- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.881
Benimde batim ayni 6 haziran sanirim hiçbir hamilelik belirtisi de yasamiyorum ama daha vakit var son gunlerde aciga cikiyormus5 haziran şekerim ama ne bilib ben yaaaww
kıslar benim yumurtlama günü çoktaaann geçti. yumurtlama gününden sonra akıntım gelmedi. artıkın adeti bekliyom ama biraz önce yumurta akı kıvamında bi akıntı geldi ne alaka yaaaa...
sivilcelerde geldi benim umudum kalmadııı tırım tırım fani dünyaaadaaannn tırım tırım
Yaaa sakin ol belki yerlesme kanamasidie25 mayısta adet olmam gerekıyodu ama 3 gun gecıktıoff yaa adet olucam kesın
Adet olmasin bebis olsun insallah.
Yaaa sakin ol belki yerlesme kanamasidie
2 ay once ben de boyle oldum akintim sarimtirakti adet oldum sivilce de cikmisti zaten sivilce cikinca 5 6 gun sonra adet oluyordum ama insallaj seninki hamilelik belortisidir.
Hos geldin:)Telefondan girmek ne zormuş topigi zor buldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Of bilemiyorum yaa boyle biri adet olunca ben olmus kadar uzuluyorum inan... aslinda yumurta gunu falan hepsi bahane biz sebeplere yapisalim takdir yuce Allahin canim .hıc umudum yok ınsallah dıyemıyorum bılebu ay da umutlar buraya kadarmıs hazıranda yumurtlama gunume bakmıcam bıle..
Kizlar hamile kalinca ates yukseliyor muydu ya benim ki yumurtlamada.36.8 olmustu simdi 36.5 yani dusmus normal atesim 36.5 galiba bir umut kapisi daha lapandi
Aslinda ne zamandir takip etmek istedigim bi konu bunla ilgili topikte var sanirim ama hic bakamadim
Ates tablosu gordum
slm arkadaşlar
bende 7 yıldır evliyim,4 yıldır bebek için tedavi görüyorum. 1 buçuk aydır yeni bi doktora gidiyoruz. eşime sperm tahlili yaptı tekrar 70 milyon yüzde 90 hareketli çıktı, ben klomen kullandım yumurtalarım çok güzel gelişti hatta çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı kendiliğinden çatladı, doktor çok umutluyum dedi ama yine tutmadı, benim sadece rabbimden onaya ihtiyacım var, herşey normal herşey güzel ama olmuyor.
Hosgeldin canim.uzulme rabbim neylerse guzel eyler.vardir bunda da bi hayir.ayrica uzulmek bu topikte zaten yasak .sakin gormeyeyim karamsar durumlar ona gore hiiii
umudumu kesmeden dua ediyorum üzülmek yok kesinlikle doktorda öyle dedi zaten
Kizlar batim 27 mayis kanda gebelik degerim 153 cikti cuma günü randevum var nasil sonuç sizce değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?