Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar akıntım oyle cogaldı kı bu saogan kuru yaptım yapalı...inş.ii gelır

bnımkı de dıbımde ot bana sorar bazen varmı cok hamıle olan dıye. Hıhıhooo

ipad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
benimde geçen adet günümde çift çizgi çıktı ya diyor kadınlar kulubune sor oradaki arkadaşların sana yardım eder Benim koca bir tane ya anlayışlı sağolsun

Cnm kısırlık yapıyormus bu kıst sen ne durumdasın son durum ne cektırdın mı fılmler

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

biliorum kuzumm..ne agamıstım bu kıstı ılk ogrendıımde..bnm fılmlerım hersey temıdııı.emarı soruyosan tatlımm c.tesı aksam 8 der andevumm.p.tesı abah 5 bucuktakıne gıtmedımmm...

Cnm tesekkur ederim yvz bey olgilimi

Normalde yogundur ama gereksız test yaptırmaz ve herşeyın nedenını anlatır bu var dıyım kestrıp atmaz. Tek tek anlatır tansıyon kılo olcer yanı ben memnunum hastanede temız

yaaaaaaa ne yemek yapacam beeeeen valla bunaldim bu sorudan. cocuk varmi diye dusunmek bile bu kadar yormuyor beni:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Black o sari akinti bende de vardi eleyince hatta yapiskanimsiyfi

bakiyorum bugun herkesin elleri farkli yerde kiz napiyosunuz siz yaaaa

Canim korunmasiz ilk iliskimiz ondan emin degilim aslinda daha zaman var allah kismet etsin yeterki. Ama insan umutlaniyo yinede:/Sende belirti var mi
Bende dune kadar gaz ve batma vardi 2 gundur fizyolojik psikolojik hic bir belirti yok. Insaallah hamis oluruz Allahtan umit kesilmez.

6-7 gun oncekı ılışkıde yumurtlama olduysa ancak 4-5 gun sonra bellı olur. Bırlacgun daha belke cnm sonra yıne test yaptır bence

Dollenme olduysa adet olmassin tabi. Hadi insallah hamilesindir canim

ANAAAM nasıl içtin kız onu kusmamak için zor tuttum kendimi ya nasıl yapcam ben bunu 15 gün
Ben kilo vermek icin icmistim icine sarmisak ve pul biberde atiyoruz. Ohh yana yana ictim :)

bakiyorum bugun herkesin elleri farkli yerde kiz napiyosunuz siz yaaaa

Hahaaahaa alemsin kis ":)

Hangi hastane cnm

tam bilmiyorum ama bahçelievler aile hastanesi galiba...

ben esenyurttayım burda bi uzmanlar tıp var oraya geliyo...
çok memnunum şeker gibi bi bayan walla... insanı hiç strese sokmuyo....

ama dediğim gibi tam olarak nereye geliyo kesin bilgim yok...

tabi ben İstanbul'u da çok iyi bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…