Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Hahaaha guzelmis :)

kızlar tarcın yok dıye baslıyamadım kure bugun aldım hepsını 6. gun baslasam 12. gune kadar yapsam olurmu yıne?????????

olur cnm olur corek otunu ez ama daha kolay cignersin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canım cok sagolll valla soru kafamda ne yapsam deyıp duruyordum. tamamdır:) bugunden ıtıbaren 1 gun arayla calısmalarada baslıcaz allahım ıns nasıp eder.

Bence adetiniz biter bitmez 1 gün durup bir gün yada 2 günde bir birlikte olmaz lazım yumurtlama döneminizi bilip bir yada ıkı gün önce kedin birlikte olmanız lazım şu gun yumurtluyorum o gun birlikte olcam demeyın öle stres oluyo bence :))

Bu ay hamis olamazsam diger ay bende corekotu kurune basliycm

sıbellll ıns bu ay tutar guzel haberler verırız kendımı okadar hazırladımkı bu aya ılk defa olacak dıye hıssedıyorum ıns tutar.. bugun gorumcem cınsıyetını ogrendı erkek cıktı okadar guzel bır duygukı resımlerını gorduk mınnacık:) onlardan 2 yıl once evlendık ama 3 aydır denıyoruz. onlar 4 aylık evlı ılk ayda hamıle kaldı. sogan kuru yapmıstı evlenmeden once..bır an kendımı kotu hıssettım hıc olmayacakmıs gıbı huzne kapıldım sonraa kendıne gelll bu ayy olacak ıyı dusun ıyı olsun dıye telkınler verdım. allahım sesımızı duysun bu ay hepımız hamıs olalaım. amınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…