Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Evet yavaş yavaş azaltayım artık 1 paketi 1 haftaya sonra 2 haftaya sonrada tamamen kurtulmaya söz veriyorum burda hihih :) oyyy üzülmedim canım sadece duygulandım :) allahım aratmasın ..

Evet yavaş yavaş azaltayım artık 1 paketi 1 haftaya sonra 2 haftaya sonrada tamamen kurtulmaya söz veriyorum burda hihih :) oyyy üzülmedim canım sadece duygulandım :) allahım aratmasın ..

Sigara paketinin üzerine bebek resmi yapıştır ki aklından çıkmasın kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende içiyordum 10 yıllık bir kullanıcı olarak bebek düşünmeye başladığım gün yani 18 gün önce bıraktım.Doktorlar ne diyor ne kadara kadar izin veriyor bilmiyorum ama hamile kalmadan bırakmanın en mantıklı olduğunu düşünüyorum belkide hamile kalmamı engelliyordur diye düşünüyorum.azaltmaklada bırakılmıyor birden bırakıcaksın önce kafana koy iste en adi marka sigaraları iç markayı değiştir sonra hooopp içmiyorum ben bunu de ve bırak tabiki zorlandığın anlar olucak burada açılan topikler var sigarayı bırakanların duygularını paylaştığı tavsiye ederim onları takip edebilirsin çok motive ediyor.

Etrafimda da ailemde de cok var sigara icerek hamilelik geciren .. bebekler de 2 yasina kadar hastane hastane dolasiyorlar sonra cigerler bogaz mahfoluyor bebeklerin. Hatta arkadasimin 6 yasinda oglu balgamdan kurtulamiyor cocuk. Cok azaltmalisin cani.

evet yavaş yavaş azaltayım artık 1 paketi 1 haftaya sonra 2 haftaya sonrada tamamen kurtulmaya söz veriyorum burda hihih :) oyyy üzülmedim canım sadece duygulandım :) allahım aratmasın ..
sende mi bebek düşünüp sigara içensin bende senin gibiyim kuzum ya sen günde kaç tane içiyorsun?

sende mi bebek düşünüp sigara içensin bende senin gibiyim kuzum ya sen günde kaç tane içiyorsun?

Hepinize ayrı ayrı ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum en kısa zamanda bırakıcam bu lanet şeyi sözümü de verdim eminim bırakıcağımdan :)

Badafne ben günde 6 tane fln içiyorum bazı günler 1 tane oluyor bazen 3 tane ruh halime göre değişiyor desem yeridir :)

Evdeki hanimlar bugun bakim ginu olsun yasmaya sut karistirdim maske yaptim kahvemide yaptim oh icime bir ferahlik geldi tavsiye ederim.......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben günde 7 8 tane buluyor o da işyerinde içiyorum sadece evde ağzıma vurmuyorum cumartesi pazar hiç içmiyorum ama işe gelince direk sigaraya sarılıyorum

kızlar gunaydın hadı banada bı cevap verın mayıs 13 de doktor bır öncekı gun yanı 12 snde yumurtamın catlamıs olabılıcegını söyledı ilişki önerdı benım 14 gun sonra adet olmam gerekırdı dımı bı hesaplayın ne zaman adet olmam lazım yumurtladktan sonra

merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım yani daha önce uzaktan takip ediyordum ama artık bende anne olma çalışmalarına başlayınca sizlerle tanışmak istedim. 1 yılllık evliyim. ilk 6 ayım yasmin kullandım sonra bıraktım, hesaplarıma göre bu ayın 27si ile 29 arası yumurtlama günlerim, tabii değerlendirmeye çalışıyorum bu günleri ve çok heyecanlıyım olur mu olmaz mı kafamda bir sürü soru işareti var :18: doğum kontrol haplarının etkisi devam eder diye korkuyorum sizlerden destek almak benim için çok önemli

bir de sizlere bir sorum olacak, ben biraz acemiyim galiba yazılarınızda sat, bat gibi kısaltmalar farkediyorum, bunların anlamı nedir?

hoşgeldn canm sat son adet tarıhı bat beklenen adet tarıhı bende yenı ögrendm

ben günde 7 8 tane buluyor o da işyerinde içiyorum sadece evde ağzıma vurmuyorum cumartesi pazar hiç içmiyorum ama işe gelince direk sigaraya sarılıyorum

Canım bizim birbirimize destek olmamız gerekiyor çünkü düşünsene bizim yiyip içtiğimiz herşey ona yarıcak yada zarara uğratacak.. Bide bişey sorucam ya benim adet günüme 1 hafta fln var ama karnımda kasılmalar oluyor böyle hani gözümüz nasıl seğrir aynı öyle işte sizce neden olabilirki

Senin batin gecmedimi canim test yaptin mi

cnm 28 gunde birmi oluyorsun oyleyse 14 gun evet....

cnm 28 gunde birmi oluyorsun oyleyse 14 gun evet....

canm yumurta catladıktan sonrakı süre degısmıyormuş 30 da olsa 28 de olsa yumurtlamadan öncekı gun fark edıyormus sonrakı gun hep aynıymıs döllenmemmiş yumurtanın vucuttan atılma süresi :18:

Kizlar kasik agrilarim gitti demiştim ya simdi çok nadir olmakla birlikte çok derinlerde batma olup geçiyor daha ovulasyon zamanindayim tam 14gun var adetine acaba erken döllenme mi oldu ki ay hadi inş kendi kendimi heveslendiriyorum ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…