- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.761
önceden üşürdüm şekerovulasyondan sonra yanıyom
ay kız millet bana durup durup dua ediyo Allah ikiz versin diye
Allah korusun yaaa:44:
cnm her iki tup acik sagdakinde jel daha yogun doktor ne dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktor geçiş az gibi bişey dedi eşim ilaç vermicekmisiniz diye sordu hayir hamile kalabilir dedi cıkarkende hiç üzülecek bişey yok dedi yumurtalarımda cok iyiydi ama olmadı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de gectigimiz ptesi cektirdim film bisey cikmadi hersey normal
Kızlar lısteye eklermısınız batım 15 Haziran :) hadi hayırlısı.. Umutlu olalım Rabbim büyük
kızlar annenız ıkız dogum yaptıysa ıkız dogurablırsnız veya sızın cocugunuz ıkız dogururmus bendede o ıhtımal var bı usuyup bı sıcaklarım bende alakasını bılmıyorum ama szın dedıgınıze göre :) ıkız oldugnu düşünemıyorumm :)))
cnm bak sevin tuplerin acik iste bana doktor 5 ay rahim filminden sonra kesinlikle korunma dedi
Canım sağol. Ben vajınısmusum oyüzden net bırsey söylemym evleenelı 1,5 sene olmak üzere. Sız?hosgeldin cnm kurucumuz ekler gorurse ne kadardir bebis calismalari?insallah bu topik hepimize ugurlu gelir.....
benim dedem ikiz eşiminde sanırım dedesi ikizmiş. tabi önceden ikiz doğumları zor olduğu için 1 tanesi doğmuş dedelerimizin...
yandık desene
ıhtımal yüksek gıbı :)) hayırlısı olsun canım süprız olur bakarsın :)
Benimki de bu sekilde raporda rahimin normal form ve hacimde oldugu verilen maddenin tuplerden serbest olarak dagildigi tuplerin normal capta oldugu herhangi bir patolojik bulgu saptanmadgi yaziyrSenin fim görüntün yanında mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki de bu sekilde raporda rahimin normal form ve hacimde oldugu verilen maddenin tuplerden serbest olarak dagildigi tuplerin normal capta oldugu herhangi bir patolojik bulgu saptanmadgi yaziyr
Ay ben acamadim ne diyoki
Selam kızlar bugün ovulsayon testlerim geldi surelab aldım adetim dün bitti bugün yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi.acaba diyorum erkenmi başladım yapmaya adet döngüm en 30 gün sürüyor.ve kanamam 7 gün devam ediyo bu ay 5 gün oldu bugünde 6.günü .normalde yarın bitmesi gereekiyordu.dayanamdım testi yaptım sizce hergünmü yapayım yoksa 3 gün sonra filan mı başlayayım deneyimi olan varmı acaba:44::44:
Selam kızlar bugün ovulsayon testlerim geldi surelab aldım adetim dün bitti bugün yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi.acaba diyorum erkenmi başladım yapmaya adet döngüm en 30 gün sürüyor.ve kanamam 7 gün devam ediyo bu ay 5 gün oldu bugünde 6.günü .normalde yarın bitmesi gereekiyordu.dayanamdım testi yaptım sizce hergünmü yapayım yoksa 3 gün sonra filan mı başlayayım deneyimi olan varmı acaba:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?