- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.721
evet canım bize aşılama yaparken bile kalça altına yastık koyuyolar...eşin üstte olmalı kalçanda yastık ve bacak bacak üstüne atmalısın çünki rahim sıkışık oluyomuş yani doktorun söylemesi tabi...cnm utanacak birsey yok doğal şeyler rahat ol...sen tedavimi görüyorsun?
bacak bacak üstüne nasıl atıcaz yahuuu
Hayırlı olsun kuzuuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanırım olay bittikten sonra olucak o ben öyle anladım
Kızlar kafanız dağılsın iprk kozasından gelin tacı ve gelin el çiçeği :) nasıl olmuş bu arada mankende benim :-D.
sanırım olay bittikten sonra olucak o ben öyle anladım
Ttattlimmm cok sevindim ya benim adet gununden 4 gun once 4 cikti adet gunumden 2 gun oncede 29.9 cikmisti adet gunumde 77.1 cikti sende cikan sonuclarini yazarmisin tatlim
22 mayıs sat 24 mayıs 110 26 mayıs 208 28 mayıs 475
Cok sukur canim cok sevindim insallahh dahada yukselir ama kat kat artiyo ya sikinti yok tatlim aman dikkat et Allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallaahhh saol cevap verdigin icin canim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
çiçek pek güzelmiş
kilo verdin mi bari canımb
ben kilo vermek icin icmistim icine sarmisak ve pul biberde atiyoruz. Ohh yana yana ictim :)
:)
Kızlar yumurtlama dönemim bitti bata yaklastim ellerim ayaklarım yanıyor bunu belirti diye baz alabilirmiyizki acep?.
kilo verdin mi bari canım
Bir ayda on kilo ama yuruyuste var bir saat. Bazen 45 dakka....
Kızlar yumurtlama dönemim bitti bata yaklastim ellerim ayaklarım yanıyor bunu belirti diye baz alabilirmiyizki acep?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay bende merak ediyorum... yanıyom yanıyom yaaaa
OVVV YÜRÜYÜŞ çok işe yarıyorda ben yapamıyorum bacağımda yırtık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?