- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.781
Merhaba canlarim sibosunuz geldi
Senin film çok kaliteli yalnız.. Bende de su yazıyor madde sol tubadan geçip peritonaya ulaştı sağda madde geçişi azaldı..
. Benim ailem ist da yasiyor ist da bi goruntuleme merkezine gittim. Bence sende de bir sorun yok icin rahat olsun aksi bisey olsa dr muhakkak belirtirdi. Ne zamandir deniyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar bugün ovulsayon testlerim geldi surelab aldım adetim dün bitti bugün yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi.acaba diyorum erkenmi başladım yapmaya adet döngüm en 30 gün sürüyor.ve kanamam 7 gün devam ediyo bu ay 5 gün oldu bugünde 6.günü .normalde yarın bitmesi gereekiyordu.dayanamdım testi yaptım sizce hergünmü yapayım yoksa 3 gün sonra filan mı başlayayım deneyimi olan varmı acaba:44::44:
Hosgeldinnn
hosgeldin kimse yok bu aksam...
Selam kızlar bugün ovulsayon testlerim geldi surelab aldım adetim dün bitti bugün yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi.acaba diyorum erkenmi başladım yapmaya adet döngüm en 30 gün sürüyor.ve kanamam 7 gün devam ediyo bu ay 5 gün oldu bugünde 6.günü .normalde yarın bitmesi gereekiyordu.dayanamdım testi yaptım sizce hergünmü yapayım yoksa 3 gün sonra filan mı başlayayım deneyimi olan varmı acaba:44::44:
Canm o marka mi iyi labquik olan mi iyi
Ben o testlerde cizgiyi hep silik gordum 15. Gune kadar yaptim bu ay 21. Gune kadar yapcam. Adeti 30 gun suren kadin 9. Gun baslamali diyr sanirim
canim 5 gun sonra baslaniyo genel olarak.. erken yapmissn uc dort gun sonra basla yapmaya hergun ayni saatte yap
Merhabalar aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takipteyım bugun uye oldum
11 haftalık gebeydım ama bebegım 8 haftalıga kadar gelişmiş sonra kalbi durmuş o yuzden aldırmak zorunda kaldım 3 hafta oldu tabi ilk adetımı bekliyorum olsun hemen çalışmalara başlıcam
anladım canım çok saol cevabn için ben bu ay bir hafta geç adet oldum artık yani 36.günde oldum artık ne zaman yumurtlarım allah bilir ama 2 gün sonra filan devam etmeyi düşünüyorum tabi dayanbilirsem
Senin film çok kaliteli yalnız.. Bende de su yazıyor madde sol tubadan geçip peritonaya ulaştı sağda madde geçişi azaldı..
. Benim ailem ist da yasiyor ist da bi goruntuleme merkezine gittim. Bence sende de bir sorun yok icin rahat olsun aksi bisey olsa dr muhakkak belirtirdi. Ne zamandir deniyorsunuz?
Haklısın canım kapalı olsa yada umutsuz vaka ya direk tüp derdi yada hemen laparoskopi bize deneyin dedi..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm adet sonrasi yada hemen oncesi hamis kalan cok sen calis devamli....
Merhabalar aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takipteyım bugun uye oldum
11 haftalık gebeydım ama bebegım 8 haftalıga kadar gelişmiş sonra kalbi durmuş o yuzden aldırmak zorunda kaldım 3 hafta oldu tabi ilk adetımı bekliyorum olsun hemen çalışmalara başlıcam
Kızlarrr adet olmadım ve bugün tansiyonum düştü,miğdem bulandı ve göğüslerimden bir sıvı geldi Allahım nolur dua edin,sizler nasılsınız,gelişmeler neler?
Kızlarrr adet olmadım ve bugün tansiyonum düştü,miğdem bulandı ve göğüslerimden bir sıvı geldi Allahım nolur dua edin,sizler nasılsınız,gelişmeler neler?
Ben de bu ay 34. Gun hastalandim o yuzden 21. Gune kadar yapacagim diyrm:)
cnm test yaptinmi goguslerdeki durum garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?