- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.621
16 gün oldu cnm ya ne gelen var negiden bel arısı var ama olacam diyom yok bişey ortada
16 gün oldu cnm ya ne gelen var negiden bel arısı var ama olacam diyom yok bişey ortada
Evet tatlim biraz o topik birazda bu topiin sayesinde:) insaallah bebis mujdesinide hep beraber burdan veririz.Hoşbuldum Paypitocum. Sen yendin mi vajıyı orayı kaçırmısın tebrik ederim canım. İnş. sıra bebişte. Allah gönlüne göreversin
Kullanmadim ama cok arastirdim bu ayda olmassa bidahaki ay kullanacagim tatlim.Canım selam :) sen hayit hapi kullanmismiydin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizzzz hamizliktir o ne menopozuslm kızlar ben geldim kaçak nezamandır giremiyom hepinizi öptüm inşallah hamiş olanlarınız vardır
:18::18::18: bu arada ben hala adet olmadın acaba menopozamı girdim
Istersen yarin sabah yap. Gec dollenme ihtimalinide dusunursek 2-3 gun bekleyebilirsen bekle canimtam iki hatfa olmadı daha geçeli 13-15 mayıs arasındaydı :S
Kizlarr ya moralim cok bozuldu Bat a 9 gun var bugun rahim kontrolu yaptim rahmim erik gibi sert dollenme olmadi mi rahime yerlesme olsa rahim.yumusardi degil mi(((
ya bu olayı ben bı anlamadım nasıl kontrol edıyorsunuz nasıl sert nasıl yumusak puff sadece hamıle ısen mi yumusak oluyor?
Canim ellerini steril yikiyorsun parmagini vajinaya sokuyorsun oturur vaziyette tuvalette falan dipte sertlik oluyor erik gibi
Aa bes gun kala dedın ben yapmadım bende yapım beri birazdan nasıl yumusuyo normalde nasıl bılsek yumusayınca anlarız ama
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
yumuşar diye biliyorum canım ama ben adete 3-4 gün kala o şekilde bakıyorum sertlik oluyor bence 3-4 gün kala dene erken olabilir
Benim 9 gun var erken mi yaptim
Kizlar allah rizasi icin yardim edin fikirlerinizi esirgemeyin..
Sat 3 mayis. Bat 2 haziran. Yumurtlama doneminde iliskim oldu. Gogus ve kasik agrim var. Ama bebis yok gibi hissediyorum.Cesaretimi toplayip test yapsammi haziran i mi beklesem(
Erken bence cnm okuduguma gore adet gunu dıyo hep
Kizlar allah rizasi icin yardim edin fikirlerinizi esirgemeyin..
Sat 3 mayis. Bat 2 haziran. Yumurtlama doneminde iliskim oldu. Gogus ve kasik agrim var. Ama bebis yok gibi hissediyorum.Cesaretimi toplayip test yapsammi haziran i mi beklesem(
Erken gebelik teslerinde cikar
Yok canim 1 hafta once belli oluyir ben gecen hamileligimde 1 hafta kala yaptim yumusak cikti
Doktora gıttın mı tekrar cnm pekı
Kan tahlili yaptirdin mi.eğer hamilelik yoksa ufak bir kist de olabiliyor.bu kist de su demek yumurta catliyamiyor orada ufak bir kitle oluşuyor.yumurta catlamadigi için adet olmuyor.menepoz değil.sin
Evet tatlim biraz o topik birazda bu topiin sayesinde:) insaallah bebis mujdesinide hep beraber burdan veririz.
Kullanmadim ama cok arastirdim bu ayda olmassa bidahaki ay kullanacagim tatlim.
Kizzzz hamizliktir o ne menopozu
Istersen yarin sabah yap. Gec dollenme ihtimalinide dusunursek 2-3 gun bekleyebilirsen bekle canim
alisveris iyi geliyo biz bayanlara oh benim yerimede al.....ben iyiz gibiyim bilmiyom niye....
kızlar merhabalar ben vajinsmus sayfasındaydım çok şükür geçen hafta yendim ama şimdi bebek düşünüyoruz ve bu konularda çok bilgisizim sormak istediğim bşyler var yardımcı olurmusunuz
Canim nasil yumuşak ama
Hemen hemen ayniyiz bekle 2 gun . Ben yaptim cikmadi daha erken canim
Dudak ici gibiydi simdi baya tas gibi
Sor tabi tatlim burdaki herkes yardimci olur bende vajiliydim buraya transfer oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?