Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Merhaba kızlar beni de alin araniza :) benimde bat 1 haziran buay 3.denememiz.korunmayi bırakmadan önce Dr a gittim herhangi bi problem yoktu çok şükür. buay bal corekotu tarçın kurunu uyguladım eşim sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yedi. Ovulasyonn testi ile 13.gunde pozitifi yakaladım ve ogunleri degerlendirdik. Hatta hersabah aynı saatte atesimi de ölçtum. dün yani bata 4 gün kala laboquick ultra erken gebelik testini yapıp negatifi gördüm sanırım bu ayda olmadı. Elbette Rabbim zamanını biliyordur. Hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olsun inşallah.

merhaba canım, bende bugün foruma giriş yaptım bende bat 10 haziran gibi.. ilk denememiz bu ay.. nedemkki hemen olmuyor, herkes defalarca denemiş..

huuu huuu şekerlerrr nabersiniz?

öle tabi ama sinirlerm bozuldu sanki biz arastrma yapmayı bilmiyorz doktor filan da yok ya onun arastrmasına kaldık hıh

ay şekerim erkek tarafı her zaman pek bi edepsiz oluyo benim kaynatam eşime soruyodu kızıyodu 30 yaşına geldin neyi bekliyon diye onu bırak eltim ben keynım eşim onların çocuklerı oturuyoruz e artık bi yeğen getirin daha ne zaman sevicez dedi ben tabi cinnet

eşim sağolsun hiç lafını esirgemez olduğu zaman seversin dedi tabi bizimkinin derdi sizimi gerdi türünde cevaplar veriyo herkese
o yüzden artık kimse bişi demiyo

,hosgeldin cnm dur bakalim bat gecerse tekrar denersin hayirlisiyla guzel haberler verirsin vbize insallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akilli kene belli valla:)

merhaba canım, bende bugün foruma giriş yaptım bende bat 10 haziran gibi.. ilk denememiz bu ay.. nedemkki hemen olmuyor, herkes defalarca denemiş..

ohooo naptın sen şekerim yaww
baştan su koyvermişin...
canım benim bilim adamları hesaplamışlar bir kadının hamile kalma ihtimali %0 dır. yani mucize oluyo...

ayrıca 1 yıl boyunca korunmadan düzenli olarak ilişkiye giren çiftlerin %80i sonuç alıyo... bi dur bakalım daha yolun başındasın

Kizlar belim kasigim artik agridan rahatsiz olmaya basladim normalde bat 3 yada 4 haziran benim adetten 10 dk once agrilarim baslar ayni adet sancisi baslangici gibi bu ne simdi bilmiyomki.....

kızlar bişey şorucanm 2 aydır korunmuyorum yani bu ikinci ay troid problemim vardı ilaçla düşürdük yumurlama günlerini bildiğim kadarıyla değerlendirmeye çalıştım eylülde 4 aylık gebeliğim kalp atışı olmaması nedeniyle sonlandırıldı ogünden bu güne düzenli adet oldum geçen ay ve bu ay korunmayı bıraktım niye acaba reglim hep gecikiyo geçen ay 8 bu ay 6 gün buay batıma 2 gün kala kan baktırdım negatif çıktı ve hala olmadım bilgisi olan acaba bidaha test yaptırsammı

cnm dogum kontrol hapinin bir sure korudugunu duymustium ama sen cok uzun kullanmamissin biraz dogru orantiliymis cunku.....

evet canım yaa haklısın 6 ay oldu kullanmayalı ama eşimle pek korunmamamıza rağmen (geri çekilmenin haricinde yani) hiçbirşey olmadı bugüne kadar. ondan biraz şüpheliyim... bakalım.. çok sabırsızım yaa offff:18:

belirti mi bilmiyorum ama yumurtalıklarımda bi hareketlenme hissediyorum. rahmimde bir hassasiyet var gibi.. tuhaf bir his anlatamıyorum tam olarak
Benimde sağ tarafimda özellikle bıçak kesigi gibi sizlamalar oluyor yatıp dinlenirsem geçiyor. Geçen ay kendimi çok dinledim bütün belirtiler vardı psikolojik olarak heralde tam günümde adet oldum. Buay hiç düşünmedim sadece yumurtlama günümü tespit etmekti amacım kendimi de dinlemedim zaten kasık batması dışında hiçbişey yok şuanda. Umudum çok yok adet olursam da bat 27 haziran olarak devam ederim burda :))

Son düzenleme:
Kizlar belim kasigim artik agridan rahatsiz olmaya basladim normalde bat 3 yada 4 haziran benim adetten 10 dk once agrilarim baslar ayni adet sancisi baslangici gibi bu ne simdi bilmiyomki....

ay şekerim o bende kaç gündür var.... napsam olmuyo... geçiyo tekrar başlıyo....
cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum:44:
yumurtlamadan sonra 10. gün oluyo bakarmı acep bakarda tahlil verir mi acep:44:

cnm iyiye yoralim trahim gebelige hazirlabnirmis gecikmeler buna delalet ama bat gectimi gectiyse 10 gun sonrasina bile cikmayabiliyo kan testi yaptir ama az bekle....

Kizlar adetime 8 gun var ama ben gittim bugun kan verdim. Erken diyeceksiniz ama 1 hafta onceden 0.1 cikiyorsa o kolay kolay yukselmiyor en azindan icim rahatlasin bir anda kirmizilari gorunce cok uzuluyorum simdi olumsuzsa da kendimi alistiririm napimm ya .gebelik varsa da 2.3 falan cikar o yukselecek demektir. Her ay adete 1 hafta kala kan veriyorum 0.1 cikiyor gercekten de hamile olmuyorum ilk cocugumda 1 hafta kala 2.3 cikmisti. Zaten su an hicbir belirti yok. Kabiz degilim gazim yok korpiklerim karismiyor agzim kuru degil midem bulanmiyor atesim yuksek degil uyuklamiyorum :banghead:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…