- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.801
Saol canım hayırlısı diye düşünüyorum artık zaten yapacak bişey yok bi kez oldu bi kez daha olur inş beklenen bat 8 haziran doktorum dedi bakacaz artık nezaman olacakGeçmiş olsun canım. Hayırlısı buymuş diye düşün bat (bıdahakı adet tarihi) belli olunca açıklarsın senide listeye alırlar. Üzüntü stres yok mutluluk ve umut var..
test yapmadım doktorum ctsi yap dedi,göğüsleri de sordum ya gebesin yada prolaktinin yükselmiştir,olabilir,sıkıntılı bir durum yok dedi:)
gecmis olsun cnm Allah bir daha gostermesin bat belli degil galiba bu arada hosgeldin....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaaaa hadi hayirli haberlerini bekliyoz cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı buymuş diye düşün bat (bıdahakı adet tarihi) belli olunca açıklarsın senide listeye alırlar. Üzüntü stres yok mutluluk ve umut var..
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı buymuş diye düşün bat (bıdahakı adet tarihi) belli olunca açıklarsın senide listeye alırlar. Üzüntü stres yok mutluluk ve umut var..
test yapmadım doktorum ctsi yap dedi,göğüsleri de sordum ya gebesin yada prolaktinin yükselmiştir,olabilir,sıkıntılı bir durum yok dedi:)
Nolur benim için dua edin,bakalım inşallah yarabbim,sağlıkla gelcekse gelsin miniğim:)
Geçmiş olsun canm..Allah en hızlı şekilde tekrar hamile kalmanı nasip etsin.. Hepimize etsin inşallah
Biraz hamilelik belirtilerinden bahsetsene..bi umut bekliyorum
Amin hepimize inş
Belirtilerım adet bitiminden 10 gün sonra falan müthiş bi bel ağrım ve pembemsı bir damla kadar kanamam olmuştu canım hiç bişe istemiyodu bu ağrı 4 gün devam etmişti
anaaammmm ne diyon gıs seeennn
gecmis olsun cnm Allah bir daha gostermesin bat belli degil galiba bu arada hosgeldin....
Tesekkurler hoşbuldum
Geçmiş olsun canm..Allah en hızlı şekilde tekrar hamile kalmanı nasip etsin.. Hepimize etsin inşallah
Amin hepimize inş
Belirtilerım adet bitiminden 10 gün sonra falan müthiş bi bel ağrım ve pembemsı bir damla kadar kanamam olmuştu canım hiç bişe istemiyodu bu ağrı 4 gün devam etmişti
canım bırsey sorucam hamılelık belırtısınde göğüste sısme veya agrı ılla bır degısıklk oluyormu? Mesela normelde adet günlerınde göğüsü cok agrımayan bırınınde aynı hamılelık belırtısındede agrımazmı
canım bırsey sorucam hamılelık belırtısınde göğüste sısme veya agrı ılla bır degısıklk oluyormu? Mesela normelde adet günlerınde göğüsü cok agrımayan bırınınde aynı hamılelık belırtısındede agrımazmı
Bende şişlik vardı ağrı yoktu gögüslerimde ama bel ağrısı çoktu adet dönemimde bile bu kadar ağrımamıştı tabi herkeste farklı oluyo
Amin hepimize inş
Bende şişlik vardı ağrı yoktu gögüslerimde ama bel ağrısı çoktu adet dönemimde bile bu kadar ağrımamıştı tabi herkeste farklı oluyo
şişlik ılla faredılıyormu canım? Bu Rabbim hayırlısıyla tekrar evlat nasıp etsın saglıkla
benim gogsumde adet yaklasirken pek agri olmazdi ama ogluma hamileligmde siddetli agri hassasiyet olmustu sutyen bile rahatsiz ediyordu tabi ben hamile oldugumu bilmedgmden neden agridigni anlayamamistim
şişlik ılla faredılıyormu canım? Bu Rabbim hayırlısıyla tekrar evlat nasıp etsın saglıkla
İnş hepimize nadip etsin
Evt farkedılıyo şişlik yani adet döneminden bi degısıklık oldugunu söylebilirim
yani bellı farketmez dıyosun hadı hayırlısı :)benim gogsumde adet yaklasirken pek agri olmazdi ama ogluma hamileligmde siddetli agri hassasiyet olmustu sutyen bile rahatsiz ediyordu tabi ben hamile oldugumu bilmedgmden neden agridigni anlayamamistim
amin. Merak edıyorum benım belırtılerım nasıl olucak acabaİnş hepimize nadip etsin
Evt farkedılıyo şişlik yani adet döneminden bi degısıklık oldugunu söylebilirim
pul biber atsam yumurtalıkla genede gelişir mi acaba ? hem zayıflayıp hem hamiş olsam ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok şey istedim galiba
Kızlar nasılsınız.. Benım bata var bugün adet döngümü ve ovulasyon testımı nezaman yapacagmı hesapladım. Ortaya sunlar cık ben yaklasık 5 aydan berı düzensız adetım var ve hamılelık belırtılerı ama adet olmaya devam ettım gec gelmeler cok olmasına ragmen ve az az kesık gelmesıne ragmen. Bu ayda Allahın izniyle umutluyum hayırlısı :)
yarın ovulasyon tarihimmiş hesabıma göre ve adet döngüm ortalama olarak 28 gün. Kızlar bat tarıhımıde yazıcam bırazdan lısteye ekleyın benııı :)) bu arada vajınısmus calısmasına devam edıyorum. Kızlar femorenın nerdeyse hıcbır etkısını görmedım okadar dıkkat etmeme ragmen? Anestol daha uyusturuyo orayı ama yakıyor bıraz basta
anaaammmm ne diyon gıs seeennn
O zaman umut hep umut daima umut:)Diyorki, idrar testlerinin kesin bir sonuç verebilmesi için 10 gün geçmiş olması lazımmış regln..ve güvenilir değilmiş..yanıltmazlar çok sık yaşanıyormuş..en mantıklısı kan tahlili diyor..onuda biraz bekledikten sonra yaptırılması gerekiyormuş..
Yani testler negatif çıksa bile aslında hamile olma olasılığı var (regl olmadığımız sürece)
Ben hala olmadım bi umut bekliyorum... :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insaallah hamislik belirtisidir cnm.Kızlarrr adet olmadım ve bugün tansiyonum düştü,miğdem bulandı ve göğüslerimden bir sıvı geldi Allahım nolur dua edin,sizler nasılsınız,gelişmeler neler?
Valla en cok imrendigim modeller zayif hamisler.:)
Parmak egzeraizinde yeterliysen femorun ise yaramasi laIzim aslinda. Yinede hayirlisi hangisinde rahatsan onu kullan tabi
Birincide olmassa ikincide ikiz kacisin yok:)
O zaman umut hep umut daima umut:)
Insaallah hamislik belirtisidir cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?