Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Geçmiş olsun canım. Hayırlısı buymuş diye düşün bat (bıdahakı adet tarihi) belli olunca açıklarsın senide listeye alırlar. Üzüntü stres yok mutluluk ve umut var..
Saol canım hayırlısı diye düşünüyorum artık zaten yapacak bişey yok bi kez oldu bi kez daha olur inş beklenen bat 8 haziran doktorum dedi bakacaz artık nezaman olacak

Geçmiş olsun canım. Hayırlısı buymuş diye düşün bat (bıdahakı adet tarihi) belli olunca açıklarsın senide listeye alırlar. Üzüntü stres yok mutluluk ve umut var..

Geçmiş olsun canm..Allah en hızlı şekilde tekrar hamile kalmanı nasip etsin.. Hepimize etsin inşallah
Biraz hamilelik belirtilerinden bahsetsene..bi umut bekliyorum çünkü..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm gorusmeyeli naptin nasil gidiyo bu arada megabitliye cok takildik bitlerden senin pireyi es gecmisiz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

pul biber atsam yumurtalıkla genede gelişir mi acaba ? hem zayıflayıp hem hamiş olsam ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok şey istedim galiba

Valla en cok imrendigim modeller zayif hamisler.:)

Parmak egzeraizinde yeterliysen femorun ise yaramasi laIzim aslinda. Yinede hayirlisi hangisinde rahatsan onu kullan tabi

anaaammmm ne diyon gıs seeennn

Birincide olmassa ikincide ikiz kacisin yok:)

O zaman umut hep umut daima umut:)

Kızlarrr adet olmadım ve bugün tansiyonum düştü,miğdem bulandı ve göğüslerimden bir sıvı geldi Allahım nolur dua edin,sizler nasılsınız,gelişmeler neler?
Insaallah hamislik belirtisidir cnm.

canım anestol dha ıyı gelıyor. Yapmak ıstıyorm artık..

Kizlar ne anlaticam size. ..
Bu sabah "Annem" dizisinin eski bolumlerini izliyodum.
Kadin gece kocasiyla beraber oluyo sabah uyaniyo adamın gözünün icine bakiyo ve "Galiba hamileyim" diyo.Yuh be dedim.Bu kadar kolay mi? Bi biz hissedemiyoz heralde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…