- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.061
Merhaba kızlar beni de alin araniza :) benimde bat 1 haziran buay 3.denememiz.korunmayi bırakmadan önce Dr a gittim herhangi bi problem yoktu çok şükür. buay bal corekotu tarçın kurunu uyguladım eşim sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yedi. Ovulasyonn testi ile 13.gunde pozitifi yakaladım ve ogunleri degerlendirdik. Hatta hersabah aynı saatte atesimi de ölçtum. dün yani bata 4 gün kala laboquick ultra erken gebelik testini yapıp negatifi gördüm sanırım bu ayda olmadı. Elbette Rabbim zamanını biliyordur. Hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olsun inşallah.
öle tabi ama sinirlerm bozuldu sanki biz arastrma yapmayı bilmiyorz doktor filan da yok ya onun arastrmasına kaldık hıh
Merhaba kızlar beni de alin araniza :) benimde bat 1 haziran buay 3.denememiz.korunmayi bırakmadan önce Dr a gittim herhangi bi problem yoktu çok şükür. buay bal corekotu tarçın kurunu uyguladım eşim sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yedi. Ovulasyonn testi ile 13.gunde pozitifi yakaladım ve ogunleri degerlendirdik. Hatta hersabah aynı saatte atesimi de ölçtum. dün yani bata 4 gün kala laboquick ultra erken gebelik testini yapıp negatifi gördüm sanırım bu ayda olmadı. Elbette Rabbim zamanını biliyordur. Hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olsun inşallah.
huuu huuu şekerlerrr nabersiniz?
ay şekerim erkek tarafı her zaman pek bi edepsiz oluyobenim kaynatam eşime soruyodu kızıyodu 30 yaşına geldin neyi bekliyon diye onu bırak eltim ben keynım eşim onların çocuklerı oturuyoruz e artık bi yeğen getirin daha ne zaman sevicez dedi ben tabi cinnet
eşim sağolsun hiç lafını esirgemez olduğu zaman seversin dedi tabi bizimkinin derdi sizimi gerdi türünde cevaplar veriyo herkese
o yüzden artık kimse bişi demiyo
Aynen tatlim. Belirti varmi
Bekliyoz Bakalim bebiskombelli olmaz canikom belirtiler birbirine çok benzer inş hamişsindir değişik haller olmuyo değil ama genel itibari ile aynı
Bekliyoz Bakalim bebiskom
merhaba canım, bende bugün foruma giriş yaptım bende bat 10 haziran gibi.. ilk denememiz bu ay.. nedemkki hemen olmuyor,herkes defalarca denemiş..
cnm dogum kontrol hapinin bir sure korudugunu duymustium ama sen cok uzun kullanmamissin biraz dogru orantiliymis cunku.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah seni bildiği gibi yapsın
Benimde sağ tarafimda özellikle bıçak kesigi gibi sizlamalar oluyor yatıp dinlenirsem geçiyor. Geçen ay kendimi çok dinledim bütün belirtiler vardı psikolojik olarak heralde tam günümde adet oldum. Buay hiç düşünmedim sadece yumurtlama günümü tespit etmekti amacım kendimi de dinlemedim zaten kasık batması dışında hiçbişey yok şuanda. Umudum çok yok adet olursam da bat 27 haziran olarak devam ederim burda :))belirti mi bilmiyorum ama yumurtalıklarımda bi hareketlenme hissediyorum. rahmimde bir hassasiyet var gibi.. tuhaf bir his anlatamıyorum tam olarak
Kizlar belim kasigim artik agridan rahatsiz olmaya basladim normalde bat 3 yada 4 haziran benim adetten 10 dk once agrilarim baslar ayni adet sancisi baslangici gibi bu ne simdi bilmiyomki....
kızlar bişey şorucanm 2 aydır korunmuyorum yani bu ikinci ay troid problemim vardı ilaçla düşürdük yumurlama günlerini bildiğim kadarıyla değerlendirmeye çalıştım eylülde 4 aylık gebeliğim kalp atışı olmaması nedeniyle sonlandırıldı ogünden bu güne düzenli adet oldum geçen ay ve bu ay korunmayı bıraktım niye acaba reglim hep gecikiyo geçen ay 8 bu ay 6 gün buay batıma 2 gün kala kan baktırdım negatif çıktı ve hala olmadım bilgisi olan acaba bidaha test yaptırsammı
veeee adetin 8.gününden itibaren gün aşırı çalışmalar başlasın:) ümitsizlik yok bat 16 haziran :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?