- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.981
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım yani daha önce uzaktan takip ediyordum ama artık bende anne olma çalışmalarına başlayınca sizlerle tanışmak istedim. 1 yılllık evliyim. ilk 6 ayım yasmin kullandım sonra bıraktım, hesaplarıma göre bu ayın 27si ile 29 arası yumurtlama günlerim, tabii değerlendirmeye çalışıyorum bu günleri ve çok heyecanlıyımolur mu olmaz mı kafamda bir sürü soru işareti var :18: doğum kontrol haplarının etkisi devam eder diye korkuyorum sizlerden destek almak benim için çok önemli
bir de sizlere bir sorum olacak, ben biraz acemiyim galiba yazılarınızda sat, bat gibi kısaltmalar farkediyorum, bunların anlamı nedir?
canım bizim birbirimize destek olmamız gerekiyor çünkü düşünsene bizim yiyip içtiğimiz herşey ona yarıcak yada zarara uğratacak.. Bide bişey sorucam ya benim adet günüme 1 hafta fln var ama karnımda kasılmalar oluyor böyle hani gözümüz nasıl seğrir aynı öyle işte sizce neden olabilirki
Senin batin gecmedimi canim test yaptin mi
geçti ama korkuyorm yapmaya ya offffadet gunum gelmeden öncekı gun ıdrar yaptm çıkmadı kan tahlılıde hala yaptırmadm 4. gün bugün göguslerımde şişlik vardı geçti kasık agrılarm vardı beklenen adet gunumde geçti test yapmaya korkuyorm ama
canım ilaç falan kullandın mı ? Normalde adet zamanım benim kasıklarım 1 hafta önceden ağrımazdı bebiş olduğu zaman ağrı vardı umarım seninde hamişsindir
geçti ama korkuyorm yapmaya ya offffadet gunum gelmeden öncekı gun ıdrar yaptm çıkmadı kan tahlılıde hala yaptırmadm 4. gün bugün göguslerımde şişlik vardı geçti kasık agrılarm vardı beklenen adet gunumde geçti test yapmaya korkuyorm ama
hosgeldin cnm ilk sayffadaki bilgileri okudunmu? bu topik insallah rekor kiracak:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya cnm hadi hayirlisi kan testinde cikar cnm yaptuirsana:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduk canım, evet ilk sayfadaki bilgileri okudum, sorumun cevabı orda varmıydı? gözümden mi kaçtı ohalde, iş yerindeyim de biraz zor oluyor burdan
Canım yanlış hatırladım herhalde...benim de belirtiler hemen hemen öyle ama psikolojik de olabilir diyorum kendimi kaptırmak istemiyorum. .hayırlısıMrb cnm benımde bat 6 hazıran. Belırtım yok sarı akıntı oldu azcık gun ıcınde. Bır de ayakta yorulunca belım ve akabınde kasıklarım ağrıyor yatıca yada oturunca sıkıntı yok gıbı. Dınlememeye calışıyorum. Sende ne var ne yok canım?
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Çok heyacanlı. Hadi test yap hafi hafiii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlarlistede batı geçen hamiş adayları var. haber yokmu hiçbirinden?
folik asit etki etmez sanırım canım birçok kişi kullanıyor onu hiç duymadım öle belirtisinifolic asit kullanıyorum folic plus olanını yani. çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım çünkü normalde hiç böyle seğrimeler olmazdı..
Canım bizim birbirimize destek olmamız gerekiyor çünkü düşünsene bizim yiyip içtiğimiz herşey ona yarıcak yada zarara uğratacak.. Bide bişey sorucam ya benim adet günüme 1 hafta fln var ama karnımda kasılmalar oluyor böyle hani gözümüz nasıl seğrir aynı öyle işte sizce neden olabilirki
dün kan testi yaptırdım arkadaşlar..maalesef
hahahah kuzumm kocaman topiği görmedin mi senuleyyynn niye kimse beni topiğe çağırmadı
Bat 15 hazirann ekleyin çabukk delirtmeyin beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?