- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.041
Herkes korkuyor test yaptirmaya canim bakalim biz gunumuz gelince napacas:)
Yok mu baska haziranda umut dolu annemiz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çalışıyorm kan testıne gıdememkı ama bugun adet olmazsam yarın sabah erkenden saglık ocagına kan testı verırım doktor olursn demişti olmadm tuttumu ne buayda ılk defa vaktnde yumurtam çatladı çörek otu bal karısımı yapmıstm ama kaynanamlar geldı bı ucgun mu 4 gunmu ne ara vermiştik doktorda o zamanda çatlamış yumurtan dedi pek umudumda yok aslında o yuzden :44:
kızlar yaa bat 5 haziran zaten dr yumurta pek gelişmemş sansınız az demişti umudum pek yoktu ama cnm tatlılar cekmeye basladı adet mi olucm ne(
bi de dün 20 yasında k.biraderim eşimi aradı tesadüfen telde k.boynuzu iyi geliyomus dedi eşimde pek cvp veremedi ben olunca sanırım. sinir oldum snr eşime sordum ne diyo kardeşin ona neymiş o nerden biliyo bebiş istediğimizi de arastırma yapıyo bunu söylüyo biz belki istemiyorz hala diye biras kızdım
eşimde bn bişi demedm belki amca olmak istiyodr filan dedi bnde baskası istiyo diye yapacak diiliz biz istersek ALLAH verrse oluck diye sölendm moralm bozuldu sonuçta bu bizim özel yasantımız eşim de bn de küs kalamayız 5 dk snr sarılıp uyusak da bnm moralm cok bozuldu kızlar yaaa
Daha 9-10 gün var adetinize. 14 gün önce yumurta çatlıyor. 4 günde belli olurmu gerçekten ya. İnşallah hamilesindir.Gunaydin kizlar nasilsiniz sevineyimmi bilemedim... sat 6 yada 7 haziran bu sabah test yaptim kıl gibi ince bir cizgi daha belirdi cok sasirdim.oglumdada 5 gun varken yapmistim ayni bunun gibi cikmisti cizgi gun isiginda falan dikkatli bakinca gorunuyor. Predictor hassas test aldim birkac gun sonrada onu yapacagim sonuclari size yazarim... bu arada bu sabah yaptigim normal bir testti hassas degildi.
sen onun ağzını çaaaaarrtttt yap benceeee :))) yani herşeyi anlatıyolar bu manyak herflerr tamam kabul ediyosda ama bunademek lazımm bi hefesle sölemiştirde ama sölememsi lazım insanoğlu bişey kesinleşmeyene kadar sölememeli bence
canım ben hiç günümü bekleyemiyom ki 3 gün önceden gidip test yaptırıyomherkes korkuyor test yaptirmaya canim bakalim biz gunumuz gelince napacas:)
Canım bende 2 gün geçince idrar yaptım çıkmamıştı. Stresle bekleme yarın kan yaptir.
Çörek otu adet gecikmesini de önlüyor. Hamile olmayan şimdiye hasta olman gerekiyordu bence. Inşallah hamilesindir
merhaba benimde haziranın 12 si regl günüm geçen ay ilk denememizdi olmadı inşallah bu ay olur beni de ekler misiniz listeye :)
eşim pek sölemez böle seyleri sölemedm de diyor cünkü bu k.boynuzu önerenin bi büyüğü daha var evliliğimizin 2.3. aylarında bn ne zmn amca olcm dediydi biz korunuyodk daha o zmnlar eşimde haddini bil bunlar senn karısacağın konu değil diye cvp verdiydi öyle görünce sölememiştr diyorm ama acaba lafı gecti de bizde istyrz inş olr gibi bişiler mi dedi bnmki bilmiyorm ki, bugün sakin sakin yine sorucm bakalm ne dicek
Bat kaç ki :)
canım ben hiç günümü bekleyemiyom ki 3 gün önceden gidip test yaptırıyom
Valla en cok imrendigim modeller zayif hamisler.:)
Parmak egzeraizinde yeterliysen femorun ise yaramasi laIzim aslinda. Yinede hayirlisi hangisinde rahatsan onu kullan tabi
Birincide olmassa ikincide ikiz kacisin yok:)
O zaman umut hep umut daima umut:)
Insaallah hamislik belirtisidir cnm.
Bat 2 yada 3 haziran ama benim adet belirtilerim basladi zaten 3 gun onceden baslardi hep .
Kaç gün gecmisti
bu işleri pek takip ediyomuş kaynın maşallahhh :)) amann madem eşin dememiş sende takma gül geç kıııııı :)))
öle tabi ama sinirlerm bozuldu sanki biz arastrma yapmayı bilmiyorz doktor filan da yok ya onun arastrmasına kaldık hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?