Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar bugün tekrar hcg yaptırdım 2 gün önce 208 di bugün 475 :) doktor sıkıntı yok haftaya gel dedi çok mutluyumm

Ttattlimmm cok sevindim ya benim adet gununden 4 gun once 4 cikti adet gunumden 2 gun oncede 29.9 cikmisti adet gunumde 77.1 cikti sende cikan sonuclarini yazarmisin tatlim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

evet canım bize aşılama yaparken bile kalça altına yastık koyuyolar...eşin üstte olmalı kalçanda yastık ve bacak bacak üstüne atmalısın çünki rahim sıkışık oluyomuş yani doktorun söylemesi tabi...cnm utanacak birsey yok doğal şeyler rahat ol...sen tedavimi görüyorsun?

yok canım tedavi olduğum falan sadece bu ay klomen kullandım doktor tavsiyesi üzerine

yok canım tedavi olduğum falan sadece bu ay klomen kullandım doktor tavsiyesi üzerine

bence sen devam et doktoruna 2 sene olmaması kısırlık başlangıcı...klomenle kaç yumurtan olsu günde kaç kullandın...bide cnm arkana eşini alıp afedersin de hav havcık şekli derler öyle dene hiç değilse...gerçi kısmet olmasa ne yapsan boş,aha aşılama yapıldı direkt sperm yollandığı halde olmadı demekki nasibi bekliyo...inşlh senin bu aşamalara kalmaz cnm ya...bu arada hangi şehirdensin ?

canım beni kontrole çağırmadı sadece kullan kesinlikle hamile kalacaksın dedi ilişki günleri verdi mutlaka yap dedi bende deniyorum gerisi allahtan... dediğin pozisyonu da denerim hayırlısı bakalım... bu arada ben ankaradayım

Allah razı olsun çok sağol canım benim.. Bir gün gelip o ili görmeyi çok isterim. ben dün erken regl oldum canım Çok ağladım üzüldüm ama nasipte yokmuş ne yapalım.. Aşılamayı paramız olursa temmuzda yaptırcaz ama maddi durumumuz pek iyi değil. dua ediyorum tabiki , ama yorulduğum olup isyan ettiğimde fazlası ile olmuyor değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…