- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.861
Sağol canım. Evet o ay hamile kaldım. Bu kürü öğrendiğimde adetimin 7. Günüydü. Hemen başladım. Ben sabah akşam bir tatlı kaşığı yemiştim. Aç tok farketmez. Miden nasıl kaldırısa. Çok iyi hatırlıyorum 4 adet sağda 4 adet solda gayet olgun 8 adet yumurtam olmuştu. İnşallah sizlerinde olur. Bende bu ay adet olayım tekrar yapıcam.
Kizlar ne anlaticam size. ..
Bu sabah "Annem" dizisinin eski bolumlerini izliyodum.
Kadin gece kocasiyla beraber oluyo sabah uyaniyo adamın gözünün icine bakiyo ve "Galiba hamileyim" diyo.Yuh be dedim.Bu kadar kolay mi? Bi biz hissedemiyoz heralde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
huuu huuuu kkiiissslllaaarrrr neerrrddeeesssiiinnniiizzzzz??????
canım sen kacar kasık koydun. corek otunu bır posetın ıcınde ezdım duruyor. yatmadan bır kasık alıcam. ama daha karıstırmadım. hergun taze yapın yazmıslar oyuzden yapmadım.
Ya kızlar ilişkiden sonra kasıklarım ağrıyo .s normalde 31 mayis da yumurtlama günüm diye hesapladım ama erken mi yumurtladım acep ? :-/
Iyi akşamlar kızlaarrr
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Agri devam ediyosa catlamak uzeredir yumurta . Yani bazen 2-3 gun oynayabiliyor
kızlar
bugun aksam esımle bır saat yuruyus yaptık. o sırada ıslaklık hıssettım. ewe geldım hemen wc ye kostum. cok cok az kan gelmıs. ama kan gıbı kırmızı dgl kıwamlı dgl.dıkkatlı bakınca farkettım
yerlesme kanaması aklıma geldı ama sanırım degılsabaha kalmaz adet olurum
Bir haftadır her gün yapıyıruz canım ya olur inşallah ama ancak bir saat yatabiliyorum minder koyuyorum belime :) olur mu bebiş dersin ?
Bat ne zamandi megabitli bu kk da sivilce icin de hamilelik belirtisi yazanlar var sen gonlunu ferah tutkıslar benim yumurtlama günü çoktaaann geçti. yumurtlama gününden sonra akıntım gelmedi. artıkın adeti bekliyom ama biraz önce yumurta akı kıvamında bi akıntı geldi ne alaka yaaaa...
sivilcelerde geldi benim umudum kalmadııı tırım tırım fani dünyaaadaaannn tırım tırım
kıslar benim yumurtlama günü çoktaaann geçti. yumurtlama gününden sonra akıntım gelmedi. artıkın adeti bekliyom ama biraz önce yumurta akı kıvamında bi akıntı geldi ne alaka yaaaa...
sivilcelerde geldi benim umudum kalmadııı tırım tırım fani dünyaaadaaannn tırım tırım
Bat ne zamandi megabitli bu kk da sivilce icin de hamilelik belirtisi yazanlar var sen gonlunu ferah tut
kızlar
bugun aksam esımle bır saat yuruyus yaptık. o sırada ıslaklık hıssettım. ewe geldım hemen wc ye kostum. cok cok az kan gelmıs. ama kan gıbı kırmızı dgl kıwamlı dgl.dıkkatlı bakınca farkettım
yerlesme kanaması aklıma geldı ama sanırım degılsabaha kalmaz adet olurum
Bat ne zamandi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?