Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hosgeldin cnm ilk sayffadaki bilgileri okudunmu? bu topik insallah rekor kiracak:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ilaç falan kullandın mı ? Normalde adet zamanım benim kasıklarım 1 hafta önceden ağrımazdı bebiş olduğu zaman ağrı vardı umarım seninde hamişsindir

Senin batin gecmedimi canim test yaptin mi

geçti ama korkuyorm yapmaya ya offff adet gunum gelmeden öncekı gun ıdrar yaptm çıkmadı kan tahlılıde hala yaptırmadm 4. gün bugün göguslerımde şişlik vardı geçti kasık agrılarm vardı beklenen adet gunumde geçti test yapmaya korkuyorm ama

Denem mobil 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya cnm hadi hayirlisi kan testinde cikar cnm yaptuirsana:)

canım ilaç falan kullandın mı ? Normalde adet zamanım benim kasıklarım 1 hafta önceden ağrımazdı bebiş olduğu zaman ağrı vardı umarım seninde hamişsindir

Folic asit kullanıyorum folic plus olanını yani. Çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım çünkü normalde hiç böyle seğrimeler olmazdı..

Çok heyacanlı. Hadi test yap hafi hafiii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldin cnm ilk sayffadaki bilgileri okudunmu? bu topik insallah rekor kiracak:)

hoşbulduk canım, evet ilk sayfadaki bilgileri okudum, sorumun cevabı orda varmıydı? gözümden mi kaçtı ohalde, iş yerindeyim de biraz zor oluyor burdan

ya cnm hadi hayirlisi kan testinde cikar cnm yaptuirsana:)

çalışıyorm kan testıne gıdememkı ama bugun adet olmazsam yarın sabah erkenden saglık ocagına kan testı verırım doktor olursn demişti olmadm tuttumu ne buayda ılk defa vaktnde yumurtam çatladı çörek otu bal karısımı yapmıstm ama kaynanamlar geldı bı ucgun mu 4 gunmu ne ara vermiştik doktorda o zamanda çatlamış yumurtan dedi pek umudumda yok aslında o yuzden :44:

hoşbulduk canım, evet ilk sayfadaki bilgileri okudum, sorumun cevabı orda varmıydı? gözümden mi kaçtı ohalde, iş yerindeyim de biraz zor oluyor burdan

cnm dogum kontrol hapinin bir sure korudugunu duymustium ama sen cok uzun kullanmamissin biraz dogru orantiliymis cunku.....

Canım yanlış hatırladım herhalde...benim de belirtiler hemen hemen öyle ama psikolojik de olabilir diyorum kendimi kaptırmak istemiyorum. .hayırlısı

zeynep canm bende de segırmeler oldu guldm hatta bebekmi yerleşiyor dıye sag kasıgım pıt pıt attı snra karnımın alt bölgesı segırdı baya ınsalllah bebektır

uleyyynn niye kimse beni topiğe çağırmadı
bat 15 hazirann ekleyin çabukk delirtmeyin beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…