Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Cok gecmis olsun tatlim.bat 5 haz bir hafta kala ne gibi belirtiler olur?

Cok gecmis olsun tatlim.bat 5 haz bir hafta kala ne gibi belirtiler olur?

Cnm kışıden kışıye değişir. Kimisinde adet gunu batmalar olur. Ben gebelıgın en belırgın ozellığının kasık batması oldugunu dusunuyorum. Arastırmalarıma gore kasık batması cok nadır psıkolojık yasayan. Genelde batma var egılırken batıyor ben burdayım dıkkat et gıbı duyenler hep hamıle. Baska belırtıye takılmıyom ben. Bende 6. Haftada mıde bulantısı baslar. Tam baslar zaten. Uykuya egılım olabılır. Sık ıdrara cıkma olabılır ıdrar kesesıne baskıdan dolayı. Aklıma gelen bu bı de goguslerde farklılık olabılır sıs olabılır hassas olabılır damarlar cıkmış olabılır yada uclar hassas olabılır.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Sagol canim .sen ve bebegin iyi olursunuz ins.

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama daha yeni bişeyler yazmak geldi içimden :) 9 aylık Evliyim ve bugün eşimle bebek istemek konusunda niyetine girdik.. Allahım kimselere aratmasın.. Sizin samimiyetinizi içtenliğinizi gördüğüm için bu heyecanımı paylaşmak istedim.. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :) amin :)

Mrb cnm hoşgeldın aramıza. Bat ne zaman cnm? Bebek istemek çok guzel annelık muhtesem bı duygu Rabbım hayırkı saglıklı evlatlar nasıp etsın cumlemıze ınsallahh. Kaç yasındasın cnm ve daha once hıc kontrol amaclı dr a gıttın mı

Haziran'ın 7sinde bat canım hoşbuldum bu arada:) 24 yaşındayım doktora geçen ay gitmiştim bi sorun olmadığını söyledi yani herşey sağlıklı çok şükür.. Niyetine girmek bizden takdir Allah'tan :) onu hissetmek için can atıyorum Rabbim aratmasın..

canımmm...nasılsın bata az kaldı erken ama var mı değişiklikler belirtiler...benim 8 gün var senin de 6 sanırım :)))) aramızda 2 gün var diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
canımmm...nasılsın bata az kaldı erken ama var mı değişiklikler belirtiler...benim 8 gün var senin de 6 sanırım :)))) aramızda 2 gün var diye hatırlıyorum

Mrb cnm benımde bat 6 hazıran. Belırtım yok sarı akıntı oldu azcık gun ıcınde. Bır de ayakta yorulunca belım ve akabınde kasıklarım ağrıyor yatıca yada oturunca sıkıntı yok gıbı. Dınlememeye calışıyorum. Sende ne var ne yok canım?

Ya bugun sarımtırak akıntı olduya belkı baska yumurta vardır dıye gene ılışkı oldu bakalım artık :)

Günaydın herkeseee... beni de ugurlu listenize ekler misiniz? Tahmini adet tarihim 27 haziran.. ilk bebis icin cabaliyoruz, bu ay ucuncu denememiz olacak insallah... hayirlisiyla bu ay hepimizin yüzü guler Rabbim bize de hamis olmayi anne olmayi nasip eder insallah (amin)

Âmin canım bu ay hepimiz hayırlı haberler veririz inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…