Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Huzne kapilacagn bi durumun yok tatlim bebisinin gelecegi gun saat bellidir bizler birz sabirsiziz iste bekleyemiyoruz bu ay bende umutluyum ama gecen aya gore kafa olarak daha rahatm cok takmamaya calisiyorum sende ole yap stres bizler icin iyi degl cunku rabbim hepimizn gonlune gore verir insallh hakkimzda hayirlisi

benimde bugun kasik agrisi sagda ilginc olan sagdaki yumurtaligim yok niye agri olur bilemedim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim walla ben 3 gundur cekiyorum ne zaman bitecek bilmiyorum agrim yuzume yansimis herkes neyin var diye sordu

Hosgeldin canimm

Hosbuldum canımmmm

İyi akşamlar arkadaşlar benim yumurtlama günümden beri göğüslerim adet öncesi sızlama gibi sızlıyo geçmedi hiç çörek otu küründen mi oldu acaba?Adetime 8 gün kaldı şimdiden teste başladım çok heycanlıyım ama umudum yok 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar tarcın yok dıye baslıyamadım kure bugun aldım hepsını 6. gun baslasam 12. gune kadar yapsam olurmu yıne?????????

Olur cnm. Ben ilk hamileliğimde küre geç başlamıştım gayette güzel yumoşlatım olmuştu. Hamilede kalmıştım. Hemen başla hemmen.

cnm hemen hemen hepimizde bu gogis hassasiyeti var insallah bebislerdendir:)

cnm hemen hemen hepimizde bu gogis hassasiyeti var insallah bebislerdendir:)

İnşallahhhhhhh öyledir cnm geçen ay çok umutlanmıştık adetim bile ilk defa 3gün geçikmişti sonu hüsrandı.bu ay stres yapmadık bakalım ama bat yaklaştıkça heycan basıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ilk defa bu kadar umutlandim insallah husrana ugramayiz cnm

Olur cnm. Ben ilk hamileliğimde küre geç başlamıştım gayette güzel yumoşlatım olmuştu. Hamilede kalmıştım. Hemen başla hemmen.

gercektenmııı yaa bu mucızeye oyle ınandımkı artık duydukca:)):kullandıgın aymı hamıle kaldın allah bagıslasın yavrunu canım. hemen bugun aldım basladım aksam ac karna yıyecegım degılmı.ayyy allahımm yardım etsın ıns hamıs olayım.

canım ben gecen ay kullandım. surelab marka. benım adet aralıgımda 35 gun 9. gun yapmaya basladım hergun aynı saatte son 3 satte sıvı tuketımı almadan.18. gun cıft cızgıyı yakaldım ama tutmadı kısmet. bu ayda aldım bu seferde laqouıck marka aldım yarın elımde olacak. adetımın 7. gunu oluyor hemen yapmaya baslıcam 1 ay yetıyor artıyor ıcınde 20 tane var. senınde coksa elınde yap hergun goreceksın sılık cızgı gıttıkce koyulasacak yumurtladıgın gun. hayırlısıyla bu ay hamıs olalalım ıns

Sağol canım. Evet o ay hamile kaldım. Bu kürü öğrendiğimde adetimin 7. Günüydü. Hemen başladım. Ben sabah akşam bir tatlı kaşığı yemiştim. Aç tok farketmez. Miden nasıl kaldırısa. Çok iyi hatırlıyorum 4 adet sağda 4 adet solda gayet olgun 8 adet yumurtam olmuştu. İnşallah sizlerinde olur. Bende bu ay adet olayım tekrar yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…