Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Gunaydin kizlar nasilsiniz sevineyimmi bilemedim... sat 6 yada 7 haziran bu sabah test yaptim kıl gibi ince bir cizgi daha belirdi cok sasirdim.oglumdada 5 gun varken yapmistim ayni bunun gibi cikmisti cizgi gun isiginda falan dikkatli bakinca gorunuyor. Predictor hassas test aldim birkac gun sonrada onu yapacagim sonuclari size yazarim... bu arada bu sabah yaptigim normal bir testti hassas degildi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende 2 gün geçince idrar yaptım çıkmamıştı. Stresle bekleme yarın kan yaptir.

Çörek otu adet gecikmesini de önlüyor. Hamile olmayan şimdiye hasta olman gerekiyordu bence. Inşallah hamilesindir

sen onun ağzını çaaaaarrtttt yap benceeee :))) yani herşeyi anlatıyolar bu manyak herflerr tamam kabul ediyosda ama buna demek lazımm bi hefesle sölemiştirde ama sölememsi lazım insanoğlu bişey kesinleşmeyene kadar sölememeli bence

Daha 9-10 gün var adetinize. 14 gün önce yumurta çatlıyor. 4 günde belli olurmu gerçekten ya. İnşallah hamilesindir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşim pek sölemez böle seyleri sölemedm de diyor cünkü bu k.boynuzu önerenin bi büyüğü daha var evliliğimizin 2.3. aylarında bn ne zmn amca olcm dediydi biz korunuyodk daha o zmnlar eşimde haddini bil bunlar senn karısacağın konu değil diye cvp verdiydi öyle görünce sölememiştr diyorm ama acaba lafı gecti de bizde istyrz inş olr gibi bişiler mi dedi bnmki bilmiyorm ki, bugün sakin sakin yine sorucm bakalm ne dicek

doktor 15-16 gun snra adet olursn demişti off stres yaptm kesın olurmuyum acaba normalde adetım duzensz ama yumurtam bukdr erken çatlamıyordu buay ılkdefa erken catladı doktorda öyle demişti bende ınternette doktora sordm ıkı tane kanda bakılmalı yazmıs bıtanesı bugun demişki bugun kanda bakılması uygundur ama ben negatıf cıkar dıye korkuyorm ya adet olursam dıye strese gırdım sanırım

bu işleri pek takip ediyomuş kaynın maşallahhh :)) amann madem eşin dememiş sende takma gül geç kıııııı :)))

inşallah canım,hatta hala adet olmadım:)

Kızlarrr elimde bir tane incir var içini açtım çekirdeklerine bakarken aynı yumurtalıklara benzettim kıııııııı bizde bi sürü yumurta varyaaa :)))) demek ki boşuna yumurtlamaya iyi geliyor dememişler bol bol yiyin canlarımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…