- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.661
benimkinin herşeyden haberi var...sağolsun sürekli yanımdan ayrılmadığı için
benimde geçen adet günümde çift çizgi çıktı ya diyor kadınlar kulubune sor oradaki arkadaşların sana yardım ederbnımkı de dıbımde ot bana sorar bazen varmı cok hamıle olan dıye. Hıhıhooo
ipad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Cnm kısırlık yapıyormus bu kıst sen ne durumdasın son durum ne cektırdın mı fılmler
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Cnm rumelı hospıtalde vardır bende k, çekmecedeyım ama ben avcılarda medıcanada yavuz bey var ona gıdıyorum ılk dogumu da o yaptırdı.
Kızlar akıntım oyle cogaldı kı bu saogan kuru yaptım yapalı...inş.ii gelır
Kızlar akıntım oyle cogaldı kı bu saogan kuru yaptım yapalı...inş.ii gelır
Cnm tesekkur ederim yvz bey olgilimi
Zambak yaptım ama cok sert degıl cok yumusak da degıl. Bı de hafıf sarımtrak akıntım olmus ama banyo yapmıştım yenı olmus daha.bı de rahım çok ıslaktı kuru degıldı hıç elime beyaz parca parca bıseyler geldı.
Cok tesekkur ederim cnmNormalde yogundur ama gereksız test yaptırmaz ve herşeyın nedenını anlatır bu var dıyım kestrıp atmaz. Tek tek anlatır tansıyon kılo olcer yanı ben memnunum hastanede temız
Bnımkı de dıbımde ot bana sorar bazen varmı cok hamıle olan dıye. Hıhıhooo
cnm benim doktorum oralara biyerlere geliyoda neriye geldiğini bilmiyorum Gülperi Polat tavsiye ederim
Kizlar sefakoy yskimlarinda guvenebilecegim kadin dr biliuormusunuz??
Bende dune kadar gaz ve batma vardi 2 gundur fizyolojik psikolojik hic bir belirti yok. Insaallah hamis oluruz Allahtan umit kesilmez.Canim korunmasiz ilk iliskimiz ondan emin degilim aslinda daha zaman var allah kismet etsin yeterki. Ama insan umutlaniyo yinede:/Sende belirti var mi
peki ozamn canım başlıyorum sormaya kaç gündür düşünüyorum kafamda deli sorularbenm normalde adet günüm hiç şaşmaz hep düzenlidir bu ayda ayın 22-23 gibi olacaktım sonra vajiyi ayon 23ünde yendim yanı adet olacagım gun diyim ilşkiye grdik ve içime boşaldı eşim yani 6-7 gün önce ve ben hala adet olmadım yorumlarınızı bekliyorum neden böyle olmuş olabilir buarada biz 10-15 gün öncede ilişki girişiminde bulunmuştuk tam girmemişti ama yarıya kadar girmşti ve eşim boşalmıştı yıne içime acaba ozamn dan hamilemiyim desem dün kan testi yaptrdım bşy çıkmadı acaba daha sonra çıkarmı
6-7 gun oncekı ılışkıde yumurtlama olduysa ancak 4-5 gun sonra bellı olur. Bırlacgun daha belke cnm sonra yıne test yaptır bence
ay inş ama şuda var adet olacagım gun ilişkiye girdim hemen adetimi etkilermi birşey varsa bile ? yoksa başka bşydenmi gecikti bilemedim kibuarada kasıklarım belim ağrıyo kaç gndr adet olcakmışım gibi ve midem bulanıyo sürekli
Ben kilo vermek icin icmistim icine sarmisak ve pul biberde atiyoruz. Ohh yana yana ictim :)ANAAAM nasıl içtin kız onu kusmamak için zor tuttum kendimi ya nasıl yapcam ben bunu 15 gün
bakiyorum bugun herkesin elleri farkli yerde kiz napiyosunuz siz yaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hangi hastane cnm
Bakın ne buldum.. Idrar testleri ile ilgili bi uzman konuşuyor...eminim hepimize moral olacak
http://www.nasil.tv/Idrar-testi-ile-hamilelik-nasil-belirlenir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?