Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ben de gectigimiz ptesi cektirdim film bisey cikmadi hersey normal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önceden üşürdüm şeker ovulasyondan sonra yanıyom

ay kız millet bana durup durup dua ediyo Allah ikiz versin diye

Allah korusun yaaa:44:

kızlar annenız ıkız dogum yaptıysa ıkız dogurablırsnız veya sızın cocugunuz ıkız dogururmus bendede o ıhtımal var bı usuyup bı sıcaklarım bende alakasını bılmıyorum ama szın dedıgınıze göre :) ıkız oldugnu düşünemıyorumm :)))

cnm her iki tup acik sagdakinde jel daha yogun doktor ne dedi

Doktor geçiş az gibi bişey dedi eşim ilaç vermicekmisiniz diye sordu hayir hamile kalabilir dedi cıkarkende hiç üzülecek bişey yok dedi yumurtalarımda cok iyiydi ama olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bak sevin tuplerin acik iste bana doktor 5 ay rahim filminden sonra kesinlikle korunma dedi

benim dedem ikiz eşiminde sanırım dedesi ikizmiş. tabi önceden ikiz doğumları zor olduğu için 1 tanesi doğmuş dedelerimizin...

yandık desene

cnm bak sevin tuplerin acik iste bana doktor 5 ay rahim filminden sonra kesinlikle korunma dedi

Evet bizede 4 ay deneyin olmazsa laparoskopi yaparız dedi

hosgeldin cnm kurucumuz ekler gorurse ne kadardir bebis calismalari?insallah bu topik hepimize ugurlu gelir.....

Canım sağol. Ben vajınısmusum oyüzden net bırsey söylemym evleenelı 1,5 sene olmak üzere. Sız?
benim dedem ikiz eşiminde sanırım dedesi ikizmiş. tabi önceden ikiz doğumları zor olduğu için 1 tanesi doğmuş dedelerimizin...

yandık desene

ıhtımal yüksek gıbı :)) hayırlısı olsun canım süprız olur bakarsın :)

Senin fim görüntün yanında mı

Benimki de bu sekilde raporda rahimin normal form ve hacimde oldugu verilen maddenin tuplerden serbest olarak dagildigi tuplerin normal capta oldugu herhangi bir patolojik bulgu saptanmadgi yaziyr

Eklentiler

• $1401293964302.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 27

Senin film çok kaliteli yalnız.. Bende de su yazıyor madde sol tubadan geçip peritonaya ulaştı sağda madde geçişi azaldı..

Ay ben acamadim ne diyoki

Diyorki, idrar testlerinin kesin bir sonuç verebilmesi için 10 gün geçmiş olması lazımmış regln..ve güvenilir değilmiş..yanıltmazlar çok sık yaşanıyormuş..en mantıklısı kan tahlili diyor..onuda biraz bekledikten sonra yaptırılması gerekiyormuş..
Yani testler negatif çıksa bile aslında hamile olma olasılığı var (regl olmadığımız sürece)
Ben hala olmadım bi umut bekliyorum... :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar bugün ovulsayon testlerim geldi surelab aldım adetim dün bitti bugün yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi.acaba diyorum erkenmi başladım yapmaya adet döngüm en 30 gün sürüyor.ve kanamam 7 gün devam ediyo bu ay 5 gün oldu bugünde 6.günü .normalde yarın bitmesi gereekiyordu.dayanamdım testi yaptım sizce hergünmü yapayım yoksa 3 gün sonra filan mı başlayayım deneyimi olan varmı acaba:44::44:

cnm adet sonrasi yada hemen oncesi hamis kalan cok sen calis devamli....

Bence erken yapmışsın. Bence ovulasyon takvimine bak, yumurtlama gününe yakın başla.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim 5 gun sonra baslaniyo genel olarak.. erken yapmissn uc dort gun sonra basla yapmaya hergun ayni saatte yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…