- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.641
Nasıl oturucaz cnm bn yapıcam şimdi de klozete oturur gıbı mı
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
peki ozamn canım başlıyorum sormaya kaç gündür düşünüyorum kafamda deli sorularbenm normalde adet günüm hiç şaşmaz hep düzenlidir bu ayda ayın 22-23 gibi olacaktım sonra vajiyi ayon 23ünde yendim yanı adet olacagım gun diyim ilşkiye grdik ve içime boşaldı eşim yani 6-7 gün önce ve ben hala adet olmadım yorumlarınızı bekliyorum neden böyle olmuş olabilir buarada biz 10-15 gün öncede ilişki girişiminde bulunmuştuk tam girmemişti ama yarıya kadar girmşti ve eşim boşalmıştı yıne içime acaba ozamn dan hamilemiyim desem dün kan testi yaptrdım bşy çıkmadı acaba daha sonra çıkarmı
Bizim halimizi kocalarimiz görse ne derler acaba:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6-7 gun oncekı ılışkıde yumurtlama olduysa ancak 4-5 gun sonra bellı olur. Bırlacgun daha belke cnm sonra yıne test yaptır bence
ay inş ama şuda var adet olacagım gun ilişkiye girdim hemen adetimi etkilermi birşey varsa bile ? yoksa başka bşydenmi gecikti bilemedim kibuarada kasıklarım belim ağrıyo kaç gndr adet olcakmışım gibi ve midem bulanıyo sürekli
Adetin psikolojik de gecikebilir yanı adetıne 3 gun kala gebe kaldı gorumcem. Fazlaca yumurtladıysan bu mumkun tabı.
Dudak ici gibiydi simdi baya tas gibi
peki görümcen 3 gün kala hamile kaldıya tatlım adet oldumu yani 3 gün sonra ilişkiden bide üstüne görme diye bşy varmısya ondan diyorum
Nasıl oturucaz cnm bn yapıcam şimdi de klozete oturur gıbı mı
benim ki hiç şaşırmaz evde işleri bitirip neti açtığımda diyor yine kadınlar kulubunde ne anlatıyorsunbizim halimizi kocalarimiz görse ne derler acaba:))
Bizim halimizi kocalarimiz görse ne derler acaba:))
benim ki hiç şaşırmaz evde işleri bitirip neti açtığımda diyor yine kadınlar kulubunde ne anlatıyorsun
Yarin yap kiz merakta koma bizi.
Tatlim sogan suyu sogursa fermente olur alkol olusur oda cok zararlidir. Alkollesmeden icmek lazim yani hafif agzi yakacak kadar zoguyacak cok xegil bunu sakin unutmayin. Yoksa zehir olur sifa degil
ANAAAM nasıl içtin kız onu kusmamak için zor tuttum kendimi ya nasıl yapcam ben bunu 15 gün
benimkinin herşeyden haberi var...sağolsun sürekli yanımdan ayrılmadığı içinbenim naptimi kocam bilmez tetslerden bile haberi yok aman her seyi de bilmesinler canim
Ay bende çörekotu kurunu zor içmiştim yaa Allah yardımcın olsun bebeğimm
Kizlar sefakoy yskimlarinda guvenebilecegim kadin dr biliuormusunuz??
Kizlar sefakoy yskimlarinda guvenebilecegim kadin dr biliuormusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?