Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kuzuuum cok kalabalik olduk bazen gozden kacabiliyor. Bazende iki uc kisi muhabbeti tutturup goturuyor arada kayniyor boyle .

:) PEKİİİ

bende bu ay adet olursam gidecem avrupada medipol doktorlarini bilmiyom kadin doktor varmi bildiginiz orda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çişinizle ne uğraşıyonuz gidin kan testi yaptırın diyo

Cisini domestosa bandirana diyodur onu:)

kızlar ben bugun test yaptım yıne negatıf cıktı. artık pzt kan tahlılı yaptırırım. cok moralım bozuldu
Evet cikmayinca moral motivasyon yok oluyor ama umit keameyelim kiRabbimiz gondersin yavrularimizi..

Kuzuuum cok kalabalik olduk bazen gozden kacabiliyor. Bazende iki uc kisi muhabbeti tutturup goturuyor arada kayniyor boyle .

Kusmece yookk:)))

çişinizle ne uğraşıyonuz gidin kan testi yaptırın diyo

kızlar ben bugun test yaptım yıne negatıf cıktı. artık pzt kan tahlılı yaptırırım. cok moralım bozuldu
Evet cikmayinca moral motivasyon yok oluyor ama umit keameyelim kiRabbimiz gondersin yavrularimizi..

tmm canım bekliyim almıyacağım bugün testi sonra yaparım.

paytipo ghic ustume alinmadim domestosla ancak yer temizlerim:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bugün tekrar hcg yaptırdım 2 gün önce 208 di bugün 475 :) doktor sıkıntı yok haftaya gel dedi çok mutluyumm

dogru soyluyosun cnm ama elde degıl.. pzt kan tahlılınde bellı olacak olup olmadıgı. o zaman pozıtıf cıksa barı orda danegatıf cıkarsa o zaman kotu bısey war demektır. ya sokulemıyorum ya da aksı bısey war demektır bundan korkuyorum

evet ya 200 tl yi bile burda beyenmiyorlar...gel burda yap tatlım misafir ederim seni evimde :) yarın perşembe bakalım sonucun ne olacak...bende tarlusal başladım adetimin gelmesini bekliyorum.doktora gittim dün aşılama sonrasındaki ay yine takipte kal yumurtalıkları uyaralım çatlama iğnesi yaparız ilişki ile denersin dedi...bakalım belki olur...dua et cnm ya :;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…