Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ben o testlerde cizgiyi hep silik gordum 15. Gune kadar yaptim bu ay 21. Gune kadar yapcam. Adeti 30 gun suren kadin 9. Gun baslamali diyr sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm o marka mi iyi labquik olan mi iyi

Merhabalar aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takipteyım bugun uye oldum
11 haftalık gebeydım ama bebegım 8 haftalıga kadar gelişmiş sonra kalbi durmuş o yuzden aldırmak zorunda kaldım 3 hafta oldu tabi ilk adetımı bekliyorum olsun hemen çalışmalara başlıcam

Kızlarrr adet olmadım ve bugün tansiyonum düştü,miğdem bulandı ve göğüslerimden bir sıvı geldi Allahım nolur dua edin,sizler nasılsınız,gelişmeler neler?

anladım canım çok saol cevabn için ben bu ay bir hafta geç adet oldum artık yani 36.günde oldum artık ne zaman yumurtlarım allah bilir ama 2 gün sonra filan devam etmeyi düşünüyorum tabi dayanbilirsem

Ben o testlerde cizgiyi hep silik gordum 15. Gune kadar yaptim bu ay 21. Gune kadar yapcam. Adeti 30 gun suren kadin 9. Gun baslamali diyr sanirim

Geçmiş olsun canım. Hayırlısı buymuş diye düşün bat (bıdahakı adet tarihi) belli olunca açıklarsın senide listeye alırlar. Üzüntü stres yok mutluluk ve umut var..

anladım canım çok saol cevabn için ben bu ay bir hafta geç adet oldum artık yani 36.günde oldum artık ne zaman yumurtlarım allah bilir ama 2 gün sonra filan devam etmeyi düşünüyorum tabi dayanbilirsem

Ben de bu ay 34. Gun hastalandim o yuzden 21. Gune kadar yapacagim diyrm:)

gecmis olsun cnm Allah bir daha gostermesin bat belli degil galiba bu arada hosgeldin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…