- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.681
Zeytinburnu avrasya hospital da bayan doktor var. Adını unuttum bulunca yazarım
Ay ben acamadim ne diyoki
bende acamadim
Cok mu streas yapiyoruz ondan ya erken geliyor ya gec. Insaallah bu ay hamis kalacaaksin iyi degerlendir.
Bende yaptiiim salak gibi daha bir hafta var yedim negatifi oturdum.
Kuzuuum cok kalabalik olduk bazen gozden kacabiliyor. Bazende iki uc kisi muhabbeti tutturup goturuyor arada kayniyor boyle .
Benim agrim sizim halsizligim uctu gitti bide salak gibi gittim test yaptim tabii negatif artik bati bekleyecez kuzu kuzu. Insallah kaliriz bu ay hep berber topikceee :)[/QUOTE
:)) PEKİİ CANIM
çişinizle ne uğraşıyonuz gidin kan testi yaptırın diyo
kızlar ben bugun test yaptım yıne negatıf cıktı. artık pzt kan tahlılı yaptırırım. cok moralım bozuldu
Evet cikmayinca moral motivasyon yok oluyor ama umit keameyelim kiRabbimiz gondersin yavrularimizi..kızlar ben bugun test yaptım yıne negatıf cıktı. artık pzt kan tahlılı yaptırırım. cok moralım bozuldu
Kuzuuum cok kalabalik olduk bazen gozden kacabiliyor. Bazende iki uc kisi muhabbeti tutturup goturuyor arada kayniyor boyle .
:) PEKİİİ
Evet cikmayinca moral motivasyon yok oluyor ama umit keameyelim kiRabbimiz gondersin yavrularimizi..kızlar ben bugun test yaptım yıne negatıf cıktı. artık pzt kan tahlılı yaptırırım. cok moralım bozuldu
:) PEKİİİ
Cisini domestosa bandirana diyodur onu:)
Evet tatlim biraz o topik birazda bu topiin sayesinde:) insaallah bebis mujdesinide hep beraber burdan veririz.
Kullanmadim ama cok arastirdim bu ayda olmassa bidahaki ay kullanacagim tatlim.
Kizzzz hamizliktir o ne menopozu
Istersen yarin sabah yap. Gec dollenme ihtimalinide dusunursek 2-3 gun bekleyebilirsen bekle canim
yok kıs herkese diyo
idrarda kesin sonuç için adeti 15 gün geçmesi lazım diyo:44:
cnm moral bozma hersey olacagina varir belki gec dollenmedir stres yapma .....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cisini domestosa bandirana diyodur onu:)
Evet cikmayinca moral motivasyon yok oluyor ama umit keameyelim kiRabbimiz gondersin yavrularimizi..
Kusmece yookk:)))
kızlar bugün tekrar hcg yaptırdım 2 gün önce 208 di bugün 475 :) doktor sıkıntı yok haftaya gel dedi çok mutluyumm
şoktayım 200TL miiiii :) Allahım şanlı urfaya taşınasım geldi :))Canım ek bişi yemiyor uyuz ediyor beni ya :)
İnşallah perşembe güzel haberleri alırım da aşılama tüp bebek düşünmeyiz artık. Detaylı anlatımın için sağol canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?