Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım sen kacar kasık koydun. corek otunu bır posetın ıcınde ezdım duruyor. yatmadan bır kasık alıcam. ama daha karıstırmadım. hergun taze yapın yazmıslar oyuzden yapmadım.

BENDE ONA HAYRET ediyom millet şak diye hamile kalıyo bi biz kalamıyoruz

Ya kızlar ilişkiden sonra kasıklarım ağrıyo .s normalde 31 mayis da yumurtlama günüm diye hesapladım ama erken mi yumurtladım acep ? :-/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen kacar kasık koydun. corek otunu bır posetın ıcınde ezdım duruyor. yatmadan bır kasık alıcam. ama daha karıstırmadım. hergun taze yapın yazmıslar oyuzden yapmadım.

Ölçüyü gözkararı yaptım ben canım. Tazede yapmadım. Bir kavanoza yaptım sonrada sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim.

Agri devam ediyosa catlamak uzeredir yumurta . Yani bazen 2-3 gun oynayabiliyor

kıslar benim yumurtlama günü çoktaaann geçti. yumurtlama gününden sonra akıntım gelmedi. artıkın adeti bekliyom ama biraz önce yumurta akı kıvamında bi akıntı geldi ne alaka yaaaa...

sivilcelerde geldi benim umudum kalmadııı tırım tırım fani dünyaaadaaannn tırım tırım

kızlar

bugun aksam esımle bır saat yuruyus yaptık. o sırada ıslaklık hıssettım. ewe geldım hemen wc ye kostum. cok cok az kan gelmıs. ama kan gıbı kırmızı dgl kıwamlı dgl.dıkkatlı bakınca farkettım

yerlesme kanaması aklıma geldı ama sanırım degıl sabaha kalmaz adet olurum

Bat ne zamandi canim

Bir haftadır her gün yapıyıruz canım ya olur inşallah ama ancak bir saat yatabiliyorum minder koyuyorum belime :) olur mu bebiş dersin ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bundan sonra gunasiri yapin tatlim . Spermcik guclu kuvvetli olsun. Yumosa kavussun bebis olsun insaallah. Teknik olarak ve gonlumuzden gecen hamile kalacak olman muhtemel ama takdir Allahin. Insaallah senin icinde ol demistir:)

Bat ne zamandi megabitli bu kk da sivilce icin de hamilelik belirtisi yazanlar var sen gonlunu ferah tut

Deli kiz :) ikizlerin gelsinde tirim tirim yaparsin o zaman:)))

Adet olmasin bebis olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…