- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.901
Herkese selam oldum ya oğlum kabız oldu bı de kıstu apar topar hastaneye gıttık. Allahtan medıcana avcılarda dogdu oğlum ve hep oraya goturduk kımseler yoktu kan ıdrar fılm cekıldı gazı ve bıraz kabızlıgı var dedı. Bi gun once esımın babannesınde cok terledı usuttu orda sanırım. Sıcak koyduk ayagına uyudu ancak. Belım ıkıye ayrılıyo kasıklarım agrıyo sankı gurul gurul ya nasıl gazlandım. Fılmı esım cektırdı ben gırmedım ıcerı ne olur ne olmaz dıye. Sızde ne var ne yok hamış var mı bakalım?
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Cok gecmis olsun tatlim.bat 5 haz bir hafta kala ne gibi belirtiler olur?
Cok gecmis olsun tatlim.bat 5 haz bir hafta kala ne gibi belirtiler olur?
ayh şekerim patlıyom çatlıyom nasıl gazım var karnım şiş
üşüttümmü ben yaaaa:44:
Cnm kışıden kışıye değişir. Kimisinde adet gunu batmalar olur. Ben gebelıgın en belırgın ozellığının kasık batması oldugunu dusunuyorum. Arastırmalarıma gore kasık batması cok nadır psıkolojık yasayan. Genelde batma var egılırken batıyor ben burdayım dıkkat et gıbı duyenler hep hamıle. Baska belırtıye takılmıyom ben. Bende 6. Haftada mıde bulantısı baslar. Tam baslar zaten. Uykuya egılım olabılır. Sık ıdrara cıkma olabılır ıdrar kesesıne baskıdan dolayı. Aklıma gelen bu bı de goguslerde farklılık olabılır sıs olabılır hassas olabılır damarlar cıkmış olabılır yada uclar hassas olabılır.
Oyyyy bebegim kiyamam.peki duygusal olarak bisey hissetyonmu
adama küstümcimcikliycem onu
oturup bağıra bağıra ağlayasım varrahatlıycakmışım gibi geliyo oyh ki ne oyh
Agla agla cigerlerin acilir.ama yipratma kendini.icine atma agla.aglamakta bi duygudur
doluyo şekerim doluyo çok saçma sapan bi yerde taşacakta ne zmn bilmiyorum
Supersin yaaa ... Keske burda karamsarliga kspilanlarda senim gibi dusunse.haddim olmayarak takdir ediyorum seni
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama daha yeni bişeyler yazmak geldi içimden :) 9 aylık Evliyim ve bugün eşimle bebek istemek konusunda niyetine girdik.. Allahım kimselere aratmasın.. Sizin samimiyetinizi içtenliğinizi gördüğüm için bu heyecanımı paylaşmak istedim.. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :) amin :)
Mrb cnm hoşgeldın aramıza. Bat ne zaman cnm? Bebek istemek çok guzel annelık muhtesem bı duygu Rabbım hayırkı saglıklı evlatlar nasıp etsın cumlemıze ınsallahh. Kaç yasındasın cnm ve daha once hıc kontrol amaclı dr a gıttın mı
mrb cnm hoşgeldın aramıza. Bat ne zaman cnm? Bebek istemek çok guzel annelık muhtesem bı duygu rabbım hayırkı saglıklı evlatlar nasıp etsın cumlemıze ınsallahh. Kaç yasındasın cnm ve daha once hıc kontrol amaclı dr a gıttın mı
ipad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
canımmm...nasılsın bata az kaldı erken ama var mı değişiklikler belirtiler...benim 8 gün var senin de 6 sanırım :)))) aramızda 2 gün var diye hatırlıyorum
günaydın kızlar hayırlı gün geçirmek dileğiyleee :)
Günaydın herkeseee... beni de ugurlu listenize ekler misiniz? Tahmini adet tarihim 27 haziran.. ilk bebis icin cabaliyoruz, bu ay ucuncu denememiz olacak insallah... hayirlisiyla bu ay hepimizin yüzü guler Rabbim bize de hamis olmayi anne olmayi nasip eder insallah (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?