gıttım dıye kızdı bana daha cok yenısın 6 ay sonra gel dedi. ben onceden baktırmak ıstedım dedım bır sorun varmı dıye. bu ay 3. ay olacak.
ay dengesiz mahluk gitmesende niye zamanında gelmedin der
ben beğenmedim o doktoru gitme ona bi daha
aynen canımm onu demesıyle bırdaha ggıtmedım cunku azarlamaktan baska bırsey yapmadı.3 ay once gıtmıstım. acaba tekrar gıtmeye gerek varmıkı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?