- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.021
Allah korusun seni yaaa hic gulecegim yoktu valla senin yazdiklarini okudukca istemsiz guluyorumben de yeni geldim burasi cook kalabalik cook guzel bize de ugurlu gelecek insallah bir suru hamis var biz de onlardan olcaz insallah :))
seeeeeelllllllllaaaaaaaaammmmmmmmm
napıyosunuz kızlaaarrr maşallah ne kaynatmışsınızzz bugün nedense çok enerjiğim.. mutluyum.. kocama küsüm ama olsun
enerjın bol olsn güldürdün benı valla
Inşallah canm..evet var, mide bulantım sabah ilk kalktığımda oluyor, kasık ağrılarım ara ara gidip geliyor,bazen batma oluyor, göğüslerim çok değil ama hassaslaştı ve durdukyere bazen sızlıyor (çok değil ama ). Hee bide ara ara beyaz sarı akıntım var hala. Adet yerine o geliyor..mide yanmasında var ama bu bi belirtimi bilemem. Normalde benim midem hiç yanmazdı.evet canım ınsallah busefer duyarız belırtın varmı senın kasık agrısı mıde bulantısı fılan
canımsınnn ayy inş uğurlu gelir bebeğim yaaa haziranda sankim güzel şeyler olacak inş inş inş :)))
Hosgeldin kis kocaya niye kustun
gece eve kaçta geldi bilmiyorum...işten çıkarken aradı arkadaşlarla buluşucaz toplantımız var dedi iyi dedim gelirken bişe istermisin dedi yok dedim geç gelirsin.. gelmem 1-2saat sürer dedi... gece bi ara uyandım saat 1,30 du hala yanımda yoktu sabah uyandığımda da yatıyordu uyanınca da hiç konuşmadım.. sinirli olduğumu anladığı için o da birşey söylemedi küsüm işte konuşmucam
Inşallah canm..evet var, mide bulantım sabah ilk kalktığımda oluyor, kasık ağrılarım ara ara gidip geliyor,bazen batma oluyor, göğüslerim çok değil ama hassaslaştı ve durdukyere bazen sızlıyor (çok değil ama ). Hee bide ara ara beyaz sarı akıntım var hala. Adet yerine o geliyor..mide yanmasında var ama bu bi belirtimi bilemem. Normalde benim midem hiç yanmazdı.
Senin belirtilerin varmı?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gece eve kaçta geldi bilmiyorum...işten çıkarken aradı arkadaşlarla buluşucaz toplantımız var dedi iyi dedim gelirken bişe istermisin dedi yok dedim geç gelirsin.. gelmem 1-2saat sürer dedi... gece bi ara uyandım saat 1,30 du hala yanımda yoktu sabah uyandığımda da yatıyordu uyanınca da hiç konuşmadım.. sinirli olduğumu anladığı için o da birşey söylemedi küsüm işte konuşmucam
Insallah insallah biz dr boyleolcaz bu ay ugurlu gelecek hepimizee
Toplanti uzamistir:)))) o konussun tabi kis ozurdilesin kahvalti hazirlasin sonrada bulasiklari yikasin:))
benım kasıklarım pıt pıt attı ilk defa bu ay ve karın alt bölgemde segırmeler vardı gögus hassasıyetm yumurtlamadan 4 gun sonra fılan başladı normalde adetıme yakın olur ve çok şişerdi bu sefer sadece dokununca sızlıyordu bırde agvaya gıttık geldık acayıp mıdem bulandı agvalıyım ben ne zmndır ılk defa bukdr bulandı (sonucu malum) ve halada var hafıf hafıf ama gögus hassasıyetm geçti kasık agrılarmda yok bakalım ınsallah hamılelıktır adet belırtısı degıldır
gece eve kaçta geldi bilmiyorum...işten çıkarken aradı arkadaşlarla buluşucaz toplantımız var dedi iyi dedim gelirken bişe istermisin dedi yok dedim geç gelirsin.. Gelmem 1-2saat sürer dedi... Gece bi ara uyandım saat 1,30 du hala yanımda yoktu sabah uyandığımda da yatıyordu uyanınca da hiç konuşmadım.. Sinirli olduğumu anladığı için o da birşey söylemedi küsüm işte konuşmucam
benım kasıklarım pıt pıt attı ilk defa bu ay ve karın alt bölgemde segırmeler vardı gögus hassasıyetm yumurtlamadan 4 gun sonra fılan başladı normalde adetıme yakın olur ve çok şişerdi bu sefer sadece dokununca sızlıyordu bırde agvaya gıttık geldık acayıp mıdem bulandı agvalıyım ben ne zmndır ılk defa bukdr bulandı (sonucu malum) ve halada var hafıf hafıf ama gögus hassasıyetm geçti kasık agrılarmda yok bakalım ınsallah hamılelıktır adet belırtısı degıldır
arayıp rahatsız edeydin kuzumIşimiz var falan deseydin bak koşa koşa gelirdi
Ayyyyy ben deli oluyom boyle seylere yaaaakızlar yaa bat 5 haziran zaten dr yumurta pek gelişmemş sansınız az demişti umudum pek yoktu ama cnm tatlılar cekmeye basladı adet mi olucm ne(
bi de dün 20 yasında k.biraderim eşimi aradı tesadüfen telde k.boynuzu iyi geliyomus dedi eşimde pek cvp veremedi ben olunca sanırım. sinir oldum snr eşime sordum ne diyo kardeşin ona neymiş o nerden biliyo bebiş istediğimizi de arastırma yapıyo bunu söylüyo biz belki istemiyorz hala diye biras kızdım
eşimde bn bişi demedm belki amca olmak istiyodr filan dedi bnde baskası istiyo diye yapacak diiliz biz istersek ALLAH verrse oluck diye sölendm moralm bozuldu sonuçta bu bizim özel yasantımız eşim de bn de küs kalamayız 5 dk snr sarılıp uyusak da bnm moralm cok bozuldu kızlar yaaa
dimi dimi yaptırayım bunları ona... beni tek başına o saatlere kadar evde bekletmek neymiş görsün...
SEN GİYİN SÜR SÜRÜŞTÜR SONRA KENARA ÇEKİL NE BÜYÜK CEZA ONA O OLUR :d BENİM Kİ DE BAZEN GİDİYOR BAKIYORUM SAAT 12 DİYORUM GELECEKMİSİN KAPIYI KİTLEYİM Mİ HEMEN GELİYOR WALLAyok anacım gelmezdi... ben bilmiyormuyum kocamı.... arayıp rahatsız da ederdim de hep onu düşünüyormuşum gibi olurdu takmıyormuşum gibi yapayım dedim... akşam barışırız ya bugün çalışma yapmamız lazım az nazlanayım
Ayyyyy ben deli oluyom boyle seylere yaaaa
bnde öle cnm olmamak elde mi sonuçta cinsel yasamımız bu bizim baklam birlikte olabiliyo muyuz bebebk istiyo muyuz korunuyo muyuz onlara ne annem bile bi kere bişi ima etmedi sormadı sölemedi
inş hamişsinizdir cnm 3. denememizde bnde de öle oldu 1 hft öncesinde de ara kanama olmustu bn kesn hamileym diye seviniyodm eşim bile dokununca hissediyodu seğirmeleri erken gebelik testi yaptm malesef olumsz cıktı o ay ilk kez o kadar cnm sıkılmıştı o aydan snr cok umutlanmamaya basladm
İnşallahhhhh hamişizdir yaa. Ama bence dediğim gibi bekle biraz daha ve o ara düşünmemeye çalış ( nasıl olacaksa? :) ) ve Pazartesi sende bende test yapalım.
ya annemde öyle dıyor bekle bırazdaha dıyor haklı tabı :) tamam pazartesıye kdr beklıyelım ınsallah adet olmayız ınsallah
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?