- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.921
Canm ben yaptim yumusak benm bata 3 gun var kanda bahtirdim negatif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Âmin canım bu ay hepimiz hayırlı haberler veririz inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kimler hamile canim ya benim bugünlere kritik Günlerim ama bugüne kadar kasiklarim çok agriyodu dun aksam kesildi diyebilirim
Hamileler birlik olup bize dua etse ya :)
Gunaydin arkadaslar hepimize guzel bir gun diliyorum bu arada yeni katilan arkadaslar hosgelmisler en kisa zamanda hayirlisiyla mujdeli haberlerinizi aliriz bu topikte su an 5 hamile var darisi hepimize......
Ben yeniyim :)) hosbuldum insallah darisi hepimizin basina olur da biz de hamisiz diye haykiririz :)
insallah cnm yenimi istiyosun bebis
Evet canim bi hafta sonra bir yillik evli olcaz. 2 aydir deniyoruz bu ay ucuncu olacak Allah nasip ederse cok istiyorum herkes gibi..Rabbim buyuktur ol dese oluverir insallah
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum sizleri ama daha yeni bişeyler yazmak geldi içimden :) 9 aylık Evliyim ve bugün eşimle bebek istemek konusunda niyetine girdik.. Allahım kimselere aratmasın.. Sizin samimiyetinizi içtenliğinizi gördüğüm için bu heyecanımı paylaşmak istedim.. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :) amin :)
Kimler hamile canim ya benim bugünlere kritik Günlerim ama bugüne kadar kasiklarim çok agriyodu dun aksam kesildi diyebilirim
Gunaydın can kuşlar nasılsınız? Sabah erken test yaptım yıne foss çıktı :) bakalım testlere adet gelene kdr devam. Yenı arkadaslar hoşgeldınız. Listeye cumartesi ekleyebılırım ancak bugun 21.45 de yolculuk oğlana kayınvalıde bakacak bıraz utum var bırkac ev ışı bıtmez zaren anca. Umarım cumartesıye kdr bırsuru hamış haberı alırız :)
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
suan hastamisin cnm bekliuomusun bat 27 haziran demissin bi arada mutlu bir yuvan olsun insallah yildonumunuz hayirlara vesile olsun
zeynep hosgeldin cnm hadi insallah seninde guzel haberlerini almak nasip olur insallah hep korundunuzmu
Hastayim canim 2.gunum yarin doktora gitcem hormon testi yaptircam gecen iki ayda da klomen catlatma ignesi kullandim doktorum test yapmadan vermisti bu ay test yaptirayim bisi varsa da ogreneyim diyorum her ay ayni seyleri yasamak cok zormus daha iki ay oldu ama insan bi yerde tikanip kaliyo Rabbim gonlumuzu mahzun kucagimizi bos birakmasin
Inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah annelik duygusunu.Bir nevi korunmak gibi bizimkisi ama ne eşim birşey kullandı ne de ben sadece dışarı oldu hep böyle konuşurken de utanıyorum ama başka türlü bi açıklama yapamamki:))
aminnn canım inşallah sen nasılsınGünaydın canım :) çabucak geçen yormayan bir iş günü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?