- 14 Nisan 2014
- 166
- 2
- 48
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.941
Amin cnm hadi bakalim insallah hayirli haberler aliriz senden petegim burda cogu kisi yeni istiyo benim 2 yil oldu ogluma 3. ay hamile kalmistim iltihap vardi ilactan sonra da hemen hamile kalmistim hayirlisi bu hayat bir imtihan bizimde varsin sabrimiz boyle sinansin ama bu ay kur ve yaki denedim insallah vesile olur sende istersen c. otu bal tarcin kliste basinda oku aklina yatarsa denersin.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah vesile olur canim.. hepsini okudum da simdi doktor bana buyuk ihtimalle yine klomen verecek ilaclarla bu kürlerden birini uygulasam bisi olur mu ki acaba? Sogan kürü icin özellikle olumlu seyler duyuyorum onu uygulamak istiyorm da korkuyorum ilacla ters teper diye
cnm senin bat kac bu arada utanacak birsey yok bitanem iliski sonrasi ayaklarini dikle yastik bel altina bu arada doktora gittinmi
Bat Haziran'ın 7sinde canım. Doktora gittim bi sorun olmadığını herşeyin normal seyrinde olduğunu söylemişti geçen ay gitmiştim doktoruma kontrol amaçlı:)
cnm sogan yada baska kur ilacla olurmu bilmiyorum klomen en fazla 3 ay kullanilir istersen bu ay ilacla bisey yapma yastik kalca altina ve ayaklar yukari bunlari dene seni uanlis yonlendirmek istemem ilacla kur yapan hic duymadim
Günaydın kızlar
Benide eklermisiniz lütfen BAT 9 Haziran :18:
Birde kızlar sizlere sorum olacak. Sigara içiyorum ve hamile kalmak istiyorum. Ama çok korkuyorum inşallah tiksinirim de içmem canım çekmez diyorum ama eğer öyle bişey olmazsa naparım onu da bilmiyorum.. Bi arkadaşımın söylediğine göre doktorlar günde 3e kadar izin veriyorlarmış. Bu konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var
iyi Masallah cnm sen kur denicekmisin?
Canım Bence bugün bırakıyorum de ve bırak. Doktorlar bırak dese bırakmıycanız için çok içmektense 3 tane içsin der. Düşünsene ya minnacık o daha sen onu dumana boğacaksın. Bak bebemiz olsun diye olmadık şeyler yapıyoruz. Sigarayımı bırakamıycaksın. Hemen bırak annesi bunu ona yapma.
hosgeldin cnm topigin kurucusu ekler bilgisayara girince rabbim hayirli eylesin:)
Sen böyle diyince gözlerim doldu yemin ediyorum haklısın ona bunu yapamam :)
Sen böyle diyince gözlerim doldu yemin ediyorum haklısın ona bunu yapamam :)
Günaydın kızlaaaarr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?