- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.961
Evet yavaş yavaş azaltayım artık 1 paketi 1 haftaya sonra 2 haftaya sonrada tamamen kurtulmaya söz veriyorum burda hihih :) oyyy üzülmedim canım sadece duygulandım :) allahım aratmasın ..Canım Üzmek değildi niyetim. Hemen bırakamazsın belki ama Bugünden başla olurmu azaltmaya. Böyle bebişinin yumuk yumuk bacaklarını ısırırken hayal etsene bi. Değmezmi buna. Muhteşem birşey. Allahım bekletmesin isteyen herkese nasip etsin.
Evet yavaş yavaş azaltayım artık 1 paketi 1 haftaya sonra 2 haftaya sonrada tamamen kurtulmaya söz veriyorum burda hihih :) oyyy üzülmedim canım sadece duygulandım :) allahım aratmasın ..
Evet yavaş yavaş azaltayım artık 1 paketi 1 haftaya sonra 2 haftaya sonrada tamamen kurtulmaya söz veriyorum burda hihih :) oyyy üzülmedim canım sadece duygulandım :) allahım aratmasın ..
Bilmiyorumki gidişata bağlı biraz sanırım :) az önce bi sorum olmuştu ama kimse görmedi sanırım size kopyalayayım :)
Kızlar sizlere sorum olacak. Sigara içiyorum ve hamile kalmak istiyorum. Ama çok korkuyorum inşallah tiksinirim de içmem canım çekmez diyorum ama eğer öyle bişey olmazsa naparım onu da bilmiyorum.. Bi arkadaşımın söylediğine göre doktorlar günde 3e kadar izin veriyorlarmış. Bu konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var
Birde kızlar sizlere sorum olacak. Sigara içiyorum ve hamile kalmak istiyorum. Ama çok korkuyorum inşallah tiksinirim de içmem canım çekmez diyorum ama eğer öyle bişey olmazsa naparım onu da bilmiyorum.. Bi arkadaşımın söylediğine göre doktorlar günde 3e kadar izin veriyorlarmış. Bu konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var
sende mi bebek düşünüp sigara içensin bende senin gibiyim kuzum yaevet yavaş yavaş azaltayım artık 1 paketi 1 haftaya sonra 2 haftaya sonrada tamamen kurtulmaya söz veriyorum burda hihih :) oyyy üzülmedim canım sadece duygulandım :) allahım aratmasın ..
Sigara paketinin üzerine bebek resmi yapıştır ki aklından çıkmasın kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım 1 hafta sonra malesef kimyasal gebelikten dolayı bebek düştü geri başladımbu fikirde güzel. Içenlere duyurulur
sende mi bebek düşünüp sigara içensin bende senin gibiyim kuzum yasen günde kaç tane içiyorsun?
ben günde 7 8 tane buluyor o da işyerinde içiyorum sadece evde ağzıma vurmuyorumhepinize ayrı ayrı ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum en kısa zamanda bırakıcam bu lanet şeyi sözümü de verdim eminim bırakıcağımdan :)
badafne ben günde 6 tane fln içiyorum bazı günler 1 tane oluyor bazen 3 tane ruh halime göre değişiyor desem yeridir :)
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım yani daha önce uzaktan takip ediyordum ama artık bende anne olma çalışmalarına başlayınca sizlerle tanışmak istedim. 1 yılllık evliyim. ilk 6 ayım yasmin kullandım sonra bıraktım, hesaplarıma göre bu ayın 27si ile 29 arası yumurtlama günlerim, tabii değerlendirmeye çalışıyorum bu günleri ve çok heyecanlıyımolur mu olmaz mı kafamda bir sürü soru işareti var :18: doğum kontrol haplarının etkisi devam eder diye korkuyorum sizlerden destek almak benim için çok önemli
bir de sizlere bir sorum olacak, ben biraz acemiyim galiba yazılarınızda sat, bat gibi kısaltmalar farkediyorum, bunların anlamı nedir?
ben günde 7 8 tane buluyor o da işyerinde içiyorum sadece evde ağzıma vurmuyorumcumartesi pazar hiç içmiyorum ama işe gelince direk sigaraya sarılıyorum
kızlar gunaydın hadı banada bı cevap verın mayıs 13 de doktor bır öncekı gun yanı 12 snde yumurtamın catlamıs olabılıcegını söyledı ilişki önerdı benım 14 gun sonra adet olmam gerekırdı dımı bı hesaplayın ne zaman adet olmam lazım yumurtladktan sonra
kızlar gunaydın hadı banada bı cevap verın mayıs 13 de doktor bır öncekı gun yanı 12 snde yumurtamın catlamıs olabılıcegını söyledı ilişki önerdı benım 14 gun sonra adet olmam gerekırdı dımı bı hesaplayın ne zaman adet olmam lazım yumurtladktan sonra
cnm 28 gunde birmi oluyorsun oyleyse 14 gun evet....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldn canm sat son adet tarıhı bat beklenen adet tarıhı bende yenı ögrendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?