Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

2 ay once ben de boyle oldum akintim sarimtirakti adet oldum sivilce de cikmisti zaten sivilce cikinca 5 6 gun sonra adet oluyordum ama insallaj seninki hamilelik belortisidir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Telefondan girmek ne zormuş topigi zor buldum

Kizlar hamile kalinca ates yukseliyor muydu ya benim ki yumurtlamada.36.8 olmustu simdi 36.5 yani dusmus normal atesim 36.5 galiba bir umut kapisi daha lapandi

2 ay once ben de boyle oldum akintim sarimtirakti adet oldum sivilce de cikmisti zaten sivilce cikinca 5 6 gun sonra adet oluyordum ama insallaj seninki hamilelik belortisidir.

aahahh aaaahhhh neerrrdddeee:44: walla pek umudum kalmamaya başladı...

tek fark bazen baya şiddetli adet olcakmışım gibi karın ağrısı çekiyorum bide ateş basıyo okadar

Telefondan girmek ne zormuş topigi zor buldum

Hos geldin:)

hıc umudum yok ınsallah dıyemıyorum bıle bu ay da umutlar buraya kadarmıs hazıranda yumurtlama gunume bakmıcam bıle..
Of bilemiyorum yaa boyle biri adet olunca ben olmus kadar uzuluyorum inan... aslinda yumurta gunu falan hepsi bahane biz sebeplere yapisalim takdir yuce Allahin canim .

Kizlar hamile kalinca ates yukseliyor muydu ya benim ki yumurtlamada.36.8 olmustu simdi 36.5 yani dusmus normal atesim 36.5 galiba bir umut kapisi daha lapandi

Aslinda ne zamandir takip etmek istedigim bi konu bunla ilgili topikte var sanirim ama hic bakamadim

slm arkadaşlar
bende 7 yıldır evliyim,4 yıldır bebek için tedavi görüyorum. 1 buçuk aydır yeni bi doktora gidiyoruz. eşime sperm tahlili yaptı tekrar 70 milyon yüzde 90 hareketli çıktı, ben klomen kullandım yumurtalarım çok güzel gelişti hatta çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı kendiliğinden çatladı, doktor çok umutluyum dedi ama yine tutmadı, benim sadece rabbimden onaya ihtiyacım var, herşey normal herşey güzel ama olmuyor.

Hosgeldin canim.uzulme rabbim neylerse guzel eyler.vardir bunda da bi hayir.ayrica uzulmek bu topikte zaten yasak .sakin gormeyeyim karamsar durumlar ona gore hiiii

Kizlar batim 27 mayis kanda gebelik degerim 153 cikti cuma günü randevum var nasil sonuç sizce değer

Herkese selam oldum ya oğlum kabız oldu bı de kıstu apar topar hastaneye gıttık. Allahtan medıcana avcılarda dogdu oğlum ve hep oraya goturduk kımseler yoktu kan ıdrar fılm cekıldı gazı ve bıraz kabızlıgı var dedı. Bi gun once esımın babannesınde cok terledı usuttu orda sanırım. Sıcak koyduk ayagına uyudu ancak. Belım ıkıye ayrılıyo kasıklarım agrıyo sankı gurul gurul ya nasıl gazlandım. Fılmı esım cektırdı ben gırmedım ıcerı ne olur ne olmaz dıye. Sızde ne var ne yok hamış var mı bakalım?

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Kizlar batim 27 mayis kanda gebelik degerim 153 cikti cuma günü randevum var nasil sonuç sizce değer

Guzel cnm ınsallah keseyı gorursunuz.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…