Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

benim esim ikiz insallah bebelerimde ikiz olur:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi insaallaah kuzum:)

nasıl içtin kız onu ben valla kusuyodum ya napıcam bilmem:26:
Burnumu kapatip iciyodum kokusunu almayinca gidiyo .bide pul biber sogani bastiriyo .pul bibersiz bende cok sevmem.

Hadi insaallaah kuzum:)

Burnumu kapatip iciyodum kokusunu almayinca gidiyo .bide pul biber sogani bastiriyo .pul bibersiz bende cok sevmem.

pul biber atsam yumurtalıkla genede gelişir mi acaba ? hem zayıflayıp hem hamiş olsam ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok şey istedim galiba

Ya ben rahim filmimin görüntüsünü paylaşacaktım anlayan olur mu diye?? Yani doktor bişeyler dedi ama iyi mi kötü mü bilemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben cektirdim yukle ama iyi gorunecekmi resim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar nasılsınız.. Benım bata var bugün adet döngümü ve ovulasyon testımı nezaman yapacagmı hesapladım. Ortaya sunlar cık ben yaklasık 5 aydan berı düzensız adetım var ve hamılelık belırtılerı ama adet olmaya devam ettım gec gelmeler cok olmasına ragmen ve az az kesık gelmesıne ragmen. Bu ayda Allahın izniyle umutluyum hayırlısı :)
yarın ovulasyon tarihimmiş hesabıma göre ve adet döngüm ortalama olarak 28 gün. Kızlar bat tarıhımıde yazıcam bırazdan lısteye ekleyın benııı :)) bu arada vajınısmus calısmasına devam edıyorum. Kızlar femorenın nerdeyse hıcbır etkısını görmedım okadar dıkkat etmeme ragmen? Anestol daha uyusturuyo orayı ama yakıyor bıraz basta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…