- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.841
oy hemserilerim sauyilirsiniz ben 33 leri gorunce yaş diye dusunmustum......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geldim diyemi sessizlik oldu yoksa
sıbellll ıns bu ay tutar guzel haberler verırız kendımı okadar hazırladımkı bu aya ılk defa olacak dıye hıssedıyorum ıns tutar.. bugun gorumcem cınsıyetını ogrendı erkek cıktı okadar guzel bır duygukı resımlerını gorduk mınnacık:) onlardan 2 yıl once evlendık ama 3 aydır denıyoruz. onlar 4 aylık evlı ılk ayda hamıle kaldı. sogan kuru yapmıstı evlenmeden once..bır an kendımı kotu hıssettım hıc olmayacakmıs gıbı huzne kapıldım sonraa kendıne gelll bu ayy olacak ıyı dusun ıyı olsun dıye telkınler verdım. allahım sesımızı duysun bu ay hepımız hamıs olalaım. amınnn
hosgeldin cnm benimkide yok gec gelecek takiliyom bende....
Yaticam walla birazdan vucudum dinlensin zaten kasik agrisindan iki buklum yuruyorum iyi gelir belki
Ben geldim diyemi sessizlik oldu yoksa
Canim walla ben 3 gundur cekiyorum ne zaman bitecek bilmiyorum agrim yuzume yansimis herkes neyin var diye sordubenimde bugun kasik agrisi sagda ilginc olan sagdaki yumurtaligim yok niye agri olur bilemedim:)
Hosgeldin canimm
kızlar tarcın yok dıye baslıyamadım kure bugun aldım hepsını 6. gun baslasam 12. gune kadar yapsam olurmu yıne?????????
İyi akşamlar arkadaşlar benim yumurtlama günümden beri göğüslerim adet öncesi sızlama gibi sızlıyo geçmedi hiç çörek otu küründen mi oldu acaba?Adetime 8 gün kaldı şimdiden teste başladım çok heycanlıyım ama umudum yok 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm hemen hemen hepimizde bu gogis hassasiyeti var insallah bebislerdendir:)
İnşallahhhhhhh öyledir cnm geçen ay çok umutlanmıştık adetim bile ilk defa 3gün geçikmişti sonu hüsrandı.bu ay stres yapmadık bakalım ama bat yaklaştıkça heycan basıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende ilk defa bu kadar umutlandim insallah husrana ugramayiz cnm
Olur cnm. Ben ilk hamileliğimde küre geç başlamıştım gayette güzel yumoşlatım olmuştu. Hamilede kalmıştım. Hemen başla hemmen.
Ahh cnm ne yaşı mersinli oldugumuzu belli edıyoz heryerde :))
huuu huuuu kkiiissslllaaarrrr neerrrddeeesssiiinnniiizzzzz??????
Selam kızlar bugün ovulsayon testlerim geldi surelab aldım adetim dün bitti bugün yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi.acaba diyorum erkenmi başladım yapmaya adet döngüm en 30 gün sürüyor.ve kanamam 7 gün devam ediyo bu ay 5 gün oldu bugünde 6.günü .normalde yarın bitmesi gereekiyordu.dayanamdım testi yaptım sizce hergünmü yapayım yoksa 3 gün sonra filan mı başlayayım deneyimi olan varmı acaba:44::44:
gercektenmııı yaa bu mucızeye oyle ınandımkı artık duydukca:)):kullandıgın aymı hamıle kaldın allah bagıslasın yavrunu canım. hemen bugun aldım basladım aksam ac karna yıyecegım degılmı.ayyy allahımm yardım etsın ıns hamıs olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?