Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

6-7 gun oncekı ılışkıde yumurtlama olduysa ancak 4-5 gun sonra bellı olur. Bırlacgun daha belke cnm sonra yıne test yaptır bence

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

6-7 gun oncekı ılışkıde yumurtlama olduysa ancak 4-5 gun sonra bellı olur. Bırlacgun daha belke cnm sonra yıne test yaptır bence

ay inş ama şuda var adet olacagım gun ilişkiye girdim hemen adetimi etkilermi birşey varsa bile ? yoksa başka bşydenmi gecikti bilemedim ki buarada kasıklarım belim ağrıyo kaç gndr adet olcakmışım gibi ve midem bulanıyo sürekli

Adetin psikolojik de gecikebilir yanı adetıne 3 gun kala gebe kaldı gorumcem. Fazlaca yumurtladıysan bu mumkun tabı.

Adetin psikolojik de gecikebilir yanı adetıne 3 gun kala gebe kaldı gorumcem. Fazlaca yumurtladıysan bu mumkun tabı.

peki görümcen 3 gün kala hamile kaldıya tatlım adet oldumu yani 3 gün sonra ilişkiden bide üstüne görme diye bşy varmısya ondan diyorum

Dudak ici gibiydi simdi baya tas gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zambak yaptım ama cok sert degıl cok yumusak da degıl. Bı de hafıf sarımtrak akıntım olmus ama banyo yapmıştım yenı olmus daha.bı de rahım çok ıslaktı kuru degıldı hıç elime beyaz parca parca bıseyler geldı.

peki görümcen 3 gün kala hamile kaldıya tatlım adet oldumu yani 3 gün sonra ilişkiden bide üstüne görme diye bşy varmısya ondan diyorum

Yok cnm olmadı ama yerlesme kanı gelmıştı tahmınen yumurtlamadan 15 gun sonra. Insallah hamılesındır. Gorumcem obezıte hastası 135 kg ama yumurtaları çok ıyı dr demış adette bıle boşalma olursa hamıle kalırsın çok saglıklı yumurtaları varmış. Ve inan çocuk ıstemıyodu cok bılırım ertesı gun hapı kullanırdı cogu zaman bu sefer aman bısey olmaz demıs hemen kalkıp vajınal dus yapmış ve hamıle kalmış.

Yarin yap kiz merakta koma bizi.

Tatlim sogan suyu sogursa fermente olur alkol olusur oda cok zararlidir. Alkollesmeden icmek lazim yani hafif agzi yakacak kadar zoguyacak cok xegil bunu sakin unutmayin. Yoksa zehir olur sifa degil

ANAAAM nasıl içtin kız onu kusmamak için zor tuttum kendimi ya nasıl yapcam ben bunu 15 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…