- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.001
uleyyynn niye kimse beni topiğe çağırmadı
bat 15 hazirann ekleyin çabukk delirtmeyin beniii
hahahah kuzumm kocaman topiği görmedin mi senHoşgeldin sefalar getirdin
geçti ama korkuyorm yapmaya ya offffadet gunum gelmeden öncekı gun ıdrar yaptm çıkmadı kan tahlılıde hala yaptırmadm 4. gün bugün göguslerımde şişlik vardı geçti kasık agrılarm vardı beklenen adet gunumde geçti test yapmaya korkuyorm ama
Folic asit kullanıyorum folic plus olanını yani. Çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım çünkü normalde hiç böyle seğrimeler olmazdı..
Kiss hosgeldin mayis topikinden biliyom ben seni .. siz niye baska topik actinis burasi varken bakim
Seni çooook iyi anlıyorum..benim bugün 4. Ilk ve üçüncü gün yaptım negatif çıktı..sinir oldum..ama hala bişe gelmedi ve belirtilerini yaşıyorum. Bi umut pazartesiyi beklicem.sende bekle. :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben topik açmadım uleyynn orayı gördüm ve yazdımm bide beni çağırmıyolar meymunlarrr :))))
hoşgeldingörmedim tabisiii :)))) hoşbulduk işimi yaptım geldimm :))))
Kac cikti canim batin gectimi
kızlar benimde bat tarihim 6-7 haziran tahmini. bekliyorum ben de bakalım.. çok can sıkıcı bu beklemek
Kos cagir gelsinler buraya:) hosgeldin az deli vardi zaten sende geldin tam oldu:)
ben topik açmadım uleyynn orayı gördüm ve yazdımm bide beni çağırmıyolar meymunlarrr :))))
bende önumuzdekı haftakı ıznımde yapmayı dusunuyorum ama yarın yapım varsada cıksn dıyorm offf :18:
Insan duramıyor dimi..:) sonuçları alırken bikerede gözünüz Aydın deseler...inşallah Buda olacak..kanabaktıracaksın değilmi?
hoşgeldinBende dün 7 de bir uyudum sabah 7.30 da kalktım bomba gibiyim
Adet olmadan umut kesmek yok. Senin gibi olan cok var.benim bat geçeli 3 gün oldu. kocaman bir 0 vardı kağıtta...
Burada herkese hayırlı günler,
Ben hala adet olmadımçok mutluyum..Pazartesi'ni beklemeye karar verdim. Dün gece rahimin bulunduğu yerde bi gerilme vardı..belki dedim benim kendine yer yapıyordur..eğer hamile değilsem çok fena çakılacam ben ya..baya havaya girdim.
seeeeeelllllllllaaaaaaaaammmmmmmmm
napıyosunuz kızlaaarrr maşallah ne kaynatmışsınızzz bugün nedense çok enerjiğim.. mutluyum.. kocama küsüm ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?