Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

16 gün oldu cnm ya ne gelen var negiden bel arısı var ama olacam diyom yok bişey ortada

Kan tahlili yaptirdin mi.eğer hamilelik yoksa ufak bir kist de olabiliyor.bu kist de su demek yumurta catliyamiyor orada ufak bir kitle oluşuyor.yumurta catlamadigi için adet olmuyor.menepoz değil.sin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşbuldum Paypitocum. Sen yendin mi vajıyı orayı kaçırmısın tebrik ederim canım. İnş. sıra bebişte. Allah gönlüne göreversin
Evet tatlim biraz o topik birazda bu topiin sayesinde:) insaallah bebis mujdesinide hep beraber burdan veririz.

Canım selam :) sen hayit hapi kullanmismiydin?

Kullanmadim ama cok arastirdim bu ayda olmassa bidahaki ay kullanacagim tatlim.

slm kızlar ben geldim kaçak nezamandır giremiyom hepinizi öptüm inşallah hamiş olanlarınız vardır
:18::18::18: bu arada ben hala adet olmadın acaba menopozamı girdim
Kizzzz hamizliktir o ne menopozu

tam iki hatfa olmadı daha geçeli 13-15 mayıs arasındaydı :S
Istersen yarin sabah yap. Gec dollenme ihtimalinide dusunursek 2-3 gun bekleyebilirsen bekle canim

yumuşar diye biliyorum canım ama ben adete 3-4 gün kala o şekilde bakıyorum sertlik oluyor bence 3-4 gün kala dene erken olabilir

9 gun erken mi ya yumurtlamadan yumusak oluyor yumurtlama bitince sertlesiyor dollenme olursa yumusuyor simdi benim yumurtlama olali 4 gun oldu

Kizlar allah rizasi icin yardim edin fikirlerinizi esirgemeyin..
Sat 3 mayis. Bat 2 haziran. Yumurtlama doneminde iliskim oldu. Gogus ve kasik agrim var. Ama bebis yok gibi hissediyorum.Cesaretimi toplayip test yapsammi haziran i mi beklesem (

Erken gebelik teslerinde cikar

Kizlar allah rizasi icin yardim edin fikirlerinizi esirgemeyin..
Sat 3 mayis. Bat 2 haziran. Yumurtlama doneminde iliskim oldu. Gogus ve kasik agrim var. Ama bebis yok gibi hissediyorum.Cesaretimi toplayip test yapsammi haziran i mi beklesem (

Hemen hemen ayniyiz bekle 2 gun . Ben yaptim cikmadi daha erken canim

Doktora gıttın mı tekrar cnm pekı

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

gititm ya kuzum iki tane adet sökücü kullandım yok hala gelmedi

kuzum son doktora gittiyimde ya adet olacan yada hamilesin demişti idrar testi yaptı negatif çıktı ondan önce gittiyimde yumurtan çatlamamış demişti yineaynı büyümüş hamile olma ihtimalin var demişti geç döllenme olabilir dedi sonrada ya adet olacan yada hamilesin dedi ben bu doktorlardan inan bişey anlamıyorum

yok kuzum ya sanmıyom bide büssürü ilaç içtim iki tane adet sökücü bitirdim

kızlar merhabalar ben vajinsmus sayfasındaydım çok şükür geçen hafta yendim ama şimdi bebek düşünüyoruz ve bu konularda çok bilgisizim sormak istediğim bşyler var yardımcı olurmusunuz

alisveris iyi geliyo biz bayanlara oh benim yerimede al.....ben iyiz gibiyim bilmiyom niye....

gel beraber alalım :) neden uyuz gibisin bakim stresten hep bunlar takma kafaya aslında bu forumlarda oldukça insan dahada çok takıyorda girmedende duramıyoruz işte bu arada ailen nerde uzaktamı ?

kızlar merhabalar ben vajinsmus sayfasındaydım çok şükür geçen hafta yendim ama şimdi bebek düşünüyoruz ve bu konularda çok bilgisizim sormak istediğim bşyler var yardımcı olurmusunuz

Sor tabi tatlim burdaki herkes yardimci olur bende vajiliydim buraya transfer oldum:)

Sor tabi tatlim burdaki herkes yardimci olur bende vajiliydim buraya transfer oldum:)

peki ozamn canım başlıyorum sormaya kaç gündür düşünüyorum kafamda deli sorular benm normalde adet günüm hiç şaşmaz hep düzenlidir bu ayda ayın 22-23 gibi olacaktım sonra vajiyi ayon 23ünde yendim yanı adet olacagım gun diyim ilşkiye grdik ve içime boşaldı eşim yani 6-7 gün önce ve ben hala adet olmadım yorumlarınızı bekliyorum neden böyle olmuş olabilir buarada biz 10-15 gün öncede ilişki girişiminde bulunmuştuk tam girmemişti ama yarıya kadar girmşti ve eşim boşalmıştı yıne içime acaba ozamn dan hamilemiyim desem dün kan testi yaptrdım bşy çıkmadı acaba daha sonra çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…