Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Seni çooook iyi anlıyorum..benim bugün 4. Ilk ve üçüncü gün yaptım negatif çıktı..sinir oldum..ama hala bişe gelmedi ve belirtilerini yaşıyorum. Bi umut pazartesiyi beklicem.sende bekle. :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende önumuzdekı haftakı ıznımde yapmayı dusunuyorum ama yarın yapım varsada cıksn dıyorm offf :18:

Burada herkese hayırlı günler,
Ben hala adet olmadım çok mutluyum..Pazartesi'ni beklemeye karar verdim. Dün gece rahimin bulunduğu yerde bi gerilme vardı..belki dedim benim kendine yer yapıyordur..eğer hamile değilsem çok fena çakılacam ben ya..baya havaya girdim.

ben topik açmadım uleyynn orayı gördüm ve yazdımm bide beni çağırmıyolar meymunlarrr :))))

Allah korusun seni yaaa hic gulecegim yoktu valla senin yazdiklarini okudukca istemsiz guluyorum ben de yeni geldim burasi cook kalabalik cook guzel bize de ugurlu gelecek insallah bir suru hamis var biz de onlardan olcaz insallah :))

bende önumuzdekı haftakı ıznımde yapmayı dusunuyorum ama yarın yapım varsada cıksn dıyorm offf :18:

Insan duramıyor dimi..:) sonuçları alırken bikerede gözünüz Aydın deseler...inşallah Buda olacak..kanabaktıracaksın değilmi?

seeeeeelllllllllaaaaaaaaammmmmmmmm

napıyosunuz kızlaaarrr maşallah ne kaynatmışsınızzz bugün nedense çok enerjiğim.. mutluyum.. kocama küsüm ama olsun

Insan duramıyor dimi..:) sonuçları alırken bikerede gözünüz Aydın deseler...inşallah Buda olacak..kanabaktıracaksın değilmi?

evet canım ınsallah busefer duyarız belırtın varmı senın kasık agrısı mıde bulantısı fılan

Son düzenleme:
benim bat geçeli 3 gün oldu. kocaman bir 0 vardı kağıtta...
Adet olmadan umut kesmek yok. Senin gibi olan cok var.

Hadi hayirli haberler verirsin bize insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…